Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2013

Το παραδέχεται και ο Δανίκας: Πάνω από 20% η Χρυσή Αυγή!

Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που αναγκάζονται να παραδεχθούν το αυτονόητο, όσο κι αν αυτό δεν τους αρέσει καθόλου. Ότι, δηλαδή, η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον αναμφισβήτητο πρωταγωνιστή της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Ο γνωστός «προοδευτικός» Δημήτρης Δανίκας, αρθρογραφώντας στην διαδικτυακή έκδοση του "Πρώτου Θέματος", προσπαθώντας να εξηγήσει για ποιόν λόγο θεωρεί «ότι δεν πρόκειται να βγούμε από το καθεστώς προστασίας για πολλά, μα πάρα πολλά χρόνια» και αφού επεξηγεί γιατί οι διεθνείς τοκογλύφοι στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά, στην συνέχεια γράφει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

"Ο δεύτερος λόγος ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή». Γιατί τα ποσοστά του κόμματος του Μιχαλολιάκου...
ξεπερνούν το 15%. Μερικοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι σε λίγο θα σκαρφαλώσουν κοντά στο 20%. Γιατί σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα το κόμμα του Βενιζέλου δεν εμφανίζεται καν στα ευρήματα των δημοσκοπήσεων της Α Αθηνών. Γιατί σε περίπτωση εκλογών ο Τσίπρας θα αναγκαστεί α συνεργαστεί κυβερνητικά με τον Σαμαρά. Γιατί έτσι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα καεί ως εναλλακτικό χαρτί. Γιατί έτσι η «Χρυσή Αυγή θα καταλήξει αξιωματική αντιπολίτευση. Και γιατί όσο περνάει ο χρόνος, όσο η ανεργία καλπάζει, όσο ο Ελληνας φτωχοποιείται και όσο το πολιτικό σύστημα κατρακυλάει στα τάρταρα ανυποληψίας, διαπλοκής και παραλυσίας, τόσο οι Κασιδιάρηδες ανοίγουν σαμπάνιες.

Αυτό το σενάριο προκαλεί πονοκέφαλο στους κύκλους των Βρυξελών. Και όχι μόνο των Βρυξελών αλλά και του Λευκού Οίκου. Γι΄ αυτό το λόγο απομακρύνεται από τις καλένδες το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Γι΄ αυτό τον λόγο κανένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» δεν επιθυμεί εκλογές. Τα περί αντιθέτου που ακούγονται είναι απλώς άσφαιρες μπαλοθιές. Και γι αυτό τα κυβερνητικά επιτελεία μαγειρεύουν παρασκηνιακά την συνταγή των επερχόμενων δημοτικών εκλογών. Επειδή με το σημερινό, ισχύον καθεστώς, διόλου αποκλείεται ο Κασιδιάρης να ανακηρυχθεί δήμαρχος Αθηναίων".

Από τα γραφόμενα του Δανίκα εξάγονται τα εξής συμπεράσματα: Κανείς πια δεν αμφισβητεί ότι η Χρυσή Αυγή κινείται στο 20%. Είναι συμφωνημένη η μετεκλογική συνεργασία ΝΔ με Σύριζα, με την Χρυσή Αυγή να είναι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αυτό ακριβώς προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στους διεθνείς τοκογλύφους και τους αμερικανοσιωνιστές.

Ακόμη, γι΄ αυτόν τον λόγο και μόνο δεν προχωρούν στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, γιατί τρέμουν το αποτέλεσμα. Είναι σίγουρο ότι μαγειρεύουν παρασκηνιακά διάφορες αλχημείες για το πώς θα γίνουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές, επειδή αν μείνουν τα πράγματα όπως έχουν είναι το πιο πιθανό είναι η Χρυσή Αυγή να εκλέξει τον επόμενο Δήμαρχο Αθηναίων. Δεν χρειάζεται εμείς να προσθέσουμε τίποτα άλλο, πέρα από την διαπίστωση ότι αυτή ακριβώς η γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αντανακλάται στις αήθεις και ανέντιμες επιθέσεις λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής.

πηγή

3 σχόλια:

  1. Δημήτρης Δανίκας άρχισε την σταδιοδρομία του στον Ριζοσπάστη, μετά την πτώση του ανατολικού συνασπισμού μετεγράφη στον ΔΟΛ του κιναίδου Χ.Λαμπράκη και τώρα υπηρετεί τον παλαίμαχο κνίτη Θέμο Αναστασιἀδη.
    Κυρία ιδιότης του: Δεύτερος σύζυγος της Μαρἰας Δαμανἀκη.

    Αλκμάν Μάκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δανίκας, πανέξυπνος όπως είναι, σπρώχνει το σύστημα στην αυτοκαταστροφή του...
    Και αυτό γιατί τώρα συμφέρει το σύστημα να γίνουν εκλογές, επειδή ξέρει και αυτός πολύ καλά πως όσο περνάει ο καιρός τόσο θα καθιζάνει η ΝΔ.
    Ξέρει να τους δουλεύει ψιλό-γαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών