Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013

Το σχέδιο του σιωνισμού για την Μέση Ανατολή

Σύμφωνα με τον πατέρα-ιδρυτή του σιωνισμού Theodore Herzl (1904) «η περιοχή του εβραϊκού κράτους εκτείνεται από τον ποταμό της Αιγύπτου έως  τον Ευφράτη». Σύμφωνα με τον σιωνιστή Rabbi Fischmann (1947) «η γη της επαγγελίας εκτείνεται από τον ποταμό της Αιγύπτου έως τον Ευφράτη και συμπεριλαμβάνει περιοχές της Συρίας και του Λιβάνου». Ο πόλεμος του Ιράκ, ο πόλεμος στον Λίβανο το 2006, ο πόλεμος στην Λιβύη το 2011, ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Συρία και οι εμφυλιοπολεμικές ταραχές στην Αίγυπτο θα πρέπει να κατανοηθούν σε σχέση με το σιωνιστικό σχέδιο για την Μέση Ανατολή. Το επεκτατικό αυτό σχέδιο συνίσταται στην....
θραυσματοποίηση των αραβικών κρατών και την δημιουργία του «μεγάλου Ισραήλ», το οποίο θα εκτείνεται από την κοιλάδα του Νείλου έως τον Ευφράτη. Το μεγάλο Ισραήλ θα δημιουργήσει στην περιοχή εντολοδόχα κρατίδια και θα συμπεριλαμβάνει περιοχές του Λιβάνου, Συρίας, Ιορδανίας, Αιγύπτου όπως και περιοχές του Ιράκ και της Σαουδικής Αραβίας.
Το σχέδιο αυτό αναφέρεται στην βιβλιογραφία περί παγκοσμιοποίησης ως «Yinon Plan» (σχέδιο Yinon) και είναι ένας στρατηγικός σχεδιασμός του Ισραήλ και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ο σχεδιασμός προβλέπει  ότι το Ισραήλ θα πρέπει να επανακαθορίσει το γεωπολιτικό του περιβάλλον δια μέσου της διάσπασης των αραβικών κρατών σε μικρότερα και αδύναμα κρατίδια ώστε να εξασφαλίσει περιφερειακή υπεροχή. Η ονομασία Yinon προήλθε το 1982 από τον εμπνευστή του στρατηγικού αυτού σχεδίου Oded Yinon που ήταν ανώτατος συνεργάτης του Υπ. Εξωτερικών του Ισραήλ. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θεώρησε κατ’ αρχήν το Ιράκ ως την μεγαλύτερη στρατηγική πρόκληση από πλευράς διάσπασης ενός αραβικού κράτους και αυτός ήταν ο λόγος που στοχοποιήθηκε ως κεντρική απειλή στην Μέση Ανατολή.

Το Ιράκ σύμφωνα με το σχέδιο Yinon θα πρέπει να χωρισθεί σε τρία κρατίδια. Ένα κουρδικό και δυο ισλαμικά, σουνιτικό και σιιτικό. Το πρώτο βήμα για την πραγμάτωση του σχεδίου ήταν ο πόλεμος Ιράν-Ιράκ. Το σχέδιο Yinon περιλαμβάνει επίσης τον κατακερματισμό της Συρίας, του Λιβάνου και διαίρεση της Αιγύπτου. Επίσης την διάλυση της Λιβύης και του Σουδάν.

Ο σχεδιασμός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης λειτουργεί με δυο ουσιώδεις προϋποθέσεις: α) Το Ισραήλ θα εξελιχθεί σε μια επιβλητική περιφερειακή δύναμη, που ήδη έχει γίνει και β) το Ισραήλ θα πρέπει να επιδράσει και να ενεργήσει στην κατεύθυνση διάσπασης όλης της περιοχής και στη διάλυση των αραβικών κρατών, κάτι που είναι σε εξέλιξη αυτή την χρονική περίοδο. Η εξέλιξη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις εθνικές και σχισματικές συνθέσεις κάθε αραβικού κράτους χωριστά. Οι σιωνιστές ελπίζουν και πιστεύουν ότι τα σχισματικά κρατίδια θα γίνουν δορυφόροι των ΗΠΑ και κατ’ επέκταση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σε αυτό το πλαίσιο ο πόλεμος στην Συρία και η προαλειφόμενη άμεση επέμβαση των  ΗΠΑ, μετά τις επιτυχίες του Άσαντ στα πεδία των μαχών, είναι μέρος της εξέλιξης της εδαφικής επέκτασης του Ισραήλ. Οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και ένοπλες δυνάμεις συνεργάζονται για αυτό τον σκοπό με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και το ΝΑΤΟ και υποστηρίζουν τους τρομοκράτες μισθοφόρους της Al Qaeda. Το σιωνιστικό σχέδιο περιλαμβάνει την αποσταθεροποίηση της Αιγύπτου και την δημιουργία δυο κρατιδίων ως αποτέλεσμα της «αραβικής άνοιξης», ένα εκ των οποίων θα διοικείται από την «μουσουλμανική αδελφότητα».

Την χρονική περίοδο που διανύουμε βρισκόμαστε στην φάση δυναμικής εξέλιξης του σχεδίου Yinon των Αμερικανοσιωνιστών. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη σε πλήρη συμπαράταξη με τις ΗΠΑ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ προχωρά στην δημιουργία του «μεγάλου Ισραήλ». Στο τέλος αυτής της εξελικτικής πορείας είναι ο έλεγχος της Ευρασίας και της Ανατολικής Μεσογείου. Ο έλεγχος της Ανατολικής Μεσογείου υποδηλώνει και τον έλεγχο της Κύπρου και της Ελλάδας. Ο σχεδιασμένος οικονομικός και στρατιωτικός ευτελισμός των δυο ελληνικών κρατών είναι σαφέστατα μέρος του σχεδίου των Αμερικανοσιωνιστών. Η σθεναρή αντίσταση του Άσαντ στην Μέση Ανατολή και οι επιτυχίες του στο πεδίο των μαχών προσωρινά τουλάχιστον αλλάζουν τα δεδομένα. Εάν ακολουθήσει και η Ελλάδα με τον εκδιωγμό από την εξουσία των υπηρετών του Αμερικανοσιωνισμού μπορεί να δημιουργηθεί ένα ντόμινο ανατροπών  που θα συμπαρασύρει όλους αυτούς εκεί που πραγματικά ανήκουν, στον βόρβορο της Ιστορίας.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στους μασκαράδες πολιτικάντηδες και τις μαριονέττες των Αμερικανοσιωνιστών στην Ελλάδα. Το τέλος των γελωτοποιών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης  στην χώρα μας πλησιάζει.

Γ.Λ.

4 σχόλια:

  1. http://www.afipnisoy.com/2013/01/blog-post_5413.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για όλα τα links, αλλά το παρόν δεν λειτουργεί.

      Διαγραφή
  2. http://www.pentapostagma.gr/2013/03/masonoi-politikoi-sthn-ellada.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://paspartoy.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5561.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών