Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2013

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Σοκ για τοκογλύφους και πολιτικό κατεστημένο!

Σε πανικό βρίσκεται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης τρέμουν ακόμα και να μιλήσουν για εκλογές. Τα ίδια και ο dear Alexis που στην ομιλία του στο Σύνταγμα δεν τόλμησε να προφέρει ούτε μία φορά τη λέξη "Εκλογές". Τι συμβαίνει όμως και τα ανδρείκελα του κατεστημένου φοβούνται ακόμα και να αναφέρουν τη λέξη αυτή, ενώ μέχρι χθες ήταν η μόνιμη καραμέλα τους; Μήπως θα έρθει κάποιος και θα τους βάλει... πιπέρι στο στόμα;
 
Προφανώς όχι, απλά έχουν πάρει στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Έτσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ...
οι πάντες πατώνουν δημοσκοπικά και μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ξεπεράσει τον Σύριζα, που έχει πάρει την κατιούσα και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί πλέον να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, μετά την ολική κατάρρευση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Οι εξελίξεις αυτές δεν προκαλούν τριγμούς μόνο στην τρόικα εσωτερικού. Δεν είναι τυχαίες οι προειδοποιήσεις της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων προς τον Σαμαρά: "Πρόσεχε να μη χάσεις τον έλεγχο!" του λένε, προειδοποιώντας για τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Σημειώστε ότι οι αληθινοί δυνάστες και εξουσιαστές της χώρας μας έχουν μήνες να αναφέρουν το όνομα του Τσίπρα, που κάποτε αυτοδιαφημιζόταν ως... το φόβητρο των πιστωτών.

Ας δούμε όμως πως παρουσιάζεται η σχετική είδηση στο διαδίκτυο, από ιστοσελίδες εχθρικά διακείμενες προς την Χρυσή Αυγή. Με τον τίτλο "ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ" κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο το παρακάτω κείμενο, το οποίο και μεταφέρουμε αυτούσιο. Δεν επιλέγουμε μάλιστα κάποια φιλικά προσκείμενη σε εμάς ιστοσελίδα, αλλά τα parapolitika.gr, που έχει ουκ ολίγες φορές επιτεθεί στον Λαϊκό Σύνδεσμο:

"Όλα τα κόμματα από την στιγμή που ξέσπασε η κρίση με την ΕΡΤ παράγγειλαν μυστικές δημοσκοπήσεις για να μετρηθεί η κοινή γνώμη και η απήχηση που είχε η στάση που κράτησαν στο μείζον θέμα της ραδιοτηλεόρασης. Τα ευρήματα των τηλεφωνικών ερευνών, είναι πλέον στα κομματικά επιτελεία, αναδεικνύοντας την Χρυσή Αυγή σε μείζον πρόβλημα, αφού σε πολλές από αυτές η Χρυσή Αυγή είναι σε απόσταση αναπονοής από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλες είναι δεύτερο κόμμα, κάνοντας τις εκλογές απαγορευτικές, αφού σε μια τέτοια περίπτωση ο σχηματισμός κυβέρνησης θα είναι σχεδόν αδύνατος".

Το γεγονός αυτό η Χρυσή Αυγή το έχει επισημάνει από το περασμένο Σάββατο, όταν και μας το μετέφεραν δημοσιογράφοι ξένων δικτύων. Μας μίλησαν μάλιστα για ποσοστό πάνω από 18%, πληροφορία που πρέπει να θεωρηθεί απόλυτα έγκυρη, καθώς προέρχεται κατευθείαν από τα στοιχεία που διαθέτουν οι ξένες πρεσβείες (βλέπε σχετικό άρθρο στη σελίδα 2 της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί σήμερα).

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών