Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2013

Νέες συκοφαντίες των εβραίων κατά της Χρυσής Αυγής... Ούτε το Σάββατο δεν σταματούν!!!

1rea44b
Στο στημένο παιχνίδι της κινδυνολογίας και της τερατολογίας για την Χρυσή Αυγή, πέρασαν κάποιοι εβραίοι που μένουν στην Ελλάδα, για τις ανάγκες ρεπορτάζ του αμερικανικού National Public Radio. Μεταξύ των άλλων και κάποιος πρώην αντάρτης του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ονόματι Μόις Γιουσουρούμ, ο οποίος στα… μάτια της Χρυσής Αυγής βλέπει «το ναζιστικό καθεστώς». «Τα μυαλά τους είναι άρρωστα. Λένε πως το Ολοκαύτωμα είναι ψέμα και δεν πιστεύουν ότι οι Γερμανοί σκότωσαν τους Εβραίους», προσέθεσε ο Γιουσουρούμ. «Φοβόμαστε πως είμαστε οι επόμενοι», είπε κάποια ονόματι Οριέτα Τρεβέζα. «Δεν θα σταματήσουν στους μετανάστες».
«Η προπαγάνδα τους εξαπλώνεται», είπε η Ζανέτ Μπατίνου, Διευθύντρια του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδας στην Αθήνα. «Ακούγονται, γράφονται, διαβάζονται. Τόσοι άνθρωποι ακούνε και....
διαβάζουνε αυτά τα πράγματα και ίσως αναρωτιούνται αν ισχύουν».
Τέλος, το αμερικάνικο ΜΜΕ έβαλε και τη δική του… πινελιά συκοφαντίας κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, με μία από τα ίδια, τα γνωστά και χιλιοειπωμένα:
«Στην Αθήνα στις 24 Ιουλίου, ένα άλλο τραγούδι ακούστηκε – μια ελληνική εκδοχή ενός τραγουδιού του Horst Wessel, ένα εμβατήριο των Ναζί. Η Χρυσή Αυγή το είχε στη διαπασών έξω από τα γραφεία της, την ώρα που πραγματοποιούσε μοίρασμα φαγητού “μόνο σε Έλληνες”. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι θέλει να “καθαρίσει” την Ελλάδα από τους ξένους. Οι υποστηρικτές της με τα μαύρα μπλουζάκια επιτίθενται σε φτωχούς μετανάστες από τη Νότια Ασία και την Αφρική, υποστηρίζοντας ότι όλοι βρίσκονται στην Ελλάδα παράνομα».
(ΥΓ): Όποιοι κόπτονται για τους «μετανάστες», ν’ αφήσουν τα μεγάλα λόγια και να κανονίσουν να βγάλουν «πράσινη κάρτα» στην Αμερική ή στο Ισραήλ. Γκέγκε;

4 σχόλια:

  1. Το επώνυμο Γιουσουρούμ μας υπενθυμίζει τον εκ Χίου παλαιοπώλη Ισαάκ Γιουσουρούμ, που « έδρασε» στο Μοναστηράκι. Το αυτό επώνυμο εμφανίζεται στο ιδρυτικό της ισραηλιτικής κοινότητος Αθηνών με πρόεδρο κάποιο Κάρολο Ρότσιλντ υιό Μαξ εκ Βαυβαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε οβραίοι, χεσμένους σας έχουμε, να, όπως έχετε εσείς τους παλαιστίνιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=mDNfUVp6L04

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΙΛΟΥΝ ?? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΕΙ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΡΑΚ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ . ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ .......!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών