Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 02, 2013

ΒΗΜΑ: "Ο Θεός βοηθός... Η Χρυσή Αυγή θα γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση"

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο κυρ Σταύρος Ψυχάρης στο κεντρικό του άρθρο στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ όσο αναφορά τα σχέδια του καθεστώτος για τις επερχόμενες εκλογές.

Ξεκινώντας από τις φαιδρές, όπως τις χαρακτηρίζει, εικασίες για υποτιθέμενο σχέδιο να ρίξουν τον Σαμαρά, Κουβέλης - Βενιζέλος - Ντόρα καταλήγει στο... πραγματικό σκοπό του καθεστώτος που δεν είναι άλλο από την ανάσχεση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Πώς;
Υποψιάζεται (ή να πούμε προϊδεάζει) ο νταβατζής των ΜΜΕ ότι.....
θα στηθούν "τριπλές κάλπες" το Μάιο (βουλευτικές - αυτοδιοικητικές - ευρωεκλογές) με απώτερο στόχο η αγανάκτηση των Ελλήνων να εκφραστεί σε μια από αυτές (όχι τις βουλευτικές...) ή ακόμη καλύτερα να επιμεριστεί και έτσι το αποτέλεσμα να μην είναι....εφιαλτικό!

Το βασικό εφόδιο στη μάχη εναντίον της Χρυσής Αυγής και της αγανάκτησης θα είναι όπως πιστεύει ο κυρ Σταύρος η προεδρεία της Ε.Ε. και το.... πρωτογενές πλεόνασμα. Έτσι προβλήματα όπως η ανεργία, μισθοί πείνας, λαθρομετανάστες, εγκληματικότητα, υποσιτισμός, φορολογία κ.α. θα τα σκιάσει το... πρεστίζ που θα εκπέμπει ο εξαμηνίτικος Πρόεδρος της Ε.Ε.!

Βέβαια επειδή και ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι αδιανόητο να συμβεί το παραπάνω σενάριο και το μοιραίο.... έρχεται, κλείνει το άρθρο του ως εξής:
"Το ποιος θα κερδίσει αυτές τις εκλογές είναι μια άλλη ιστορία. Ορισμένοι κακεντρεχείς ρίχνουν βέλη δηλητηριώδη -φαντάζονται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αξιωματική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή"

Και όπως γράφει και ο τίτλος του άρθρου ο "Θεός είναι μεγάλος" για αυτό κυρ Σταύρο άρχισε τις....μετάνοιες!

4 σχόλια:

  1. Στόν Καιάδα νά πάτε όλοι οί Διαπλεκόμενοι Ανθέλληνες καί Αντιχρισαυγήτες καί σείς καί τά Μ.Μ.Ε. σας καί τά αμαρτωλά λεφτά σας.ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουν κανέναν Θεό αυτοί εκτός από το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν είναι αρκετή.

    Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή ο Θεός είναι πράγματι μεγάλος και βαρέθηκε να βλέπει να ξεζουμίζουν τους Έλληνες, αποφάσισε να τους δώσει μια ελπίδα.
    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών