Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

Οι πιο σκληρές χειροπέδες είναι οι πνευματικές....

Η πραγματικότητα επιβάλλει να βλέπουμε την φυλή μας όχι όπως εμείς θέλουμε να είναι αλλά όπως ο μέγας θεωρητικός της γεωπολιτικής Θουκυδίδης μας έδειξε ότι υπάρχει. Η αδράνεια κραταεί πολύ και μετριέται σε χρόνια Η αφύπνιση κραταεί λίγο και μετριέται σε εβδομάδες.
Γι'αυτο για μας τους εθνικιστές επαναστάτες το κλειδί του ζητήματος βρίσκεται στην προετοιμασία της οργανωμένης εθνικιστικής πρωτοπορίας. Η παρουσία της θα.... οδηγήσει την αφυπνισμένη φυλή στο σάρωμα της παρασιτικής αυτοκρατορίας των σιωνιστών τραπεζιτών και θα καταργήσει το ανθελληνικό κράτος της. Εάν δεν υπάρχουμε στον αναγκαίο βαθμό ετοιμότητας η φυλή μας θα παραπλανηθεί θα εκπέσει σε σπασμωδικές κινήσεις θα κουραστεί και θα αδρανοποιηθεί πάλι.
Ο σκοπός μας δεν εμπεριέχει ωραιοποιήσεις , αυταπάτες και συναισθηματισμούς. Με οδηγό τους γενάρχες της ιδέας τον Επίκουρο, του Θουκυδίδη, τον Πλήθωνα Γεμιστό, τον Γιαννόπουλο και τον Δραγούμη θα ανιχνεύουμε πάντοτε τους τρόπους . Στην ερμηνεία του δηλητηρίου που το ανθελληνικό κράτος σπέρνει. Διότι το βασικό όπλο της υποδούλωσης είναι η ανθελληνική κρατική ιδεολογία.
Διότι τα χειρότερα όπλα είναι τα ιδεολογικά όπλα. Η ανθελληνική κλίκα αποτελείται από λίγες εκατοντάδες άτομα και όμως η ράτσα μας δεν τους έχει συντρίψει ακόμα για χρόνια διασπούν , εξαγοράζουν, εξαθλιώνουν, διαπράττουν προετοιμασία εσχάτης προδοσίας. Τι είναι λοιπόν αυτό που κρατά την φυλή μας ανενεργή; Είναι η ιδεολογία που επέβαλαν οι μισέλληνες δοσίλογοι και τα διεθνιστικά τσιράκια τους. Ο αντιρατσισμος η πολυπολιτισμικοτητα. Η ιδέα ότι είναι πολύ φυσικό ,νόμιμο, δίκαιο, να είμαστε φτωχοί, απελπισμένοι, άνεργοι ,να μας αποκαλούν ρατσιστές και φασίστες για να μην μπορούμε να υπερασπιστούμε το δικαίωμα της ύπαρξης μας στον τόπο που μας γέννησε.
Φυσικά διαθέτουν και όπλα. Διαθέτουν και τους ανθέλληνες αναρχοκομουνιστές. Διαθέτουν ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Διαθέτουν και τους διεθνείς τοκογλύφους. Αλλά οι πιο σκληρές χειροπέδες είναι άλλες. Οι πνευματικές. Συναγωνιστές η δίκια μας αλήθεια εστιάζεται στο εξής ας το μάθουν εχθροί και φίλοι:
« Δεν είμαστε μια ομάδα μικροαστών. Δεν φιλοδοξούμε να ηγούμαστε ανθρώπων που εκτιμούν οι βολεμένοι αστοί , αλλά επαναστατών , που θα σύρουν την Πατρίδα πίσω τους.»
Ζητώ η αθάνατη Ελληνική φυλή
Μαύρος Καβαλάρης
ELNEWS - HELLENICPRIDE

1 σχόλιο:

  1. Ένας από εμάς εναντίον χιλίων από αυτούς. Αυτή είναι η σωστή αναλογία δυνάμεων για μια δίκαιη μάχη. Έχουν ήδη ηττηθεί σε όλα τα επίπεδα, το ηθικό, το πνευματικό, το πολιτικό και σε λίγο και στο υλικό επίπεδο. Είναι ζήτημα χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών