Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

Ανακοίνωση του KKE για τα πανηγύρια!!! "Η Χρυσή Αυγή έχει μόνιμο στασίδι (!!!) στα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια" !!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετρ του ψέματος οι μπολσεβίκοι, με απύθμενο θράσος! Έχουν τις συστημικές πλάτες του κλεπτοκρατικού "συνταγματικού" τόξου και των μαρξιστικών καναλιών, που... προβάλλουν φασίστες!!!

Με μια τοποθέτηση ανάλογη των σταλινικών εισαγγελέων στις Δίκες της Μόσχας, που έκαναν το άσπρο μαύρο και που κατηγορούσαν τα θύματά τους –μεταξύ των οποίων εξέχοντες μπολσεβίκοι- για ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, το σφυροδρέπανο ΚΚΕ εξηγεί ως εξής τη...
σαφέστατη θέση της Χρυσής Αυγής για την ΕΡΤ:

ΧΑ: Απροκάλυπτα στο πλευρό της Κυβέρνησης για ΕΡΤ

Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, τον πραγματικό της ρόλο. Είναι ένα φασιστικό ναζιστικό μόρφωμα, γέννημα του καπιταλισμού που υπερασπίζεται αυτόν και τις κυβερνήσεις του με νύχια και με δόντια. Μετά τις «αντισυστημικές» της τοποθετήσεις υπέρ των Ελλήνων εφοπλιστών, υπέρ του ξεπουλήματος των βραχονησίδων, υπέρ της δουλειάς με 14 και 18 ευρώ μεροκάματο, έρχεται άλλη μία, υπέρ του κλεισίματος της ΕΡΤ. Τα φασιστοειδή παίρνουν ξεκάθαρα το μέρος της Συγκυβέρνησης, δημοσιεύοντας μία εμετική ανακοίνωση, αποκαλώντας τους εργαζόμενους της ΕΡΤ κοπρόσκυλα και ξεφτίλες. Στηρίζουν απροκάλυπτα το κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2907 εργαζομένων. Είναι αποδεδειγμένα το μακρύ χέρι του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος!

ΥΓ: Όσο για τα περί «τσοντοκάναλων» μάλλον δε θα εννοούν ορισμένα «επιφανή» ιδιωτικά κανάλια όπου τα φασιστοειδή έχουν μόνιμο στασίδι

Και βέβαια, όλα τα παραπάνω (ότι η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ των εφοπλιστών, του ξεπουλήματος των βραχονησίδων, των 14 και 18 ευρώ μεροκάματο κ.τ.λ.) αληθεύουν, όσο αληθεύει το τελευταίο, ότι η Χρυσή Αυγή έχει… μόνιμο στασίδι (!!!!!!) στα «επιφανή» ιδιωτικά κανάλια. Πράγματι, είναι αλήθεια –και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε- ότι κάθε μέρα οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στα στούντιο και στα τηλεπαράθυρα του ΑΝΤ 1, του Mega, του Alpha κ.λπ., ενώ οι βουλευτές και τα στελέχη του… τιμημένου ΚΚΕ είναι… αποκλεισμένοι από παντού!

(ΥΓ) 1: Η Χρυσή Αυγή έχει την τόλμη και καταγγέλλει τους Μπομπολαίους, τους Βαρδινογιανναίους, τους Κοκκαλαίους και τους λοιπούς μεγαλοκαρχαρίες του πλούτου και της διαπλοκής. Το… τιμημένο ΚΚΕ έχει αλήθεια ποτέ τολμήσει να αναφερθεί ονομαστικά στα ιερά τέρατα του εγχώριου καπιταλισμού; Ποτέ! Μιλάει μόνο γενικώς και αορίστως, για το «μεγάλο κεφάλαιο», τα «μονοπώλια», το «καπιταλιστικό σύστημα», αλλά ποτέ ονομαστικά! Γιατί δεν το έχει κάνει ούτε μία φορά; Γιατί, ως γνωστόν: όταν τρώνε δε μιλάνε και το πιάτο τους κοιτάνε!

(ΥΓ) 2: Προ ημερών, σε ειδική εκδήλωση στο Γράμμο, το ΚΚΕ έστησε άγαλμα στον πατέρα του μεγαλοκαπιταλιστή Κόκκαλη. Ο οποίος πράγματι ήταν «υπουργός» Υγείας στην «κυβέρνηση» των συμμοριτών, αλλά κατά τα άλλα πέρασε στην ιστορία ως ένα μικρό κι ασήμαντο στέλεχος του ΚΚΕ. Γιατί, λοιπόν, οι κουκουέδες αγνόησαν τόσους και τόσους σημαίνοντες κομμουνιστές κι έστησαν άγαλμα ειδικά σ’ αυτόν; Ε, τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια…

7 σχόλια:

  1. Ωραίο κείμενο και γεμάτο πληροφορίες. Το ΚΚΕ έχει ξεφύγει. Πήρε αέρα τώρα με την ΕΡΤ και ποιός το πιάνει! Το 1% θα το φτάσει σίγουρα στις επόμενες εκλογές, να μη σου πω ότι θα το ξεπεράσει κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους νεους ψηφοφορους θα τους πανε για σουβλακι στο καβουρα στα εξαρχεια.οσο για τους εφοπλιστες ας μας πουν σε ποιον ανηκουν τα περισσοτερα ναυτιλιακα γραφεια του Πειραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΩΝ ΤΑ ΕΤΣΟΥΞΑΝ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσεχε εσυ, Ανώνυμος16 Ιουνίου 2013 - 2:36 π.μ., μην το παθει ο θρυλικος ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΣΟΥ, τον οποιο νολος ο Εθνικισμος χαιρεται και τιμαει...

      Διαγραφή
  4. το παλουκι του εβραιογεννημενου ΚΚΕ το εχεις μονιμα στο σκατομυαλο σου και στην πουστοξεσκισμενη κωλοτρυπιδα σου εσυ. ειστε και φασιστες και κοκκινοναζηδες και ψευτες και ....διολου ψυχραιμοι πια. εμπρος για τον ταφο της ιστοριας και της υστεριας. και χαιρετισματα στον ζιωνιστη πατερα σας Μπεναρογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ανθρωποειδη αυτά, οι τραγελαφικοί ουραγκοτάγκοι του εγχώριου εβραιομπολσεβικισμου πλέον βρίσκονται σε τέτοιου είδους παροξυσμό, υστερία και πανικό όπου οι ανακοινώσεις τους εκτός από απέραντο γέλιο δρουν και ως ΕΜΜΕΣΗ προπαγάνδα υπερ της Χρυσής Αυγής και άμεσης εναντίον τους.
    Νομίζω ότι είναι τόσο εκνευριστικά και σουρεαλιστικά γελοία αυτά τα ΧΟΛΕΡΟΒΛΗΤΑ μιαρά Μαρδοχαικα υποκείμενα που θα πρέπει η ίδια η ΧΑ να κάνει αυτήν την "ανακοίνωση" φυλλάδιο και να την μοιράζει στους δρόμους.

    Η συγκεκριμένη νοητική νόσος μπορεί να περιγραφεί με μια γραμμική κλίμακα όπου οσο περισσότερο αυτή επαυξάνει την μπολσεβικοποιηση τόσο μικραίνει την νοημοσύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ.Κ.Ε. , μιά γνήσια εβραική οργάνωση όργανο στά χέρια τών εβραιοσιωνιστών , πού οί μόνοι πού δέν τό ξέρουν είναι οί οπαδοί του . Η εκάστοτε ηγεσία του φροντίζει καλά γιαυτό μιλώντας τους γιά ...λαικούς αγώνες καί άλλες τέτοιες παπαριές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών