Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013

Εκκενώνονται 3 στέκια ανομίας και εγκληματικότητας αναρχικών στην Πάτρα από την Αστυνομία...

Ενώ τα παρακρατικά σκουπίδια "κλαίγονται" στη διαδικτυακή αναρχογιάφκα τους, αναμένουμε και ανακοινώσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατασταλτική δράση της αστυνομίας. Ο ΑΝΤΑΡ-CIA πρόλαβε ήδη και έβγαλε!!

Σε εξέλιξη βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πάτρα για την ανάκτηση υπό κατάληψη χώρων. Οι επιχειρήσεις πραγματοποιούνται στο πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Μαραγκοπούλειο και σε χώρο του ΤΕΙ της πόλης. Η επέμβαση της αστυνομίας γίνεται παρουσία εισαγγελικών λειτουργών και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, ενώ συμμετέχει και αστυνομικός σκύλος.

Συνολικά έχουν γίνει .....
15 προσαγωγές ατόμων μέσα κι έξω από το Μαραγκοπούλειο. 

Στις επιχειρήσεις παίρνει μέρος και η Πυροσβεστική, η οποία άνοιξε την πόρτα στο Μαραγκοπούλειο, ενώ στο κτήριο βρίσκονταν 4 - 5 αντιεξουσιαστές που φώναζαν συνθήματα υπέρ της κατάληψης.









Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της εκκένωσης των κτηρίων ήταν παρόντες εκπρόσωποι των ιδιοκτητών. Σημειώνεται ότι το κτήριο του παραρτήματος του πανεπιστημίου Πατρών ανήκει στον δήμο Πατρέων και το «Μαραγκοπούλειο» στο υπουργείο Υγείας.

Όταν ολοκληρωθούν οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται, η αστυνομία, σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες, αναμένεται να λάβει μέτρα, ώστε να μην καταληφθούν εκ νέου τα κτήρια.




(Ευρήματα μέσα στον χώρο)

Έξω από το κτήριο πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για τις αστυνομικές επιχειρήσεις περίπου 10 διαδηλωτές, όμως στην οδό Γούναρη η αστυνομία τούς προσήγαγε. Την ίδια ώρα, αστυνομική δύναμη περιφρουρεί το δημαρχείο.

9 σχόλια:

  1. το ρεύμα τους ποιός το πλήρωνε; η ΔΕΗ γιατί δεν το έκοβε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδατε τι κάνει ο φόβος ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ;;

    Μέχρι και ο φλωρόπουστας Δένδιας αποφάσισε να καθαρίσει τους απλυτοχώρους !

    Και πολύ κλάμα μιλάμε τα άπλυτα, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !

    Έτσι μπράβο άπλυτοι, σκασμός τώρα και τα κεφάλια κάτω !

    ΥΓ - Φαντάζομαι πόση ΒΡΩΜΑ θα αντίκρυσαν οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι του δήμου εκεί μέσα...

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΤΟΠΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μαλακομπούκωμα τσίμπα το ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ άκυρο στο φεστιβάλ που σχεδιάζατε στην Καλαμάτα, τσίμπα και τους δύο συναγωνιστές με τα ανοιγμένα κεφάλια σήμερα στην Κόρινθο και να θυμάσαι ποιοι σου γαμάνε μάνα, πατέρα και ό,τι έχεις ιερό! Μια ζωή πελάτες θα είσαστε χρυσά χεσμένα κοτοπουλάκια και θα σας έχουμε στην φάπα.

      Διαγραφή
    2. ΜΩΡΗ ΑΠΛΥΤΗ ΑΝΑΡΧΟΤΡΟΤΣΚΙΣΤΡΙΑ! ΠΑΛΙ ΚΩΛΟΤΡΙΒΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΡΝΗ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ! ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6 Αυγούστου 2013 - 2:24 π.μ. Απλυτε, ποναει ο κωλος σου, ετσι; Απο τον Δενδια ρε ταλαιπωροι;;;

      Διαγραφή
  3. ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝΕ,ΧΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5 Αυγούστου 2013 - 1:14 μ.μ. Αστειευεσαι,ρε φιλε; Στα "δικα μας παιδια" θα κοψουμε το ρευμα; Τοσοι γιοι και κορες βουλευτων που κανουν την "επανασταση" τους, και κλεβουνε και καμμια τραπεζα, για να υπαρχει και ρευστο, να μεινουν στο σκοταδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδεια ήταν τα πρεζοστέκια, είναι σε διακοπές τα "παιδιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6 Αυγούστου 2013 - 2:24 π.μ. Η αληθεια ειναι αυτη που λεει ο απλυτος: Μας ορμανε ,με τον κωλο τουρλωμενο, οπου μας βρουνε !! Βλεπουμε απλυτο κωλο τουρλωμενο και φευγουμε, μην μπορωντας να γαμησουμε αλλο πια ! Η κατασταση εχει γινει τρμακτικη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών