Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2013

Μ. Βορίδης: Δεν με ενδιαφέρει η αυτοδιοίκηση (εφόσον ξέρω ότι θα χάσω από τον Κασιδιάρη)

Επέστρεψαν οι τηλεοπτικοί αστέρες από τις τρίμηνες διακοπές τους σε μέρη εξωτικά κι ονειρεμένα, ξεκίνησαν κανονικά και οι «ενημερωτικές» εκπομπές κι άρχισαν να εμφανίζονται και πάλι στις οθόνες μας οι… συνήθεις καλεσμένοι.

Έτσι, χθες στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου εμφανίστηκε ο μόνιμος θαμώνας των τηλεοπτικών παραθύρων (γιατί άραγε;) Μάκης Βορίδης, ο οποίος ρωτήθηκε από την μεγαλοδημοσιογράφο για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων.

«Δεν έχω ενδιαφέρον για την αυτοδιοίκηση» ξεκαθάρισε ο Μάκης Βορίδης, ωστόσο η δημοσιογράφος...
επέμενε: «Κι αν σας το ζητήσει ο πρωθυπουργός;». «Αν το ζητήσει ο Σαμαράς καταλαβαίνεται ότι δεν θα μπορέσω να πω όχι, προφανώς θα έχει υπάρξει κάποια διαδικασία, θα έχουν εκτιμηθεί κάποια πράγματα και θα το προτείνει. Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοια εξέλιξη και μένω στο ότι δεν έχω ενδιαφέρον για τις αυτοδιοικητικές εκλογές», απάντησε ο κύριος Μάκης.
Τουτέστιν, αφού σας το’ πα εκατό φορές, δε με ενδιαφέρει, γιατί επιμένετε; Τι νομίζετε, ότι θα κατέβω στο δήμο Αθηναίων για να με κάνει με τα κρεμμυδάκια ο Η. Κασιδιάρης;

πηγή

2 σχόλια:

  1. Οτι πει ο αντωνάκης, ξεφτίλα προδότη μαυρουδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ... Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ .... ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ. , ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών