Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013

Βενιζέλος προς Παπούλια: "Ακόμη και στο ΟΗΕ για τη Χρυσή Αυγή μιλούν..."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλο το παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο της παγκοσμιοποίησης και της πολτοποίησης των Εθνών απέναντι στη μοναδική ελπίδα της Ελλάδος και των Εθνών.. Μια μάχη του της Αυγής με της δύσης... 

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια επικοινώνησε τηλεφωνικά από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και του είπε ότι. ένα από τα βασικά θέματα που θέτουν οι συνομιλητές του στον ΟΗΕ είναι η … Χρυσή Αυγή!
Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ζήτησε από.....
τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να θέσει υπό την αιγίδα του τις πρωτοβουλίες και δράσεις της κοινωνίας των πολιτών κατά της βίας και του ναζισμού ως απάντηση στο  φαινόμενο που έστω με καθυστέρηση απασχολεί πλέον ως κεντρικό ζήτημα την ελληνική κοινωνία .
Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στις προτάσεις  που  εδώ και πολλούς μήνες έχει διατυπώσει για την ανάγκη ενεργοποίησης του συνταγματικού τόξου σε όλα τα επίπεδα εντός και εκτός Βουλής.
Να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δεχθεί αύριο Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη οι οποίοι πρόκειται να ζητήσουν την σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για την δράση της Χρυσής Αυγής.
Πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών