Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2013

Η φυλετική μίξη οδηγεί στην....παραμόρφωση και την διάλυση των Εθνών και εν τέλει στην καταστροφή του πολιτισμού


Ο αρχαίος Ελληνικός όρος για το αποτέλεσμα της φυλετικής μίξης είναι η λέξη "υβρίδιο". Η ετυμολογία της λέξης είναι προφανής. Αποτελεί ύβρη η μίξη δύο διαφορετικών φυλών. Γνωστή επίσης και η ξενικής προέλευσης λέξη "μπάσταρδος". Το γεγονός ότι αυτή η λέξη είναι προσβλητική και χρησιμοποιείται και ως βρισιά, σημαίνει ότι το μπαστάρδεμα θεωρείται κάτι κακό. Ακόμη και οι σύγχρονοι θιασώτες του πολυφυλετισμού, που επιδιώκουν τη φυλετική μίξη, αν τους πεις "μπάσταρδους" θα ενοχληθούν. Μάλιστα, οι διάφοροι "κοσμοπολίτες", αν τους εξηγήσεις επιστημονικά ότι δεν είναι καθαροί φυλετικά και αποτελούν μίξη με αλλόφυλους, εκνευρίζονται. Το συμπέρασμα είναι ότι....
όλοι κατά βάθος καταλαβαίνουν ότι η φυλετική μίξη είναι κάτι κακό, αλλά με την τρομοκρατία των ΜΜΕ περί αντιρατσισμού δεν το παραδέχεται κανείς ανοιχτά.

Οι άνθρωποι ανήκουν όλοι σε ένα είδος, διότι όλοι μπορούν να παράξουν γόνιμους απόγονους μεταξύ τους. Ωστόσο, βάσει της εξέλιξης, οι άνθρωποι έχουν διαφοροποιηθεί αρκετά κατά κλάδους με σωματικές και ψυχικές διαφορές πολύ εμφανείς, τόσο ώστε να είναι απαραίτητος ο διαχωρισμός τους σε φυλές. Αυτές οι φυλές εμφανίζουν χαρακτηριστικά τα οποία είναι επιτυχημένοι συνδυασμοί γονιδίων, εφόσον οι φυλές αυτές έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα.

Η Αμερικανική Ευγονική Εταιρία είχε κάνει την εξής επιτυχημένη διατύπωση στο θέμα της φυλετικής μίξης:

Η φυλετική μίξη οδηγεί σχεδόν ανεξαιρέτως σε ανωμαλία λόγω του καταστροφικού συνδυασμού ασυμβίβαστων κληρονομικών παραγόντων και της διαλύσεως εξισορροπημένων γονιδιακών ενώσεων.

Κάθε μίξη με άλλη φυλή, δημιουργεί τυχαίους συνδυασμούς χαρακτηριστικών και από τις δύο φυλές, πράγμα που σημαίνει ότι.............................

συνέχεια στο blog ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ

5 σχόλια:

  1. Αρκεί να κοιτάξεις μια κατάληψη αναρχοκομμουνιστικων παρακρατικών κατσαρίδων για να καταλάβεις την αναγκαιότητα της ευγονικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν μ’ ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους με ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος.
    Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνω..... γιατι περνεις αυτο τοτε και δεν περνεις το πας μη ελλην βαρβαρος;; ο αλεξανδρος εκανε ελληνες και οχο βαρβαρους...... αλλες συνθηκες...... και πηγαν οι ελληνες μαζι με τον Αλεξανδρο εκει που πηγαν οχι οι Αγγλοι; οι αλλο; λαος; γιατι αυτοι απο εκει οταν ηρθαν εδω;; δωθεικαν μαχες οπως αυτη των θερμοπυλων...!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο όρκος αυτός που υποτίθεται ότι είπε ο Μ.Αλέξανδρος στην Ώπη δεν υπάρχει σε κανένα αρχαίο κείμενο αλλά αποτελεί "λογοτεχνική απόδοση" του Χρήστου Ζαλοκώστα στο απόσπασμα του Στράβωνος που αναφέρεται στον Ερατοσθένη (Γεωγραφικά, 1.4.9)
      Ανάλογη σύγχυση προσπαθησαν να δημιουργήσουν οι αριστεροί περί των λεγομένων του Ισοκράτους(το περίφημο "...της ημετέρας παιδείας μετέχοντες...") Τα ψέματα έχουν όμως κοντή ουρά όπως λέει και ο Λαός μας...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών