Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15, 2013

Τερατολογίες Καμμένου κατά της Χρυσής Αυγής με "χορηγό" τον ΣΚΑΙ

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί τα ψεύδη και τη λάσπη του Καμμένου εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος στην εκπομπή του Αυτιά..
(όχι για να μην νομίζουν μερικοί, μερικοί "πατριώται.." ότι μόνο οι αριστερομπολσεβίκοι επιδίδονται στο...σπορ της κατασυκοφάντησης των Εθνικιστών)


ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ....




16 σχόλια:

  1. επειδή γνώρισα το καμμένο το 2004 πρίν τις εκλογές και μάλιστα για αρκετό καιρό πάνω απο ένα μήνα είχα σχεδόν καθημερινή επαφή μαζί του για θέματα της προεκλογικής του καμπάνιας, θέλω να πώ το εξής απλό.
    Ήταν ανφανδόν υπέρ και της επταετίας και αυτός και οι συνεργάτες του αλλά και στην πλακίτσα πάντα είχε ρητορική ανάλογη.
    Οπότε, τώρα που τον έχει αγκαλιάσει η γνωστή πρεσβεία για να κάνει το εξαπτέρυγο του Τσίπρα να ξέρει οτι υπάρχει κόσμος που θυμάται.
    Τώρα που δουλειά του είναι απλά να κόβει όσο γίνεται την μετακίνηση του κόσμου προς την ΧΑ (φυσικά ακόμα και σε αυτό αναποτελεσματικός είναι, σιγά να μην ήταν), τώρα λοιπόν με τις ευλογίες και ποιός ξέρει και τι άλλο απο ανάλογες πρεσβείες, το παίζει αντι-εθνικιστής.

    Κολοτούμπας απο τους λίγους, δήλωνε τότε, φίλος και κολλητός με την Καννέλη και τον Παπουτσή...
    Ένα χάος εν κρανίο.

    Βέβαια νομίζει οτι όταν τελιώσει το κόμμα του και φτάσει και αυτό στα ποσοστά ΛΑΟΣ, θα κάνει το κλασικό να γυρίσει στο μαντρί της ΝΔ.
    Έχει αναρωτηθεί όμως πως θα είναι το μαντρί τότε;

    Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει οτι ο μεγαλοαστός λασπολόγος δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατασυκοφάντηση της Χ.Α ερήμην της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε καθυστερημενε που ειναι οι σβαστιγγες? κ οι φωτο του χιτλερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...15 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:28 μ.μ.

    Πραγματικά ΚΑΜΜΕΝΟΣ όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο χωριό μου λέγαμε α ι ρε καμενε και που κανταντησες δεν θα βρίσκεις το μαντρί να σωθείς θα σε κυνηγάμε με τα ματσουκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς το παρον οι Καμμενος και Σια κανουν σαν χ@σμ@νες κοτες, αλλα αυτο δεν θα διαρκεσει για πολυ. Σε λιγο ετσι οπως παν τα πραγματα με την συνεχη ανοδο της Χρυσης Αυγης ολοι τους συσσωμοι θα πετιουνται σαν αποκεφαλισμενες κοττες! Το θεαμα θαναι απολαυστικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο καμένος Καμμένος θα είδε τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τους πρώην ψηφοφόρους του (του καλοκαιριού) να εντάσσονται στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα και άρχισε τα παραληρήματα...στο τέλος αυτός, ο Τέρενς και η Ραχήλ θα μείνουν στο κόμμα του...ο Χαϊκάλης θα δει τι κωμωδία είναι οι ΑΝ.ΕΛ και θα επιστρέψει στο επάγγελμα του...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟ youtube ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ''.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.


    ΠΑΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μολις πηρα χαμπαρι οτι μου μπλοκαρε η Ιουδαια καριολα το ΙΡ παλι.


      Π.

      Διαγραφή
  10. Ταδε έφη εβριακαπιταλιστικο αντιεθνικιστικο καθεστωτικό ανάχωμα.
    "Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας ειναι η σβάστικα και το πορτραίτο του Φυρερ"....(!)

    Το πορτραίτο του Λενιν τα σφυροδρέπανα και οι δολοφονίες Ελληνων μαλλον δεν τον ενοχλούν τον επαγγελματία υπάνθρωπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί απόγινε εκείνο το κατακαϋμένο Δίστομο καλοαναθρεμμένο παιδοβούβαλο ; Ποιός ασχολείται τώρα με δαύτους ε κύριε Μπουχέσα; Αλλά το παραμύθι σου δεν το έφαγε από αρχή ο λαός. Σε πήρε χαμπάρι τι κουμάσι ήσουνα. Γιατί δεν ενημερώνεις τον Ελληνικό λαό εσύ και το δήθεν πατριωτικό σου κομματίδιο, ότι μέσω της ιστοσελίδας German reparation γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες,από την Γερμανία υπογραφές,προκειμένου να προχωρήσουν σε αποζημιώσεις πρός τους που τους Έλληνες; Τι σου λέω τώρα ε και ανάθεμα κι αν ρίχνεις καμιά ματιά στο Πασπαρτού! Αλλά δεν πειράζει ας σε μάθουν οι κάτοικοι του Διστόμου της Χ.Α.,όσοι είναι φίλοι του Πασπαρτού,τι τους κρύβεις, να σε πλακώσουν στα μπινελίκια μεταλλαγμένα τεμπελχανά. Ίσως ο Εβραίος Δαρβίνος σε μούτρα σαν κι εσάς στήριζε την αναθεματισμένη θεωρία της εξελίξεως (σημ.Κανονικά θα έπρεπε να λέγεται μεταλλάξεως των πολιτικών ειδών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών