Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

Αποβλάκωση των άρρωστων εγκεφαλικά αναρχικών...Τρυματίσαν Έλληνα που βγήκε για φαγητό με την οικογένειά του γιατί νόμισαν ότι είναι "φασίστας"

Νέο "κατόρθωμα" των αναρχοβλαμμένων στη Ροτόντα αυτή τη φορά...

3 ζευγάρια κατά τη χθεσινή ημέρα επέλεξαν να γευματίσουν σε τοπικό ψητοπωλείο της περιοχής Ροτόντας.

Ένας από τους άνδρες της παρέας έγινε αντιληπτός από μια ομάδα 50 αναρχικών που έτρεξαν στο μαγαζί και τον γρονθοκόπησαν αγρίως μπροστά στα έκπληκτα μάτια των έντρομων πελατών του καταστήματος.

Στη συνέχεια επιτέθηκαν και.....
σε έναν ακόμη άνδρα της παρέας που για καλή του τύχη πρόλαβε και έφυγε από άλλη έξοδο.

Ο αιμόφυρτος άτυχος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αναρχικοί αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα κατά του "φασισμού" και απειλώντας τους υπόλοιπους πελάτες και τη γυναίκα του.

Οι άθλιοι παρακρατικοί "παρασημοφορήθηκαν" και από τον γνωστό αναρχοβόθρο τους indymedia, αλλά και πάλι η αστυνομία και ο εισαγγελέας είναι....άφαντοι!

14 σχόλια:

  1. Ποια αστυνομια ;Ποιος εισαγγελεας ;
    Γιατι υποκρινομαστε οτι υπαρχει κρατος Ελληνων ;
    Καλη δυναμη και καλη λευτερια .

    Αυτα τα κοπροσκυλα τα ταίζουν ναρκωτικα και μας οδηγουν σε εμφυλιο .
    Αλλα οι Ελληνε ΞΥΠΝΗΣΑΝ και οτι μοιρα περιμενει τους σκυλοβουλευτικους υπανθρωπους , την ιδια να περιμενουν και τα κατακαθια του συστηματος .
    Δεν ειμαι οπαδος κανενου , αλλα θα ψηφισω Χ.Α .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αναρχοάπλυτοι ξέρουν τι τους περιμένει και γι' αυτό χτυπάνε σε βολικές αναλογίες γι' αυτούς, δλδ, 50 προς έναν. Πλέον η άνοδος είναι ραγδαία. Θα βάζουμε αράπηδες να γαμάνε τις μανάδες των αναρχικών και μετά τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα τι διαβάζει κανείς στο καθεστωτικό ΒΗΜΑ. Ξύλο σε άπλυτους: Κόρινθος: Επίθεση Χρυσαυγιτών σε δύο μέλη του αντιφασιστικού κινήματος
    Οι δύο νέοι νοσηλεύθηκαν το Σαββατοκύριακο σε νοσοκομείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ασχολείστε μαζί τους αδέλφια. Κάθε μία εμφάνιση αυτών των μπούληδων, είναι ακόμα μία δική μας νίκη. Η ελληνική κοινωνία έχει σιχαθεί αυτα τα μωρά με τις μολότωφ και τα babylino. Κακό στον χώρο τους κάνουν. Η φθορά ξένης περιουσίας, δημόσιας ή ατομικής, τα έκτροπα που παρακολουθεί η Ελληνική κοινωνία στις τηλεοράσεις, οι δηλώσεις συμπαράστασης από τα αριστερά κόμματα, οι συμπαραστάσεις έξω από δικαστήρια, φυλακές ή κάθε χώρο που βρίσκεται κάποιο αναρχικό απολειφάδι, οι αποκαλύψεις των ονομάτων αυτών των μαμόθρευτων, έχουν μονο ένα αποτέλεσμα. Αγανάκτιση του κόσμου και στροφή σε μας.

    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ1 Ιουλίου 2013 στις 11:46 μ.μ.

    Είναι τόσο ελεεινά τσογλάνια οι αναρχοάπλυτοι, ώστε υπερηφανεύονται για το σπουδαίο τους κατόρθωμα, να χτυπήσουν 50 εναντίον ενός.

    Πάντα έτσι χτυπάνε τα πουστράκια , σε τέτοιες αναλογίες για να είναι σίγουροι.

    Όταν βρίσκουν μπροστά τους ισάριθμους Εθνικιστές, κλαίνε και παρακαλάνε να μην τους δείρουμε.

    Το έχω δει πολλές φορές το θέαμα και ξέρω.

    Πάντως, θα πρέπει και η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να ξέρει ότι η αυτοσυγκράτηση που μας ζητάει έχει και όρια.

    Οι άπλυτοι αποθρασύνονται και εκλαμβάνουν την πειθαρχία μας ως αδυναμία.

    Αν κάποιο ηγετικό στέλεχος του Κινήματος τα διαβάζει αυτά, θα πρέπει να δει τι θα γίνει με το θέμα αυτό.

    Δεν μπορούν να βγαίνουν τα κωλόπαιδα στο indymedia και να δείχουν χτυπημένους Συναγωνιστές.

    Πρέπει να υπάρξει με κάποιο τρόπο απάντηση.

    Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις Συναγωνιστή διαχειριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟ, ΑΝΤΕ ΦΕΡΕ ΤΑ ΜΠΑΦΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΑΝΤΕ ΠΑΕΙ 12 ΘΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΛΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ...Τ.Ο.ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΝΕΟΝΑΖΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  7. Ειναι ξεκάθαρο ότι για να πλησιάσουν αυτα τα ασπόνδυλα καρκινωματα εκτός απο ασυλο και καθεστωτική ΚΑΛΥΨΗ, αστυνομίας, δημοτικων αρχων, μιντια και διεθνων παραγόντων χρειάζονται και αναλογια τουλαχιστον ενας προς 50!

    Τα παρακρατικα αυτα κόπρανα, το σιχαμερό αυτο απόστημα του καθεστώτος προκαλεί την βιαιη αντίδραση της Χρυσης Αυγης μεχρι να ποδοπατηθεί κανένα σκουλήκι και να τρέχουν μετα στα εβραιοκαναλα δημιουργώντας διεθνές ζήτημα...
    Η Χρυση Αυγη περίμενε πολλά χρονια για να χασει τώρα την υπομονή της, μαζι με την εξουσία θα ερθει η Νεμεσις κατα την προσωπική μου αποψη, δεν θα μείνει καμια φωλιά τους όρθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ηγετικά κλιμάκια της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να χειριστούν και να εξετάσουν πολύ προσεκτικά την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί...
    Από την μία η με πολύ κόπο άνοδος του κινήματος και οι ορθώς προσεκτικές κινήσεις που πρέπει να γίνονται από εδώ και εμπρός διότι πάντα το καθεστώς καραδοκεί να συκοφαντήσει με ψεύτικες ειδήσεις και προβοκάτσιες στα μάτια του λαού τη Χρυσή Αυγή τώρα που έχει πολύ μεγάλο λαϊκό έρεισμα αλλά και από την άλλη η αποθράσυνση των πληρωμένων αναρχοσυμμοριτών του Σόρος που εκλαμβάνουν την αυτοσυγκράτηση και την καρτερική υπομονή της Χρυσής Αυγής ως αδυναμία γνωρίζοντας φυσικά ότι καμμία αστυνομία και κανένα κράτος δεν θα επέμβει να τους συλλάβει που προσπαθούν να δείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι αδύναμη...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά μη πέφτετε στην παγίδα που στήνουν αυτά τα τσογλάνια του σύριζα.. Αγνοηστε τους. Τήρηση και μόνο των εντολών του αρχηγού. Αυτά είναι σημεία του πανικού τους. Την πατήσανε σε όλους τους άλλους τομείς και τώρα προσπαθούν να αναβιώσουν μέσω προκλήσεων της ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλβανοι εαν με ακουτε ειναι αληθεια οτι οταν ηρθατε στην ελλαδα ησασταν ρακενδυτοι και πεινουσατε λογω ΚΚ? μετα απο τοσα χρονια πραγματικου σοσιαλισμου?ουστ χοτζαδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρακαλώ τους συναγωνιστές να μην αντιδρούν στις προκλήσεις. Στο διαδίκτυο είναι κανείς ό,τι δηλώσει, δηλαδή, εδώ είναι δήθεν συριζαίος. Όμως είναι πολύ πιθανόν, πίσω από αυτά τα άτομα να βρίσκεται μόνον ένας (1) πληρωμένος από τον Σώρρο που ρίχνει τα θέματα αυτά για να προκαλέσει.
    Η όλη διαδικασία λέγεται κοινωνική μηχανική και έχει φέρει καλά αποτελέσματα για αυτούς που την εξασκούν. Σας μιλάω για το κόμμα του Καμμένου, για τους Αγανακτισμένους των πλατειών, και άλλα πολλά.
    Η λύση είναι είτε τους μπλοκάρει ο διαχειριστής, είτε τους αφήνει να αλυχτάνε σαν τα σκυλιά. Αλλά δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση με κάποιον που δεν ξέρεις ποιος είναι. Όπως είπα μπορεί να είναι κάποιος που δουλειά δεν έχει, αλλά τραπεζικό λογαριασμό έχει. Χαμένο κορμί που δεν αξίζει ούτε το σκοινί για να κρεμαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ....ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ - ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ,ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών