Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2013

Αυτοί είναι οι "δικτάτορες" για τους Σιωνιστές...Έκθεση της CIA παρατηρεί ότι ο Ασάντ στη Συρία αν γίνουν εκλογές θα πάρει 75%


Το πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου, ανέφερε σήμερα ότι σύμφωνα με έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών- CIA, ο Σύρος πρόεδρος, αν προχωρήσει σε εκλογές μέσα στο 2014- υπό τις παρούσες συνθήκες - θα λάβει το 75 τοις εκατό των ψήφων των Σύρων πολιτών.

«Η CIA φέρεται να ....έχει φθάσει σε αυτό το συμπέρασμα κατόπιν ερευνών που έγιναν το τελευταίο διάστημα στη Συρία. Η αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες επισημαίνουν ακόμη ότι ο συριακός στρατός θα συνεχίσει να πολεμά τους αντιπάλους του μέχρι το 2014, αφού προβλέπονται μέχρι τότε συγκρούσεις», αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα. echedoros-a.gr

4 σχόλια:

  1. Ο μπαμπας Ισραηλ και τα διεθνή του ανδρείκελα ήτοι Κοινοβουλευτικα και εβραιομιντια εχουν αποφασίσει να πέσει ο Ασαντ, απο εκει και περα η προπαγάνδα ειναι για τα γκοιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατάει γερά ο Άσαντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ! ΕΛΛΑΣ - ΣΥΡΙΑ ! ΓΑΜΩ ΤΗ ΣΙΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τό εβραιοσιωνιστικό σχέδιο γιά τήν μέση ανατολή προβλέπει νά μήν υπάρχει κανείς ηγέτης πού θά ανθίστατε στήν νέα τάξη καί στήν παγκόσμια κυβέρνηση τους μέ επικεφαλής αυτή τήν παπαριά τόν μεσσία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών