Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2013

Οι "δεξιοί" απειλούν με εκλογές, οι "αριστεροί" δεν...εκβιάζονται αλλά ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Κάνοντας μια βόλτα από στο διαδίκτυο διαπιστώνουμε τα εξής:

- Οι προσκείμενοι στην Κυβέρνηση δημοσιογράφοι εκφράζουν τις ανησυχίες τους ότι ενδεχομένως να πάμε σε εκλογές που θα έχουν καταστρεπτικές επιπτώσεις για τη χώρα. Οι μόνοι που θα κέρδιζαν από αυτό το σενάριο είναι οι....ακραίοι. (η Χρυσή Αυγή κοινώς)

- Οι "δεξιοί" του διαδικτύου που γέρνουν προς τον "πατριώτη" Σαμαρά προσπαθούν να.....
τονώσουν την αυτοπεποίθηση των ψηφοφόρων της "δεξιάς" κάνοντας λόγο για έναν στιβαρό Πρωθυπουργό που...απειλεί με εκλογές και ετοιμάζεται να κάνει διάγγελμα ακόμη και πριν τη σημερινή συνάντηση της εγχώριας τρόικας. Όλοι ωστόσο καταλήγουν στο γεγονός ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές και το μόνο που θα προκύψει θα είναι μια πιο δυνατή Χρυσή Αυγή.

- Οι "αριστεροί" από την άλλη, είτε ΠΑΣΟΚ,είτε ΔΗΜΑΡ, είτε ΣΥΡΙΖΑ, σε όλους τους τόνους και δηλώνουν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και πως η αξιοπρέπειά τους δεν ξεπουλιέται/θίγεται (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ). Οι δε ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν αρχίσει να ράβουν βουλευτικά κοστούμια θεωρώντας όμως το Σαμαρά υπεύθυνο για την κατάσταση της χώρας και την φυγή των Ελλήνων προς τους....ναζί! 

Την κοινή συνισταμένη όλων των περιπτώσεων τη βρήκατε...;!
Είναι για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή που προκαλεί εφιάλτες στο καθεστώς καθώς είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει δημοσκοπική και εκλογική αύξηση τους τελευταίους μήνες.

Στην απόφασή τους για εκλογές ή μη θα παίξει ρόλο ένα και μόνο πράγμα....

"Θα αντέξουμε μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές ή θα μας πάρουν φαλάγγι οι....φασίστες;!..Οπότε καλύτερα να κάνουμε τώρα εκλογές για να σταματήσει το κοντέρ κοντά στο 20% και όχι στο....30%"

Όσο και να κρύβονται είναι αλήθεια φανερώθηκε:
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ εκατοντάδες ΧΙΛΙΑΔΕΣ!

1 σχόλιο:

  1. Ούτε οι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις ούτε κανένα ΜΜΕ δεν μπορεί να κρύψει πλέον το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι τουλάχιστον δεύτερο κόμμα όπως ομολογεί και η φίλα προσκείμενη στον κυβερνητικό χώρο parapolitika.gr...είναι και ο μόνος λόγος εξαλλου που δεν θέλουν τα κόμματα του "δημοκρατικού ουράνιου τόξου" εκλογές με τίποτα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή...

    http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/604906/Sok-apo-tis-mystikes-dimoskopiseis-I-Chrysi-Avg-pano-apo-ton-SYRIZA.aspx

    ΥΓ...Δεν θέλουν εκλογές τώρα με τίποτα...τι τους κάνει να πιστεύουν ότι όταν κάποτε γίνουν εκλογές στο μέλλον η Χρυσή Αυγή δεν θα έχει έως τότε μεγαλύτερα ποσοστά; Ευελπιστούν ότι θα την έχουν θέσει εκτός νόμου; Θα έχει φτιάξει η οικονομία; Θα εχουν φύγει οι λαθρομετανάστες από τη χώρα ή θα έχουν μπει φυλακή οι κλέφτες; Επεισή τίποτε από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να ανεβαίνει μέχρι την ημέρα των εκλογών και τότε "ουαί τοις εν των "δημοκρατικώ ουρανίω τόξω" ηττημένοις..."

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών