Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013

Ο Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

image002-161
Τις 2-3 τελευταίες ημέρες, ο πολύ… σκληρός της ΝΔ Μάκης Βορίδης (ο οποίος παλαιότερα φωτογραφιζόταν αυτάρεσκα με φόντο ναζιστικές αφίσες…), περιδιαβαίνει τα αγαπημένα του ΜΜΕ (τα οποία πάντα τον υπερπρόβαλαν…) και αμφισβητεί ότι το ΚΚΕ (περισσότερο) και ο ΣΥΡΙΖΑ (λιγότερο) ανήκουν στα… άγια των αγίων του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, δηλαδή στο… συνταγματικό τόξο. Ας δούμε κάποιες από τις τοποθετήσεις του:

«Θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – και το έχω πει πολλές φορές εντός Κοινοβουλίου – πολλές φορές με τη στάση του απέναντι σε.....
πράξεις βίας τις έχει ενθαρρύνει, έχει ξεφύγει από ένα πλαίσιο κοινωνιολογικής ανάλυσης για να τις δικαιολογήσει και έχει ενθαρρύνει μια κοινοβουλευτική ρητορική που είναι εμπρηστική… Δεν υιοθετώ την αντίληψη του συνταγματικού τόξου. Τι σημαίνει; Ότι υπάρχουν τα κόμματα που είναι προσηλωμένα στο Σύνταγμα και άλλα που δεν είναι; Αυτό εννοεί το συνταγματικό τόξο; Εκεί λοιπόν θα ανοίξει μια συζήτηση για το ΚΚΕ, το οποίο απεριφράστως δηλώνει ότι στόχος είναι η ανατροπή του συγκεκριμένου αστικού Συντάγματος όταν και όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες. Είναι εντός ή εκτός συνταγματικού τόξου; Θα ανοίξουμε μια δύσκολη συζήτηση. Γι’ αυτό και δεν συζητώ για τα συνταγματικά τόξα, αλλά για τα κόμματα και τις ιδεολογίες τους και να κρίνονται ως τέτοιες…».
Πως του ’ρθε του κυρίου Μάκη και κριτικάρει το κορυφαίο συστημικό εφεύρημα; Προφανώς, η πιάτσα Συγγρού (ΝΔ) έλαβε τα μηνύματα από του τίμιους Έλληνες πατριώτες που την εγκαταλείπουν μαζικά για την Χρυσή Αυγή, ότι συνεργάζεται ολοφάνερα με τους κάθε είδους κομμουνιστές για να πατάξει την Χρυσή Αυγή –χρησιμοποιώντας τους ως παρακράτος- και για να τους… δελεάσει έβαλε κάποιον να παραστήσει τον… αντικομμουνιστή (έστω και… ολίγον). Αυτός είναι ο νέος ρόλος του κυρίου Μάκη, ο οποίος όμως δεν πείθει κανέναν!

2 σχόλια:

  1. Οχι Μάκης Βορίδης, Οβίδιος Οπουφυσάειανεμίδης.... Τυφλα να έχει ο Οβίδιος και οι μεταμορφώσεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://sarotiko.blogspot.gr/2010/10/blog-post_7776.html

    AΥΤΟΙ ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών