Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013

Με εντολή εισαγγελέα το αυτόφωρο “δεν πιάνει” τον Πρετεντέρη - Δήλωση Κασιδιάρη ΒΙΝΤΕΟ

Ο μόνιμος υβριστής του Εθνικιστικού Κινήματος Πρετεντέρης χθες στο δελτίο του mega παρομοίασε την Χρυσή Αυγή με την ... "μαφία και την καμόρα". Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής συνέταξε μήνυση που κατετέθη στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, στην περιοχή ευθύνης του οποίου ανήκουν τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού. Την μήνυση κατέθεσε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι η διαδικασία θα κινηθεί άμεσα.

Τα περί Τύπου αδικήματα είναι διαρκή αυτόφωρα και η σύλληψη του εν λόγω υβριστή ήταν υποχρεωτική βάσει Νόμου. Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής μας ενημερώθηκε ότι κατόπιν εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας δεν θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για τον δημοσιογράφο Πρετεντέρη. Ο συγκεκριμένος προπαγανδιστής του μνημονίου και λασπολόγος της Χρυσής Αυγής θα βγει και σήμερα να πει τα ίδια ψέμματα και να υβρίσει ξανά ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Έλληνες. Όπως είπαμε και το πρωί στο περιστύλιο της βουλής, αφού το κράτος επιτρέπει την παρανομία εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αποδεικνύει πως την υποθάλπει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...



πηγή

5 σχόλια:

  1. Η πρώτη αρετή ενός στρατιώτη είναι η αντοχή στην κούραση. Το θάρρος είναι απλώς η δεύτερη αρετή (Ναπολέων Βοναπάρτης).
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τραμπούκος που πετούσε μπουκάλια με νερό σε διαιτητές σε αγώνα μπάσκετ έρχεται και το παίζει ο τιμητής των πάντων...

    http://www.youtube.com/watch?v=BdU5-zGETAc

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ένα κράτος μπουρδέλο, ήταν λογιό να γιομίσουμε πουτανάκια και ξεφωνημένες αδερφές!! Η πρετεντέρω (έτσι τον έλεγε ο παλιός του γκόμενος ο ζαμπούνης) έχει ξεφουλκίσει!! Ξαναβγήκε στο κλαρί και ο άλλος παλιός του γκόμενος στο STAR (αυτός με τον οποίο τους έκανε τσακωτούς η Κατρίτση στο εξοχικό) και τώρα ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ (με ΟΛΗ τη σημασία της λέξης) το μέτωπο επιτήθεται!! Όταν ο Δελατόλος έδωσε διαταγή στην "Ελένη" να κυνηγήσει τον Κασιδιάρη δεκάδες περιπολικά αλώνιζαν τα Μεσόγεια και όλα τα Ανατολικά προάστεια μέσα σε μια ώρα μπας και προλάβουν το αυτόφωρο.. Οι πουσταράδες και οι ξεπουλημένοι που κερατα!! Τώρα οι Εισαγγελείς τρέμουν τη θέση τους οι ξεπουλημένοι.. Η δικαισύνη εκτός από τυφλή είναι και γκαστρωμένη κι αυτό που γεννά είναι ΜΙΣΟΣ, ΑΗΔΙΑ και ΘΥΜΟ σε όλους τους αγνούς Πολίτες.. ¨Ολα αυτά που κάνουν θα τους έρθουν τούμπα!! Είναι θέμα χρόνου και οι δημοσκοπήσεις, (όχι οι στημμένες) ήδη αρχίζουν να τους πανικοβάλλουν!!! Που να δείτε και τις εκλογές του Μαίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΔΗΜΑΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΩΝ 800000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών