Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

Ο "πολιτισμός" του Ισλάμ..ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Ο Μέγας Μουφτής διέταξε την καταστροφή αλόγων αγαλμάτων γιατί είναι «αμαρτωλά»




Ριάντ – Η υπερ-συντηρητική Σαουδική Αραβία έσπασε γλυπτά αλόγων που είχαν ανεγερθεί σε μια κυκλική πλατεία στα νοτιοδυτικά, αφού καταγγέλθηκαν από κορυφαίο μουσουλμάνο κληρικό του βασιλείου ως «αμαρτωλά», ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την Τετάρτη.
Ο δήμος της πόλης του Abu Arish στην επαρχία Jazan που συνορεύει με την Υεμένη κατεδάφισε τα αγάλματα, την Τρίτη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα jazantoday.org.
Η απόφαση πάρθηκε μετά την... επιστολή που απέστειλε ο Μεγάλος Μουφτής Abdulaziz Al-Shaikh προς τον κυβερνήτη της Jazan απαιτώντας «τα γλυπτά να αφαιρεθούν, επειδή είναι μια μεγάλη αμαρτία και απαγορεύονται βάσει της σαρία (ισλαμικός νόμος)», γράφει μια άλλη ιστοσελίδα, η sabq.org.
Τα αγάλματα ανθρώπων και ζώων απαγορεύονται από το Ισλάμ, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύουν μια μορφή ειδωλολατρίας. Ωστόσο, η μουσουλμανική θρησκεία επιτρέπει έργα τέχνης που απεικονίζουν φυτά και τοπία.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

3 σχόλια:

  1. Αμαρτωλά τα γουρούνια, αμαρτωλά τα άλογα, αμαρτωλές οι αγελάδες, αμαρτωλός και ο άνθρωπος...φαίνεται ότι το Ισλάμ δεν τα πάει καλά με τα θηλαστικά...
    Προτιμάει τα φυτά...να μένουν όλοι πνευματικώς "φυτά" δηλαδή...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς τους μορφωμένους φίλους Έλληνες λάτρεις των Αρχαίων γλυπτών, αγαλμάτων, έργων τέχνης, κλπ κλπ, οι οποίοι υποστηρίζουν τους λαθρο-όρκ με βάση τις αρχές του "αρχαιοελληνικού ιδεώδους" κλπ κλπ: Μάθετε λοιπόν αγαπητοί μου ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ και ξεκολλήστε από τις φαντασιώσεις σας. Όχι, δεν θα γίνουν άνρθωποι ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν κάνουμε και εμείς ανάλογες κινήσεις http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B7-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82

    Δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε απέναντι στο ισλάμ δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών