Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2013

Η ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΝ… ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!

Τους ψευτοήρωες της αριστεράς Γ. Λαμπράκη και Γ. Τσαρουχά τίμησαν χθες στη βουλή τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, με ενός λεπτού σιγή (φυσικά με την απουσία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής).
 
Φυσικά, ποτέ δεν έχουν τιμηθεί στη βουλή οι πραγματικοί ήρωες του Ελληνισμού, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Κων/νος Παλαιολόγος, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Παύλος Μελάς, ο Γ. Γρίβας, ο Ι. Μεταξάς κ.α. Αυτούς μόνο η Χρυσή Αυγή τους τιμά!
Μάλιστα, για να ανταποδώσει την τιμή που κάνει η ψοφοδεξιά στους κομμουνιστές, η Παπαρήγα… αθώωσε τον ιδρυτή της ΝΔ από την ηθική αυτουργία της δολοφονίας (;) Λαμπράκη: «Για να λέμε την αλήθεια, ποτέ δεν...... απεδείχθη ότι υπήρχε σύνδεση του Καραμανλή και της ΕΡΕ με τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Ποτέ δεν προέκυψε κανένα τέτοιο στοιχείο. Η συνωμοσία εξυφάνθηκε από το παλάτι». Τέλος, η Παπαρήγα αποκάλεσε τον κουφό ψευτοεθνάρχη «μεγάλο μεταρρυθμιστή» και «εκσυγχρονιστή πολιτικό». Οι ύμνοι της αυτοί ξεσήκωσαν θύελλα ενθουσιασμού από τους βο(υ)λευτές της ΝΔ που τη χειροκροτούσαν περιχαρείς. Επιτέλους, δεν πάνε χαμένοι οι κόποι τους, η… καλή αριστερά αναγνωρίζει τις υπηρεσίες τους. Δεν είναι… θαύμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών