Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2013

Εισαγγελική έρευνα κατά των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών που εμπόδισαν αιμοδοσία Ελλήνων στη Σάμο


Εισαγγελική έρευνα κατά των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών που εμπόδισαν αιμοδοσία Ελλήνων στη Σάμο

Οι αριστερομπολσεβίκοι "κλαίγονται" βέβαια αλλά τι να κάνουμε.... ΞΥΔΙ!!!

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Εισαγγελείς στην Πατρίδα μας. Έπειτα από δεκάδες παράνομες ενέργειες κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών που παρεμπόδισαν αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου έκανε το καθήκον του, διατάσσοντας προκαταρκτική έρευνα. Το ίδιο θα έπρεπε να είχαν πράξει οι συνάδελφοί του σε πολλές άλλες περιοχές, αλλά δυστυχώς προτίμησαν να παραβούν το καθήκον τους και να ανεχθούν την παρανομία.
Συγκεκριμένα,
ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου διενεργεί προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες μέλη του ιατρικού συλλόγου και του συλλόγου εργαζομένων παρεμπόδισαν την εθελοντική αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής στο νησί. Να θυμίσουμε πως στις 27 Απριλίου, στο πλαίσιο της πανελλήνιας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής μόνο για Έλληνες συναγωνιστές από την Σάμο πήγαν στο νοσοκομείου του νησιού για να προσφέρουν αίμα. Εκεί όμως είχε στηθεί το γνωστό θέατρο σκιών από διάφορους συνδικαληστές, συνοδεία άπλυτων αναρχικών, οι οποίοι ζητούσαν να ακυρωθεί η αιμοδοσία. Ο κινούμενος αριστερός θίασος των διαμαρτυρομένων ζήτησε μάλιστα να πάρει θέση η διοίκηση και να μην δεχτεί την αιμοδοσία. Τελικά ύστερα από αντιπαράθεση ωρών και αφού εκλήθη στο Νοσοκομείο Σάμου Εισαγγελέας το ιατρικό προσωπικό δεν δέχτηκε να πραγματοποιήσει την αιμοληψία και οι συναγωνιστές αποχώρησαν. Αυτή η πράξη του ιατρικού προσωπικού και των διαφόρων ανθελλήνων της αριστεράς δεν ήταν μόνο ηθικά απαράδεκτη, αλλά και απολύτως παράνομη. Στέρησαν το αίμα από Έλληνες ασθενείς που το είχαν ανάγκη, για να εξυπηρετήσουν τις άθλιες μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.
Είχαν μάλιστα το θράσος να εκδώσουν και μία γελοία ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν: "Στις 27 Απρίλη 2013 η φασιστική, νεοναζιστική οργάνωση  «Χρυσή Αυγή» κάλεσε τα μέλη της σε πανελλαδική αιμοδοσία «μόνο για Έλληνες», παραβιάζοντας ακόμη και την υπάρχουσα νομοθεσία και ιατρική δεοντολογία που δεν επιτρέπει καμιά φυλετική διάκριση στην εθελοντική αιμοδοσία. Με τον τρόπο αυτό εκδήλωσε για άλλη μια φορά το φασιστικό, ρατσιστικό της πρόσωπο, το στόχο της να διχάσει το λαό και τους εργαζόμενους με βάση φυλετικά κριτήρια, να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα από τον πραγματικό αντίπαλο, που δεν είναι άλλος από τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που εμπορεύονται και το αγαθό της υγείας, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες και τους μεγαλέμπορους. Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, λαμβάνοντας υπόψη το κάλεσμα της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κάλεσε το Υπουργείο Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου, τους Επιστημονικούς φορείς και όλους τους φορείς του νησιού να αρνηθούν να συνεργαστούν και να ακυρώσουν την προγραμματισμένη με όρους αιμοδοσία της ναζιστικής ρατσιστικής «Χρυσής Αυγής» που μοναδικός της σκοπός είναι να διχάζει το λαό και να δηλητηριάζει τις ψυχές των ανθρώπων και ιδιαίτερα της νεολαίας".
Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως κανένας δεν θα εμποδίσει τις κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά και μαζικά προς όφελος του χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού.
Η Ν.Ε. Σάμου της Χρυσής Αυγής απάντησε στους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστάδες του Νοσοκομείου: "Την ημέρα που συγκεντρωθήκαμε  στο νοσοκομείο της Σάμου για να πραγματοποιήσουμε την αιμοδοσία μας αποκλειστικά για Έλληνες βρεθήκαμε αντιμέτωποι μ’ ένα συνονθύλευμα εθνομηδενιστών που αποτελούνταν από αριστερούς εργαζομένους του νοσοκομείου,μπολσεβίκους και ρεμάλια της άκρας αριστεράς που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί για να μας εμποδίσουν να δώσουμε το αίμα μας στους Έλληνες που το έχουν ανάγκη.Αυτοί οι μισέλληνες φωνάζοντας εμετικά συνθήματα εναντίον του Κινήματός μας μετέτρεψαν το χώρο του νοσοκομείου σ΄εξέδρα γηπεδικών προδιαγραφών, ταράζοντας τους ασθενείς του νοσοκομείου,οι οποίοι έντρομοι ρωτούσαν εκείνη την ώρα τι συνέβη και από πού προερχόταν αυτή η οχλαγωγία.
Λυσσασμένοι σα σκυλιά ενός διεφθαρμένου συστήματος οι επαγγελματίες αντιρατσιστές εκδηλώνουν το μίσος τους σε κάθε τι που αφορά την Ελλάδα και τους Έλληνες συκοφαντώντας με την κάθε ευκαιρία τη Χρυσή Αυγή με τις ευλογίες του "συνταγματικού τόξου"  και των λοιπών "δημοκρατικών" δυνάμεων. Να πληροφορήσουμε λοιπόν αυτούς τους καραγκιόζηδες που παριστάνουν τους προστάτες των λαθρομεταναστών πως είναι δικαίωμα του αιμοδότη να ορίσει εξ αρχής σε ποιον θέλει να δώσει το αίμα του και η μη τήρησή του από δημόσιους λειτουργούς αποτελεί ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και διώκεται ποινικά .Επικροτούμε την απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα κι ελπίζουμε να τιμωρηθούν οι παραβάτες του νόμου.
Την ίδια ώρα που με απόφαση του Υπουργείου Υγείας  ο Έλληνας είναι πλέον υποχρεωμένος να καταβάλει το ποσό των 25 ευρώ προκειμένου να τύχει ιατρικής περίθαλψης οι προνομιούχοι λαθρομετανάστες νοσηλεύονται δωρεάν.Η Χρυσή Αυγή τονίζει γι΄ακόμη μια φορά πως και στον τομέα της υγείας ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται είναι αυτός εις βάρος των Ελλήνων.Επίσης, σχετικά με τον όρκο του Ιπποκράτη που διατυμπανίζουν συνεχώς οι δήθεν ανθρωπιστές, να τους υπενθυμίσουμε την απάντηση του ίδιου του Ιπποκράτη στο βασιλιά των Περσών Αρταξέρξη,ο οποίος ζήτησε μέσω του απεσταλμένου του,Υδάρνη, τη συνεισφορά του Ιπποκράτη (προσφέροντάς του γη και ύδωρ) προκειμένου να περιθάλψει τους Πέρσες.Η αγέρωχη απάντηση του Ιπποκράτη ήταν η παρακάτω: Δέν ἐπιτρέπεται ἐγὼ νὰ καρπωθῶ πλούτη ἀπὸ τοὺς Πέρσες οὔτε νὰ θεραπεύσω τὶς ἀῤῥώστιες τῶν βαρβάρων ποὺ εἶναι ἐχθροὶ τῶν Ἑλλήνων.
Μετά απ΄αυτή την αναφορά οι αριστεροί μπορούν ν΄αποκυρήξουν τον Ιπποκράτη, όπως και τους περισσότερους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους,οι οποίοι αποδεδειγμένα ήταν φυλετιστές. Επίσης,πληροφορηθήκαμε την αιμοδοσία που διοργανώνουν οι εθνοπροδότες και σφαγείς των Ελλήνων μπολσεβίκοι, οι οποίοι δίνουν το αίμα τους μόνο σε κομμουνιστές. Αυτοί οι γελοίοι που νομίζουν ότι είναι οι προστάτες της εργατικής τάξης και πολέμιοι του κεφαλαίου(οι οποίοι αρνούνται επίτηδες να κατονομάσουν εταιρείες κι εμπλεκόμενα πρόσωπα) είναι οι ίδιοι που διχάζουν τον Ελληνικό λαό,ο οποίος πένεται κι έχει ανάγκη ομοψυχίας προκειμένου να ξεπεράσει τα χίλια μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει. Είναι οι ίδιοι που υβρίζουν τη Χρυσή Αυγή και μάς κατηγορούν ότι διχάζουμε τον Ελληνικό λαό, την ίδια ώρα που με τη στάση τους προκαλούν διχόνοια κι εμφύλιες διαμάχες με σκοπό να καρπωθούν αυτοί τα δικαιώματα των εργαζομένων. Να υπενθυμίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή προσφέρει το κοινωνικό της έργο και στον τομέα της υγείας ιδρύοντας τους γιατρούς με σύνορα μόνο για Έλληνες κάνοντας πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Η Χρυσή Αυγή στη Σάμο θα ενισχύσει την παρουσία της, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο Σαμιώτη και θα επεμβαίνει δυναμικά όπου χρειάζεται για το καλό του τόπου. Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας,το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. ΕΡΧΟΜ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eisaggelikh-ereuna-kata-twn-kratikodiaitwn-sundikalistwn-pou-empodisan-aimo#.UhdeUtKSKxA#ixzz2cnUQohGM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών