Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013

Κουτσούμπας: Πολιτικός μας αντίπαλος είναι η Χρυσή Αυγή, όχι το σύστημα και ο καπιταλισμός

Συνέντευξη στην (φόλα νεοδημοκρατική…) εφημερίδα «Παραπολιτικά» έδωσε ο νέος αρχηγός του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας (ΚΚΕ), Κουτσούμπας.
Αρχικά αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό «άκρο», τον οποίο απέδωσε στην Χρυσή Αυγή: «Η θεωρία των «άκρων» εφευρίσκεται για να καλύψει τη σαπίλα του συστήματος, για να καλύψει το ρόλο που παίζει το μοναδικό «άκρο» ο ναζισμός-φασισμός… Ο ναζισμός και ο φασισμός θα θαφτούν οριστικά μαζί με την ανατροπή του καπιταλισμού και την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας».

Ορθώς o.........
αρχικουκουές Κουτσούμπας αποποιείται τον χαρακτηρισμό «άκρο» για το κόμμα του. Διότι, παρά τα φραστικά… επαναστατικά του ξεσπάσματα, το ΚΚΕ είναι ένα καθωσπρέπει κόμμα του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος και του… συνταγματικού τόξου. Τόσο καθωσπρέπει, που όταν σ’ όλες τις χώρες της Ευρώπης κατέρρεε ο κομμουνισμός, το ΚΚΕ συμμετείχε με υπουργούς σε συγκυβέρνηση, αρχικά με τον Μητσοτάκη και εν συνεχεία και με τον Παπανδρέου. Έδωσε δηλαδή, χείρα βοηθείας στο σύστημα, όταν είχε ανάγκη. Εξ’ ου και το αποκαλούμε «το μακρύ χέρι του συστήματος»…

Η τελευταία ερώτηση που δέχτηκε ο αρχικουκουές, ήταν αν αληθεύουν οι φήμες ότι είναι… σκληρός και… αγέλαστος. Ιδού και η πολιτικώς πολύ ενδιαφέρουσα απάντησή του: «Ξέρετε, πολλές φορές οι λέξεις από μόνες τους, δεν λένε και πολλά πράγματα: «Σκληρός», «αυστηρός», «δεν χαμογελά», «ενασχόληση μόνο με το ΚΚΕ» και άλλα σχετικά. Να σας ρωτήσω εγώ κάτι: Σκληρός σε τι; Σκληρός απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο που λέγεται «Χρυσή Αυγή», ναζισμός, για παράδειγμα, δεν θα πρέπει να είναι κάποιος;».

Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν, είναι ο πολιτικός αντίπαλος του ΚΚΕ και μ’ αυτήν είναι… σκληρός ο σύντροφος Κουτσούμπας. Για δες! Και υπήρχαν κάποιοι που νόμιζαν ότι το αστικό πολιτικό σύστημα είναι ο πολιτικός αντίπαλος του ΚΚΕ…

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή - Εναντίον Όλων!

Πηγή: Εθνικισμός.net 

7 σχόλια:

  1. Έλα Κουτσούμπα ποιός την χάρη σας, τον πουλήσατε τον σταθμό http://www.zougla.gr/media/article/poli8ike-o-902

    Βέβαια το ότι η άδεια όπως και όλες οι άλλες ανήκουν στον ελληνικό λαό και ΔΕΝ θα έπρεπε να μπορούν να μεταβιβαστούν το κάνετε γαργάρα.
    Πότε πληρώσατε για να αποκτήσετε την άδεια;
    Οι κρατικοί συνένοχοι σας, σας χαρίσανε την άδεια για να κάνετε την ηλίθια προπαγάνδα σας, με ποιό δικαίωμα πουλάτε κάτι που σας χαρίστηκε απο το βιός του λαού;

    ΞΕΦΤΥΛΕΣ, ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΦΜ... έχετε και το θράσος να ασχολείστε με την ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπληρώνω και κάτι απο το άρθρο του ζούγκλα που έβαλα:

    Ο νέος ιδιοκτήτης έθεσε όρο να του παραδοθεί η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. «καθαρή», δηλαδή χωρίς εργαζομένους. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι εργαζόμενοι του 902 (τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού), που ανέρχονται περί τους 48, θα απολυθούν. Κι επειδή αυτό είναι παράνομο, αφού η εταιρεία θα μεταβιβαστεί εν λειτουργία, η ηγεσία του ΚΚΕ επέλεξε να εφαρμόσει το παρακάτω σχέδιο: οι εργαζόμενοι θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα περάσουν σε δύο κομματικές επιχειρήσεις, από τις οποίες και θα απολυθούν χωρίς, όπως τους είπαν, να χάσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα.

    Τέλος, υπάρχει και μια μικρή ομάδα, περί τους τέσσερις εργαζομένους, που απασχολούνται στην ιστοσελίδα του κόμματος 902.gr οι οποίοι θα υποβάλουν παραιτήσεις και θα επαναπροσληφθούν με αμοιβή τον μέσο εργατικό μισθό που προβλέπει το νέο καταστατικό του ΚΚΕ, δηλαδή με 600-800 ευρώ. Η μέθοδος των παραιτήσεων και της επαναπρόσληψης με τον προαναφερόμενο μισθό θα εφαρμοστεί και για τους εργαζομένους που θα απομείνουν στον «Ριζοσπάστη», όταν ολοκληρωθούν οι απολύσεις.

    Εν τω μεταξύ, ήδη η διεύθυνση του 902 άρχισε συζητήσεις με τους εργαζομένους που θα απολυθούν, από τους οποίους ζητείται να αποδεχθούν «κούρεμα» των οφειλομένων τουλάχιστον κατά 40%.

    ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΦΜ, ΞΕΦΤΥΛΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακου εκεί, ενάντια στον καπιταλισμό αλλά έχουν κομματικές επιχειρήσεις...
      ΠΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ... ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

      Διαγραφή
  3. Κουτσουμπα κανε μια κωλοτουμπα!Ενας ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύντροφε Κουτσούμπα, άντε τσίμπα μια γαρδούμπα !

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, και πολύ "σκληρός" κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο σύντροφος !!!

    Άντε ρε κουμμούνι να ξύσεις καμιά ρέγγα και παράτα μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε ρε παιδιά, δώστε του ένα 4% για να τον ακούμε και να σπάμε πλάκα, έναν κασμά (φτυάρι)και μιά αξίνα (τσαπί) για να σκάβει και να παριστάνει τον προλετάριο και αφήστε τον να παριστάνει τον "ΗΓΕΤΗ"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κουτσουμπα αντε και γαμησου ρε μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών