Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 23, 2013

Ποιος ήταν ο εν Ελλάδι κολλητός του ιδρυτή του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν;

Μα φυσικά ο ιδρυτής του ΚΚΕ, εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια!

Στα «Εβραϊκά Χρονικά» Ιουνίου 2013 που μόλις κυκλοφόρησαν από το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» υπάρχει ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα στον Σιωνιστή Ιδρυτή του Κράτους του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν (1886-1973). Εκεί αποκαλύπτονται τα εξής άκρως ενδιαφέροντα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό:

Την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, ο Μπεν Γκουριόν σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη κι εκεί έγινε...
στενός φίλος του εβραίου ιδρυτή του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια. Όταν ο Μπεναρόγια ίδρυσε την «Φεντερασιόν» (τον πρόδρομο του ΚΚΕ), ο Μπεν Γκουριόν ήταν ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της. Ο μετέπειτα ιδρυτής του Ισραήλ, ήταν φανατικός Σοσιαλιστής και δίδασκε Εβραϊκή Γλώσσα και Σοσιαλισμό στους ατυχείς Θεσσαλονικείς, ξεκινώντας από τον Πατριάρχη Αβραάμ.

Ακόμη, σύμφωνα με το επίσημο περιοδικό των Ελλήνων Εβραίων, που παραθέτει δηλώσεις του ιδίου του Μπεναρόγια, ο Μπεν Γκουριόν ήταν από τότε Σιωνιστής (δηλαδή φανατικός εβραίος Εθνικιστής), αλλά αυτό καθόλου δεν ενοχλούσε τα υπόλοιπα μέλη της «Φεντερασιόν». Μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός τους ενοχλούσε…

πηγή

3 σχόλια:

  1. Η αριστερά είναι γέννημα - θρέμμα του διεθνούς σιωνισμού. Ο αναρχισμός γέννημα - θρέμμα του διεθνούς κηφηναριού. Στην Ελλάδα, συμβαίνει κάτι παράδοξο: τόσο οι κομμουνιστές όσο και οι αναρχικοί είναι κηφήνες. Η εβραϊκή επιρροή φαίνεται στον ανθελληνισμό τους αλλά τόσο οι πράξεις τους όσο και η μαμόθρεφτη φύση τους, είναι καθρέφτης της τεμπέλικης, άεργης, αστικής ζωής.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πραγματικό όνομα του Μπεν Γκουριόν ήτο Γκρουεν (Gruen) ήτοι Πράσινος (αγγλιστί Green), τούτο οφείλεται στην γερμανική διάλεκτο γίντις των Εβραίων ασκενάζυ.
    Υιοθέτησε το επώνυμο Μπεν Γκουριόν προς τιμήν ένός Ιουδαίου ηγέτη του 2ου μ.Χ αιώνος, ο οποίος μαζί με τον Μπαρ Κχομπά ( Βαρχόμπας) επαναστάτησαν κατά της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στην Κύπρο έσφαξαν τότε οι Εβραίοι 240000 Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχνάμε οτι ο φανατικός αυτος Εβραίος μπολσεβικος και πρωτος πρωθυπουργός του καπιταλιστικης χορηγίας και δημιουργίας κράτους του Ισραηλ, υπήρξε απο τους πλεον φανατικούς εβραιομπολσεβικους επι Λενιν και κατα την διάρκεια της επιβολής του μπολσεβικισμου στην Ρωσσια, αρχηγός της σιωνιστικής-κομμουνιστικης οργάνωσης Poale Zion, μετα τον θάνατο του εβραιου Ber Borochov.

    ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών