Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2013

Και όμως το έγραψαν και αυτό τα ρυπαρογόνα ΜΜΕ... "Με την ένταξη στη Χρυσή Αυγή δώρο και μια πλαστική επέμβαση!"

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ψεύδη και συκοφαντίες γράφονται για τα μέλη και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Καθημερινά όμως εμπλουτίζονται με όλο και πιο πικάντικες λεπτομέρειες που κάνουν τους μυθιστοριογράφους να ωχριούν μπροστά στη φαντασία των δημοσιογράφων...

Τελευταίο παράδειγμα αυτό του patrastimes που μας 'ενημερώνει' ότι η Χρυσή Αυγή Πάτρας για να συλλέξει στελέχη, εν όψει δημοτικών εκλογών, προβαίνει σε...δωράκια όπως "πλαστικές επεμβάσεις", και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Ηγεσίας του Κινήματος!!!


"Πονάει" πάρα πολύ το σύστημα που στο άνδρο της αναρχοτρομοκρατίας/πασοκοκρατίας δεσπόζουν 2 κάστρα της Χρυσής Αυγής και έπονται ακόμη περισσότερα....

Διαβάστε λοιπόν:

Σε ανάπτυξη μηχανισμού στήριξης όσων εντάσσονται στους κόλπους της προχωρά  μετά και από άνωθεν οδηγία η οργάνωση της «Χρυσή Αυγής» στην Πάτρα.
Στόχος η...
διαμόρφωση ενός συγκεκριμένου πλαισίου μέσα από το οποίο θα παρέχεται οικονομική, πελατειακή και κοινωνική ενίσχυση των μελών, για τα  οποία επίσης θα  ισχύει και η αντίστοιχη υποχρέωση.
Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ήδη έχει ενεργοποιηθεί κωδικός  μέσω του οποίοι γνωστοί επιχειρηματίες, που αντιμετώπιζαν προβλήματα χρεών και ακάλυπτων επιταγών, έχουν ενισχυθεί οικονομικά ενώ τα ανταλλάγματα ακούγεται πως σε πρώτο χρόνο είναι υλικά. Παράλληλα υπάρχουν και δεσμεύσεις εκ μέρους τους για το μέλλον όταν ορθοποδήσουν.
Πολιτική ένταξης νέων μελών
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο ένταξης νεων μελών στην οργάνωση με το βάρος να πέφτει σε πρόσωπα τα οποία έχουν ρόλο και θέση στις τοπικές κοινωνίες.
Σκοπός είναι στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές να υπάρχει ένας μεγάλος πυρήνας ατόμων που εάν εκλεγούν  θα αποτελέσουν την μαγιά, για να υπάρχει έκφραση στο Δήμο της Πάτρας και στην Περιφέρεια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι περιπτώσεις δυο προσώπων με θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, εκ των οποίων το ένα κατέχει θέση προέδρου σε δημοτικό Διαμέρισμα και το άλλο μέλους σε Συμβούλιο Διαμερίσματος και προέδρου σε εκπολιτιστικό Σύλλογο.
Στην πρώτη περίπτωση το αντάλλαγμα της ένταξης είναι η οικονομική ενίσχυση για την πραγματοποίηση επέμβασης αισθητικού χαρακτήρα και στη δεύτερη η μετακίνηση συγγενικού προσώπου του ατόμου στο οποίο έγινε προσέγγιση για να ενταχθεί στη «Χρυσή Αυγή» από άλλη πόλη στην Πάτρα

Υ.Γ.
Μετά τις εκλογές είναι βέβαιο ότι πολλοί θα επισκεφτούν "πλαστικούς χειρούργους" είτε για να αλλάξουν μούτρα και μην τους αναγνωρίζουν, είτε γιατί από τις λιποθυμίες με το που θα δουν τα ποσοστά θα..σπάσουν τα μούτρα τους!

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ..ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΟΡΑΓΕΙ . ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΣΑΛΑΙΕΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών