Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

Οι Μασόνοι ΡΟΤΑΡΥ συνεδριάζουν στην Οχρίδα για να στηρίξουν τα Σκόπια...(ανάμεσά τους και "έλληνες" φυσικά)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για το τι εστί ΡΟΤΑΡΥ μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, για τη σχέση της με τη Μασωνία ΕΔΩ, ενώ για την αγάπη που τρέφει για αυτούς ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας ΕΔΩ

Με τη συμμετοχή πάνω από 250 εκπροσώπων από συλλόγους Ροταριανών της Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κοσσυφοπεδίου, Νοτιοσλαβίας, Βόρειας Ελλάδας, Σερβίας, Τουρκίας και Μαυροβουνίου, από σήμερα έως την Κυριακή θα διεξαχθεί  συνέδριο στην Οχρίδα με αντικείμενο το «μέλλον της περιοχής».

Ο στόχος είναι, όπως ανακοινώθηκε, να σταλεί ένα μήνυμα φιλίας και ειρήνης στο νοτιοσλαβικό κράτος, καθώς για....
την οικονομική συνεργασία των χωρών και να τονισθούν οι ανησυχίες για τις νέες γενιές.

Η συνάντηση θα προωθήσει την ένωση των Ροταριανών Ομίλων στο νοτιοσλαβικό κράτος, στο πλαίσιο  της Rotary International, και θα παρουσιάσει τη χώρα ως κοιτίδα των ανθρώπων καλής θέλησης στα Βαλκάνια.

Η πρόταση για συνεργασία των Ροταριανών των Βαλκανίων θα γίνει πράξη με την υπογραφή μια συμφωνίας, ώστε να δρομολογηθούν διακρατικές επιτροπές των Ροταριανών, μεταξύ της Βουλγαρίας  και  του Κοσσυφοπεδίου, της Νοτιοσλαβίας-FYROM και  της Τουρκίας, της Νοτιοσλαβίας-FYROM και της Βουλγαρίας.

Ο Γιουρουκόφσκι ανακοίνωσε την παρουσία των Ροταριανών από τη Βόρεια Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι οι μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα με την αναγνώριση του συνταγματικού ονόματος του νοτιοσλαβικού κράτους.

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουν απόψεις σχετικά με τις πολιτικές οικονομικές και κοινωνικές πτυχές των ανθρώπων της περιοχής, μέσω παρουσιάσεων από διακεκριμένους ειδικούς, ευρέως σεβαστούς για τις γνώσεις τους και τη θετική συμβολή τους στην περιοχή.

Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Erhard Busek, πρόεδρος του αυστριακού Συμφώνου Σταθερότητας θα μιλήσει με θέμα «Αλλαγές στα Βαλκάνια», ο Κρίστοφερ Χιλ, πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, κ.α.


The Hellenic Information Team

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρος της νεολαίας των rotary είναι ο Εβραίος ιατρός Ηλίας Πέσσαχ, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης υπό τον νεοδημοκράτη Γκιουλέκα, στις προηγούμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών