Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 05, 2013

Αριστερά των "ιδανικών"...Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ αφού μπεκρούλιασαν και την "άκουσαν" όχι μόνο από το ποτό επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν Έλληνες πολίτες!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα υψηλά "ιδανικά" της Αριστεράς του moto "πίνω μπάφους και παίζω pro"

Το 10ήμερο κάμπινγκ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα, πολυδιαφημίστηκε ως ένα πολιτικό, πολιτισμικό και κοινωνικό γεγονός, κατά το οποίο οι νεολαίοι του ενιαίου πλέον κόμματος, θα αντάλλασσαν απόψεις και ιδεολογίες.
Μάλιστα, για να το στηρίξει ήρθε μέχρι την Ηγουμενίτσα και ο αρχηγός του, Αλέξης Τσίπρας.
Συνολικά συγκεντρώθηκαν στο κάμπινγκ πέρι τα 500 άτομα.
Η συμμετοχή των παρευρισκομένων στις σοβαρές συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο του κάμπινγκ ήταν ελάχιστη έως αποκαρδιωτική.
Προχτές το πρωί όμως, 100άδες νεολαίοι τα έπιναν έως......
τις 9 τα ξημερώματα, στην παραλία του Δρεπάνου.
Μαζί τους και αρκετοί νεολαίοι από την Ηγουμενίτσα.
Ξαφνικά, μετά από μικροπαρεξήγηση, 150 άτομα επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν παρέα νεαρών, από την Ηγουμενίτσα, που μετριόντουσαν στην παλάμη του ενός χεριού.
Στο σημείο έφτασαν και άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Επί τόπου έφτασε και ο τοπικός σύντροφος Αντρέας, που αντί να λειτουργήσει πυροσβεστικά, έριξε λάδι στη φωτιά, ζητώντας τον λόγο σε Ηγουμενιτσιώτες, γιατί τόλμησαν και ήταν παρών.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο "δικηγόρος" του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρών, σε έξαλλη κατάσταση απειλούσε θεούς και δαίμονες, ενώ σαν σύγχρονος δοσίλογος, υποδείκνυε άτομα στην αστυνομία για να συλληφθούν.
Θα μας απαντήσουν οι λαλίστατοι κύριοι (σύντροφος Αντρέας και σύντροφος δικηγόρος), την ακριβή τοποθεσία του επεισοδίου;

Θα μας πουν πως ήταν σε ΠΑΡΑΝΟΜΟ αυτοσχέδιο μπαρ, πάνω στον αιγιαλό και την παραλία (εάν ξέρουν τι σημαίνουν αυτά), σε περιοχή NATURA και πουλούσαν την μπύρα, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ένα ευρώ την μία;
Οι άντρες της αστυνομίας δεν το διαπίστωσαν αυτό;
Αλλά ξέχασα!
Τώρα είστε πλέον μεγάλο κόμμα και μπορεί να συμπεριφέρεστε ως τέτοιο.
Υπεράνω του νόμου και να ζητάτε και τα ρέστα από πάνω.

892fm.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ΜΕΓΑ ΓΕΓΟΝΟΣ .... ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΙΚΙΝΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,ΤΡΟΛΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ.ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ? ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΜΕΣΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΑΚΟΥΣΟΝ.ΑΚΟΥΣΟΝ.ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών