Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2013

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ

syriza-panos

Όλοι φυσικά ενθυμούμαστε την προ ημερών δήλωση του υπουργού Οικονομικών κυρίου Στουρνάρα, όσον αφορά την άμεση ανάγκη άρσης του παγώματος των πλειστηριασμών κατοικιών. Ο εξαίρετος κύριος υπουργός με λίγες λέξεις έθεσε ένα δίλημμα, ή τελεσίγραφο. Ή αίρεται το πάγωμα πλειστηριασμών, ή καταρρέει το τραπεζικό σύστημα.
Ως ήταν αναμενόμενο η δήλωση του, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και καταγγελιών, τόσο στα αντιπολιτευόμενα κόμματα, με πρώτο και καλλίτερο τον κύριο Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ να μιλά για οικουμενικές κυβερνήσεις, ή συγκυβερνήσεις με άλλο πρωθυπουργό, λόγω του ότι τα....
σενάρια περί “εκλογικού ατυχήματος” πήραν και έδωσαν και ο ανθρωπάκος έσπευσε να προλάβει “στασίδι”, όσο και εντός του κυβερνητικού στρατοπέδου.
Ο δε συγκυβερνήτης της οικονομικής αποικίας που ονομάζεται Ελλάδα, κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος, εμφανίστηκε, εν μέσω λεονταρισμών, ως ο υπέρμαχος των εστιών των Ελληνικών οικογενειών.
Έλα όμως που οι ειδοί του Σεπτεμβρίου πλησιάζουν και μαζί τους καταφθάνουν οι τελώνες της τρόικα για να ελέγξουν την πρόοδο υλοποίησης των εντολών που έθεσαν στην εντόπια κυβέρνηση των ανδρείκελων. Και φυσικά ένα από τα θέματα που οι αξιωματούχοι των Ευρωπαίων τοκογλύφων θα ελέγξουν, όσον αφορά το πως εξελίσσεται, είναι αυτό των πλειστηριασμών.
Τι έπρεπε λοιπόν να πράξει η κυβέρνηση εξυπηρέτησης των διεθνών συμφερόντων, έτσι ώστε και την επερχόμενη λαϊκή κατακραυγή να αποτρέψει, λόγω του ότι με το θέμα των πλειστηριασμών το ποτήρι πλέον όχι απλά θα ξεχείλιζε, αλλά θα διαρρηγνύετο, αλλά και την εσωτερική αντιπολίτευση να καθησυχάσει; Βρήκε λοιπόν, όπως ανέφεραν διάφορα οικονομικά site την “χρυσή τομή”. Καιποια είναι αυτή;
Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος αποφάσισαν, ότι η άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, δεν θα θίξει επ’ ουδενί τους οφειλέτες στεγαστικών δανείων που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους λόγω κρίσης, αλλά τους επιτήδειους, οι οποίοι διαθέτουν καταθέσεις και οικονομικούς πόρους αλλά δεν καταβάλουν τις δανειακές δόσεις, προφασιζόμενοι αδυναμία λόγω κρίσης. Μάλιστα επισήμαναν ότι θα ξεκινήσει διαδικασία ελέγχου και διασταυρώσεων των εισοδημάτων των οφειλετών.
Εμείς σε όλα αυτά έχουμε να απαντήσουμε τα εξής. Η συγκυβέρνηση των θεραπόντων της μνημονιακής σύμβασης, δεν βρήκε σε καμία περίπτωση την χρυσή τομή. Απλά για μια εις έτι φορά, σερβίρισαν στον Ελληνικό Λαό το χρυσό χάπι μέσω επάργυρου πινακίου.
Μόνο και μόνο η δομή και η έννοια της απόφασης τους, όσον αφορά την άρση παγώματος των πλειστηριασμών, αυτοαναιρεί την σοβαρότητα των προθέσεων του όλου εγχειρήματος.
Γιατί αν σκεφτούμε καθαρά λογικά, πόσοι είναι αυτοί οι επιτήδειοι που εκμεταλλεύονται την κρίση για να αποφύγουν την καταβολή των δανειακών υποχρεώσεων τους; Ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάκτυλα. Γι αυτούς λοιπόν τους ελάχιστους αποφασίστηκε εν τέλει η άρση του παγώματος των πλειστηριασμών;  Αυτοί οι πονηροί δανειολήπτες που θα δουν τις οικίες τους να πωλούνται εις τρίτους, θα αποτρέψουν την υποτιθέμενη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, που τόσο φοβάται ο υπέροχος κύριος Στουρνάρας; Δεν ακούγεται λίγο εξωπραγματικό, όπως και λίγο δύσπεπτο; Είναι το αυτό με το να προετοιμάζει κάποιος δέκα βαλίτσες με ενδύματα, υποδήματα και προσωπικά είδη, για να πάει μονοήμερη εκδρομή.
Ποιους λοιπόν προσπαθούν να εμπαίξουν για μια ακόμη φορά; Μα φυσικά τον Ελληνικό Λαό.
Γιατί εδώ η ουσία είναι μια. Αποφασίστηκε η άρσης των πλειστηριασμών. Πάει και τελείωσε. Η κατάσταση πλέον σε αυτό το θέμα είναι μη αναστρέψιμη. Και όταν θα έρθει ο δικαστικός κλητήρας να θυροκολλήσει την απόφαση με την ημερομηνία πλειστηριασμού της κατοικίας, μιας οικονομικά εξαθλιωμένης οικογένειας, άντε αυτοί να του πουν και να του εξηγήσουν, ότι δεν είναι επιτήδειοι, αλλά αναξιοπαθούντες. Και φυσικά άντε αυτός να τους κατανοήσει, αλλά και να τους κατανοήσει το αποτέλεσμα παραμένει το αυτό, αφού ο άνθρωπος εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία. Μάλλον υλοποιεί τις αποφάσεις που προκύπτουν από την διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν οι κυβερνήτες αυτής της Χώρας. Το μόνο πραγματικά τραγικό το οποίο ολοψύχως απευχόμαστε, είναι μην κάποιος απόλυτα απελπισμένος και εξοργισμένος, θεωρήσει τον δικαστικό κλητήρα ως την αιτία του κακού και τον στοχοποιήσει.
Εδώ αξίζει επίσης να αναφερθούμε στην ομιλία του επαναστάτη των βορείων προαστίων κυρίου Τσίπρα κατά την περιοδεία του στην Κέρκυρα, αναφορικά με το επίμαχο θέμα.
Είπε λοιπόν ο σύγχρονος Τσέ με την υπερφίαλη και πομπώδη διαλεκτική που τον διακρίνει “όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα”, επίσης σε κάποιο άλλο σημείο δήλωσε “ή θα ανατρέψουμε τώρα αυτά τα μνημόνια ή θα σερνόμαστε για χρόνια στη μιζέρια και στην αναξιοπρέπεια”.
Απ ότι διαφαίνεται μάλλον αυτή η εβδομάδα είναι για τον Αλέξη η εβδομάδα ανατροπής του μνημονίου (όπως ακούμε στις διαφημίσεις καταστημάτων έχουμε εβδομάδα εκπτώσεων), γιατί πριν λίγο καιρό, σύμφωνα με τους λόγους και τις ανακοινώσεις του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να ήταν η εβδομάδα επαναδιαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης. Τις επόμενες εβδομάδες λόγω της περιοδείας του σε διάφορες επαρχιακές πόλεις το σενάριο είναι η ανατροπή της δανειακής σύμβασης. Τώρα στην ομιλία του στην ΔΕΘ επειδή θα υπάρχουν πολλοί ξένοι και οπωσδήποτε εκπρόσωποι των δανειστών, σίγουρα θα παίξει ξανά η εβδομάδα επαναδιαπραγμάτευσης, καθώς και χαμογελαστές φωτογραφίες και χειραψίες με Έλληνες βιομηχάνους και εφοπλιστές. Αυτά που αναφέρουμε δεν είναι φαντασιοπληξίες, αλλά ήδη πεπραγμένα από αυτόν τον απίθανο πολιτικό χαμαιλέοντα που ονομάζεται Τσίπρας.
Και αυτός ο ανεπανάληπτος “κωλοτούμπας” εκμεταλλευόμενος τον πόνο και την αγωνία χιλιάδων Ελλήνων έχει το θράσος να διακηρύττει ότι όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί.
Αλλά η αλήθεια είναι μια και παρόλο που όλοι προσπαθούν να την παρ αλλάξουν και να την αποκρύψουν, συνεχώς έρχεται στην επιφάνεια. Η Ιστορία έδειξε ότι, μόνο όταν η Ελλάδα κυβερνήθηκε από Εθνικιστικές κυβερνήσεις, τα δάνεια διεγράφησαν και κανείς δεν έχασε την οικία, ή την ιδιοκτησία του. Γιατί μόνο μια Πατριωτική κυβέρνηση, που έχει την απόλυτη συνείδηση ότι η δύναμη της πηγάζει και προέρχεται από τον Ελληνικό Λαό και που διέπεται από αξίες, ιδανικά και προπάντων πίστη και αγάπη απέναντι για την Πατρίδα και την Φυλή, θα αγκαλιάζει και θα προστατεύει αυτόν τον Λαό στηρίζοντας τον συνεχώς και παντού, αγωνιζόμενη άοκνα και ασταμάτητα, για την εθνική και κοινωνική ευημερία του, καθώς και για πνευματική και πολιτισμική του ανάταση.
Μια Χρυσή Αυγή ανατέλλει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών