Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 08, 2013

Γνωστός αλβανός "οικονομικός μετανάστης" δηλώνει ότι οι δολοφόνοι ομόφυλοί του "διωκόνται" από την Ελληνική Αστυνομία!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο επιδοτούμενος από το ελληνικό κράτος αλβανοκατσαπλιάς ουσιαστικά δηλώνει ότι οι ομοεθνείς του έχουν δικαίωμα να εκτελούν αλλά όχι να....εκτελεστούν!
 
Με δηλώσεις του στο zougla.gr, ο πρόεδρος του "Συνδέσμου Αλβανών Εργαζομένων" (πόσα μέλη έχει ο σύλλογος αυτός άραγε;;;) Ταχίρ Μίτσι, αναφερόμενος στο ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, κάνει λόγο για βεντέτα που άνοιξε η Ελληνική Αστυνομία με τους φυγάδες, προσθέτοντας ότι.... και αυτοί έχουν δικαίωμα να ζήσουν και όχι να εκτελεστούν από τα «αστυνομικά» αποσπάσματα.
 
zougla.gr μέσω ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ταχιρ δεν φταις εσυ φταινε οι γαμημενοι ,προδοτες πολιτικοι μας που κανανε επικυψη τα πουσταρια για να ανοιξουν τις πορτες της Ελλαδος για να μπεις εσυ μεσα και οι αλλοι ταχιρ και μωχαμετς.Δεν μου λες ρε ταχιρ στο αλβανια εχετε λαθρομεταναστες?Καιτους φροντιζετε?στηνουν και κουρελουδες μπροστα σε αλβανικα μαγαζια και πουλανε προιοντα?οχι?η διαφορα ειναι οτι εσεις ειστε ελευθεροι ενω εμεις σκλαβωμενοι.Συντομα θα ρθει η απελευθερωσις και εσυ θα πας στην πατριδα σου την αλβανια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών