Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 02, 2013

20.000 νέους λαθρομετανάστες θα φέρει στην Ελλάδα η επίθεση στη Συρία...Η αλλοίωση συνεχίζεται!

12256586.limghandler
Μία από τις επιπτώσεις που θα έχει η Ελλάδα από την αναμενόμενη αμερικανοσιωνιστική επιδρομή στη Συρία, θα είναι κύματα λαθρομεταναστών, οι οποίοι μάλιστα θα έχουν τα τυπικά… προσόντα για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο (ως «πρόσφυγες πολέμου», «θύματα διώξεων» κ.τ.λ.). Άρα, το κράτος δε θα μπορεί να τους απελάσει –ακόμα κι αν θέλει- μέχρι που να τους απαντήσει επισήμως στο αίτημά τους. Κάτι το οποίο γίνεται μετά από… χρόνια. Το έχει υπόψη της αυτό η συγκυβέρνηση; Ασφαλώς και το έχει. Διαβάσαμε σχετικά σε καθεστωτική ιστοσελίδα:

«Συνάντηση «εφ’ όλης της ύλης» με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, είχε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην συνάντηση, που διήρκεσε μιάμιση ώρα, επισημάνθηκε ότι η χώρα πρέπει να είναι έτοιμη για την πρώτη ορατή επίπτωση μιας ενδεχόμενης εισβολής που είναι το κύμα προσφύγων από την Συρία.
Στο πλαίσιο προετοιμασίας της χώρας για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου κύματος σύρων προσφύγων πραγματοποιείται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκτακτη σύσκεψη για τους τρόπους αντιμετώπισης καταστάσεων που θα επηρεάσουν σε περίπτωση επιδείνωσης της κρίσης στη Συρία. Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Ναυτιλίας, οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος, Πυροσβεστικού Σώματος και ο διοικητής της ΕΥΠ»
.
Και τι κάνει η συγκυβέρνηση για να αποτρέψει –στο μέτρο των δυνατοτήτων της- την επιδρομή στη Συρία, που αναπόφευκτα θα επιφέρει νέες ορδές λαθρομεταναστών; Δίνει «γη και ύδωρ» στους επιδρομείς, γιατί έχει –λέει- «συμμαχική υποχρέωση»! Έτσι, λοιπόν, προασπίζει τα συμφέροντα του Έθνους ο (φον) Αντωνάκης. Θαυμάστε τον μεγάλο… πατριώτη!

4 σχόλια:

  1. Οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι το παράπλευρο όφελος από την επίθεση στη Συρία και σε κάθε άλλη τέτοια περιοχή στη Μ. Ανατολή και στη Β. Αφρική. Είναι κατά κάποιον τρόπο το κερασάκι στην τούρτα για τους ελληνόφωνους σαν τον Αντονάι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "20.000 νέους λαθρομετανάστες θα φέρει στην Ελλάδα η επίθεση στη Συρία..."

    Στην Βόρεια Κύπρο μας λοιπόν να τους τακτοποιήσουμε προσωρινά, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση στο σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "20.000 νέους λαθρομετανάστες θα φέρει στην Ελλάδα η επίθεση στη Συρία..."

    Στην Βόρεια Κύπρο μας λοιπόν να τους τακτοποιήσουμε προσωρινά, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση στο σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας παει ο δενδιας να τους υποδεχτει και να τους δειξει τις σουιτες τους στα πενταστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών