Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17, 2013

Χαμός στην Τ.Ο. Περάματος - Κοσμοσυρροή από Εθνικιστές κόντρα σε κράτος και παρακράτος

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνεχίστε το έργο σας παπαγαλάκια του μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται. Ο κόσμος στην τοπική έφτανε μέχρι το δρόμο!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες Δευτέρα 16/09, η ομιλία του βουλευτή Β' Πειραιώς συναγωνιστή Λαγού Ιωάννη στην Τ.Ο. Περάματος με θέμα ''Κράτος και παρακράτος εναντίον Χρυσής Αυγής''. Το παρόν έδωσαν και οι βουλευτές μας της Β' Αθηνών και Α' Πειραιώς συναγωνιστές Παναγιώταρος Ηλίας και Κούζηλος Νικόλαος αντίστοιχα οι οποίοι απηύθηναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο συναγωνιστής Λαγός Ιωάννης ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας...
μία σύντομη αναφορά στα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή του Περάματος και στην τοπική μας, γεγονότα τα οποία απέδειξαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι το Κίνημά μας είναι κυριολεκτικά στο στόχαστρο κράτους και παρακράτους. Στην συνέχεια τονίστηκε η επικράτηση της Χρυσής Αυγής στις λαϊκές περιοχές, τα πάλαι ποτέ κάστρα της δήθεν επαναστατικής αριστεράς και της αποθεωτικής υποδοχής που εισπράττουμε σε κάθε είδους δραστηριότητα του Κινήματος μας.


Ακόμα επισημάνθηκε ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να είναι η αιχμή του δόρατος στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, δικαιοσύνη και ότι αυτός ο αγώνας είναι στο χέρι όλων των γνήσιων Ελλήνων πατριωτών να ευοδωθεί. Επίσης, έγινε σαφές ότι ο αγώνας μας θα είναι πολυμέτωπος και σκληρός, αφού δεν αφορά μόνο την αναρχοαριστερή ιδεολογία αλλά και την ψοφοειδή αστική δεξιά και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου που επιβουλεύονται το έθνος μας. Η ομιλία έκλεισε με δύο πολύ σημαντικές  ανακοινώσεις: Πρώτον την μελλοντική σύσταση του πρώτου εθνικιστικού σωματείου στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος και δεύτερον την αναγγελία ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στην περιοχή μας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.


 Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος που σημειωτέον όχι μόνο γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία της τοπικής μας αλλά κατέκλυσαν και όλους τους εξωτερικούς χώρους περιμετρικά αυτής.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών