Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 29, 2013

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ – ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ!

synedrio_ND
Μια αποστομωτική απάντηση έλαβαν οι καλοπληρωμένες πατσαβούρες του συστήματος, που τις προηγούμενες ημέρες διακινούσαν το σενάριο της συγκυβέρνησης ΝΔ-Χρυσής Αυγής!!!

Και μάλιστα, από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, αυτούς που κυκλοφόρησαν τη βρώμα μήπως τσιμπήσουν μερικοί ελαφρόμυαλοι, τους νεοδημοκράτες!

Έτσι, το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που δεν έλαβε πρόσκληση να παραβρεθεί και να απευθύνει χαιρετισμό εκπρόσωπός του στο συνέδριο διάλυσης της ΝΔ, ήταν –όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε- η Χρυσή Αυγή. Όχι δηλαδή πως αν.......
ελάμβανε πρόσκληση θα ανταποκρινόταν, αλλά επικεντρώνουμε στο γεγονός ότι δεν έλαβε, ενώ έλαβαν όλα τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, μηδέ των νοσταλγών του Στάλιν και του Τσαουσέσκου εξαιρουμένων. Κι όχι μόνο έλαβαν προσκλήσεις οι κομμουνιστές, αλλά απηύθυναν και χαιρετισμούς προς τους υπευθύνους της δυστυχίας μας, σαν καλά παιδιά του συστήματος που είναι.

Εχθές το απόγευμα, λοιπόν, το συνέδριο της νουδούλας άρχισε με χαιρετισμούς εκπροσώπων των άλλων κομμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος. Από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο γραμματέας του Δημήτρης Βίτσας και από το ΚΚΕ ο Γιάννης Γκιόκας.

Μάλιστα, ο συριζαίος εκπρόσωπος ζήτησε.............................

συνέχεια στο ETHNIKISMOS

3 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ29 Ιουνίου 2013 στις 7:55 μ.μ.

    ...Γι'αυτό είχα από χτες μια επίμονη φαγούρα στα τέτοια μου.

    Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από τους αναρχοάπλυτους που πηδάμε καθημερινά, αλλά τελικά η αιτία ήταν άλλη.

    Ήταν από την στενοχώρια μου διότι δεν μας κάλεσε η ΝΔ στο συνέδριό της.

    Γιατί Αντώνη μας το έκανες αυτό ;; Γιατί ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ...ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ) ΔΗΛΑΔΗ , ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ . ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ...ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ .....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μονο που μενει ειναι το παρακατω-->>

    Το πιασαμε το κολπο με τον Βοριδη. Ανασυροντας απο το πολιτικο του παρελθον πραξεις και φρασεις οι οποιες σημερα θα τον κατετασσαν εκτος "συνταγματικου τοξου", δημιουργουν την ψευδη εντυπωση στον λαο ο τι θα ταν καλυτερα να ψηφισουν αυτον αντι του Κασιδιαρη στον δημο Αθηναιων. Λες οι Πασοκτζηδες και Δημαρ δεν τον ηξεραν τοσα χρονια που εβγαιναν μαζι του στα καναλια. Τωρα οι ομοβροντιες τους κατα του χουντικου του παρελθοντος μονο υποψιες και γελωτα προκαλουν. Ο λαος να μην τσιμπησει! Προσκυνημενος ειναι. Τα τσεκουρια τον μαραναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών