Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 02, 2013

Άντε πάλι... Η Αρβελέρ κατά της Χρυσής Αυγής!

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο έδωσε η γνωστή τηλεμαϊντανός, Αρβελέρ, και φυσικά ρωτήθηκε για το αγαπημένο της θέμα που δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Αυγή...
Όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε λοιπόν να αναφερθεί στα συναισθήματα που τρέφει για το Εθνικιστικό Κίνημα η διάσημος ακαδημαϊκός για να πάρει την εξής απάντηση:
"η ΧΑ για μένα είναι η πτώση του κάθε ελληνικού πολιτισμού"..

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αφιερωμένες στην "κυρία" Αρβελέρ και στον "πολιτισμό" που ευαγγελίζεται αυτή και οι ομοεθνείς της (και ο νοών νοείτω)....
 

και αυτοί είναι.... "απολίτιστοι" Εθνικιστές


8 σχόλια:

  1. Προάγει τον πολιτισμό ο λαθρο-σύριγγα και η μερκελοδεξιά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέ μουστόγρια δουλειά δέν έχεις μέ τή Χρυσή-Αυγή ασχολείσαι;Άντε καί εσύ μέ τούς άλλους τού κλεπτοκρατικού-φαυλοκρατικού-παρακμιακού καί ξενόδουλου τόξου μαζί.ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΤΑΖΟΥΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.54 εγραψες μεγαλε!!!!λαθρο-συριγα !!!γαματο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η ευλογημένη Ελληνική γλώσσα που μας επιτρέπει να εκφραστούμε όπως θέλουμε και με τις σύνθετες λέξεις δεν υπάρχουν όρια: Κλεπτοκράτες, μουστόγρια, φαυλοκράτες, ξενόδουλοι, Μερκελοδεξιά, λαθροσύριγγα, ψευτορωμαίϊκο, παρακμιακός. Αυτά μόνον από τρεις σειρές σχόλια.

      Διαγραφή
  4. ΠΑΛΙ ΞΕΘΑΨΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΩ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομοεθνεις της πατσογριας δεν ειναι οι ΠΑΚΙ αλλα οι οβριοι.
    Οι ΠΑΚΙ ειναι τα .....υποστηριγματα της.
    Ποιος ξερει μπορει να εχη και καποιον στον ........κηπο να της ποτιζει το ξεραμενο αυλακι.



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ;ΚΑΤ'ΑΥΤΗΝ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΦΗ ΣΑΜΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥ Ο ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟ ΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΗΓΕ Η ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙ ΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ Η ΧΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΩΣ ΚΑΤΓΟΥΜΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΜΑΝ(ΒΟΛΕΥΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ)ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΕΘΝΙΚΟ"ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΡΑΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAKO ΨΟΦΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΓΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών