Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 02, 2013

Σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής δια της υποχρεωτικής αποχής!


Σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής δια της υποχρεωτικής αποχής!


Γράφει ο Αντίοχος.
Τρέμει το σύστημα τον Β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.
Τελειώνει το καλοκαίρι και τα κόμματα αρχίζουν πλέον τις ετοιμασίες τους για τις δύο προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, που είναι οι ευρωεκλογές και οι δημοτικές/περιφερειακές εκλογές. Τώρα, αν μέχρι τότε προκύψει και τρίτη αναμέτρηση, με πρόωρες βουλευτικές εκλογές, άγνωστες οι βουλές των κυρίων των πολιτικάντηδων (δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων), οι οποίοι θα τα βάλουν κάτω, θα τα λογαριάσουν και θα αποφασίσουν πότε θα διατάξουν την πραγματοποίησή τους. Εις ότι αφορά τις.....
δημοτικές/περιφερειακές, ο βασικός πονοκέφαλος είναι για τον Β΄ γύρο. Βλέπετε, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδος υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής που θα μπούνε στον Β΄ Γύρο κι αυτό προκαλεί ρίγη στα κόμματα του σάπιου κατεστημένου!
ΣΥΡΙΖΑ: θα υποστηρίξουμε ΝΔ για να μη βγουν χρυσαυγίτες.
Πάντως, το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ το έχει λύσει το πρόβλημα! Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της (ακροαριστερής) “Εφημερίδας των Συντακτών” σε όποια περίπτωση βρεθούν αντιμέτωποι στον Β΄ Γύρο υποψήφιοι της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής, η συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μάχη υπέρ των υποψηφίων της ΝΔ:
«…Το προφίλ αυτό θα χρησιμεύσει και για την «απόκρουση» της ακροδεξιάς ρητορικής, ιδιαίτερα για τον Δήμο της Αθήνας, που εκτιμάται ότι θα ακολουθήσουν η Ν.Δ. και η Χρυσή Αυγή. Υπό αυτή την έννοια τίθεται και το ερώτημα τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ αν προκύψει «πολιτική ήττα» και περάσουν στον δεύτερο γύρο υποψήφιοι της Ν.Δ. και της Χρυσής Αυγής. «Θα κάνουμε το παν για να μην πάρουν οποιοδήποτε δήμο οι νεοναζί» λένε χαρακτηριστικά κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου».
Οι ψηφοφόροι τους θα υπακούσουν;
Και βέβαια, είναι σιγουρότατο πως και τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου θα πράξουν το ίδιο: θα στηρίξουν ανεπιφύλακτα τον υποψήφιο που θα είναι αντιμέτωπος με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, όποιος κι αν είναι αυτός (κι εμείς πολύ θα το χαρούμε αυτό, γιατί θα πέσουν οι μάσκες τους…). Αυτό θα πράξουν οι κομματικοί μηχανισμοί. Οι ψηφοφόροι τους, όμως, θα υπακούσουν; Ιδού η απορία. Τι δείχνει η πρόσφατη διεθνής εμπειρία; Τον Ιούνιο που μας πέρασε, διεξήχθησαν επαναληπτικές βουλευτικές εκλογές στην εκλογική περιφέρεια της Λοτ-ε-Γκαρόν της Γαλλίας. Ιδού το… ταράκουλο που υπέστη το εκεί «συνταγματικό τόξο», όπως το περιγράφει σε άρθρο του ο γνωστός υπερ-αριστερός δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ, στο «Έθνος» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το τι προμηνύεται να γίνει κι εδώ σε μας.
Το παράδειγμα της Γαλλίας.
«Στον πρώτο γύρο των επαναληπτικών εκλογών που έγιναν στις 16 Ιουνίου, ο σοσιαλιστής υποψήφιος ήρθε… τρίτος. Πρώτος ήρθε ο υποψήφιος της Δεξιάς και δεύτερος ο υποψήφιος του… ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, το οποίο από το 15,7% που είχε πάρει πέρυσι στις βουλευτικές εκλογές, φέτος, μετά από έναν χρόνο διακυβέρνησης του σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ, εκτινάχθηκε στο 26% των ψήφων. Μετά την απερίγραπτη ψυχρολουσία, αυτομάτως οι σοσιαλιστές, οι κομμουνιστές, οι οικολόγοι σχημάτισαν το πάγιο στη Γαλλία «δημοκρατικό μέτωπο» – συμπαρατάχθηκαν δηλαδή πίσω από τον υποψήφιο της Δεξιάς για να σταματήσουν τον ακροδεξιό υποψήφιο. Την Κυριακή 23 Ιουνίου ήρθε το δεύτερο, πολύ ισχυρότερο σοκ, το οποίο πάγωσε το αίμα στις φλέβες της Γαλλίας. Ναι μεν την έδρα την πήρε ο δεξιός Ζαν-Λουί Κοστ, έχοντας πίσω του όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο, αλλά το ποσοστό που πήρε ανήλθε μόλις στο 53,7%. Το ποσοστό που πήρε ο ακροδεξιός υποψήφιος Ετιέν Μπουσκέ-Κασάν ανήλθε στο φανταστικό, ασύλληπτο… 46,3%!!! Η Ακροδεξιά 46,3% σε γαλλική βουλευτική εκλογή! Το ποσοστό αυτό προκαλεί δικαιολογημένα πολιτικό τρόμο γιατί σημαίνει πρώτα πρώτα ότι ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων των σοσιαλιστών και της Αριστεράς ψήφισαν τον… ακροδεξιό υποψήφιο! Όχι απλά δεν ψήφισαν τον δεξιό υποψήφιο, ψήφισαν τον ακροδεξιό…».
 «Φωτιά η Χρυσή Αυγή, θα τους κάψει στις ευρωεκλογές».
Φεύγουμε από τις δημοτικές και πάμε στον ακόμα μεγαλύτερο εφιάλτη του συστήματος: στις ευρωεκλογές. Για τις οποίες έγραψε πριν από λίγες ημέρες γνωστή ως «σαμαρικώτερη του Σαμαρά» ιστοσελίδα: «Και τότε όλοι καταλαβαίνουμε τι θα συμβεί. Στροφή στα άκρα και κυρίως στα δήθεν αντισυστημικά κόμματα, επομένως στη Χρυσή Αυγή. Η οργή δεν έχει μάτια και αυτιά, ούτε και κρίση την ώρα της κάλπης. Και δυστυχώς τα λεγόμενα κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν αντιλαμβάνονται ότι η φωτιά σιγοκαίει και θα τους κάψει, αρχής γενομένης από τις ευρωεκλογές».
Οι «δημοκράτες» τρέμουν τη συμμετοχή του λαού στις εκλογές!
Δεν αντιλαμβάνονται; Αμ, αντιλαμβάνονται -και πολύ καλά μάλιστα- τι τους περιμένει και λαμβάνουν τα μέτρα τους! Τα οποία -ως συνήθως- είναι… δημοκρατικότατα! Έγραφα την προηγούμενη βδομάδα, πως το σύστημα έχει πανικοβληθεί από την αυξημένη συμμετοχή που αναμένεται στις ευρωεκλογές (η οποία σημαίνει ακόμα πιο… βαθύ μαύρισμα για τα συστημικά κόμματα) και παρατήρησα με νόημα πως φτάσαμε στο σημείο οι αυτοαποκαλούμενοι «δημοκράτες» να τρέμουν τη συμμετοχή του λαού στην «κορυφαία δημοκρατική διαδικασία», όπως οι ίδιοι αποκαλούν τις εκλογές, και να την απεύχονται. Φαίνεται, λοιπόν, πως βρήκαν έναν πολύ άτιμο τρόπο, για να περιορίσουν κατά πολύ τη συμμετοχή του λαού στις ευρωεκλογές και να φτάσουν την αποχή σε ποσοστά ρεκόρ. Όχι, όμως, τη συνειδητή αποχή αλλά την (σχεδόν) αναγκαστική!
Ένα πραγματικά σατανικό σχέδιο.
Ιδού το σατανικό σχέδιο του δήθεν «δημοκρατικού και συνταγματικού τόξου», σύμφωνα με όσα μου είπε ένα… πουλάκι, που όλες τις προηγούμενες φορές που… κελάηδησε ήταν πολύ αξιόπιστο: ως γνωστόν, οι ευρωεκλογές θα γίνουν ταυτοχρόνως σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. την 25η Μαΐου 2014, κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Το σύστημα, λοιπόν, θα ορίσει τον Α΄ γύρο των δημοτικών/περιφερειακών εκλογών στις 18 Μαΐου και τον Β΄ γύρο στις 25 Μαΐου, ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. Όπως επίσης είναι γνωστό, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή στον Α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών από τον Β΄. Κι αυτό, γιατί στον Α΄ γύρο υπάρχει ο σταυρός προς τους υποψηφίους, κι έτσι οι συγγενείς, φίλοι, γνωστοί κ.τ.λ. των υποψηφίων πάνε -είτε με τη θέλησή τους είτε από κοινωνική ή άλλη υποχρέωση- να «σταυρώσουν» τον συγγενή, φίλο ή γνωστό τους. Αυτό αφορά ειδικά τους ετεροδημότες.
Θα εξαναγκάσουν τους ετεροδημότες να μην ψηφίσουν!
Και σας ερωτώ: πόσοι ετεροδημότες έχουν σήμερα την οικονομική δυνατότητα να κάνουν και δεύτερο ταξίδι μέσα σε μια βδομάδα προς την ιδιαίτερη πατρίδα τους, ώστε να ψηφίσουν στον αδιάφορο -για τους περισσότερους- Β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών, αλλά και στις ευρωεκλογές; Σίγουρα ελάχιστοι. Να, λοιπόν, πως θα αποτρέψουν τον λαό να τους καταμαυρίσει στις ευρωεκλογές!
Έχουν γνώση οι φύλακες!
Βέβαια, σε κάθε περίπτωση έχουν γνώση οι φύλακες. Δεν ξέρω πόσοι από σας το γνωρίζετε, αλλά στις βουλευτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές υπάρχει η δυνατότητα οι ετεροδημότες να ψηφίζουν στον τόπο κατοικίας τους, σε ειδικά εκλογικά τμήματα. Πρέπει, όμως, στις αρχές του χρόνου και μέχρι μια ορισμένη προθεσμία να καταθέσουν μια απλή δήλωση στην αρμόδια αρχή. Λεπτομέρειες δε γνωρίζω αυτή τη στιγμή και δεν έχει και νόημα να τις παραθέσω από τώρα, γιατί είναι πολύ νωρίς. Όμως να είστε σίγουροι, ότι όταν θα έρθει η στιγμή θα έχετε πλήρη ενημέρωση απ’ όλα τα μέσα που διαθέτει το κίνημα, για να μη χαθεί ούτε μία ψήφος ετεροδημοτών προς όφελος των υπευθύνων της δυστυχίας τους (και της δυστυχίας μας)…

Πηγή: Εθνικισμός.net

1 σχόλιο:

  1. Στο τέλος οι ίδιοι που διαφήμιζαν ότι οι εκλογές είναι "το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα του πολίτη" θα τις καταργήσουν τις εκλογές...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών