Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013

Κράτος και αριστερό παρακράτος συντονίζουν από κοινού επιθέσεις κατά γραφείων της Χρυσής Αυγής


Κράτος και αριστερό παρακράτος συντονίζουν από κοινού επιθέσεις κατά γραφείων της Χρυσής Αυγής

Οι φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χίο, αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα της θέσης που έχει εκφραστεί από το Κίνημά μας και έχει πλέον συνειδητοποιηθεί από το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού: οτι δηλαδή, τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών κατά Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής και κατά μεμονομένων Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο τις ανέχεται η αστυνομία (κατόπιν εντολών του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ.) αλλά και τις συντονίζει!
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, διακρίνονται οι......
δολοφονικές - εγκληματικές συμμορίες της Αριστεράς, με κράνη, κουκούλες και φυσικά κραδαίνοντας «δημοκρατικά» ρόπαλα. Γνώριμη εικόνα βέβαια για όλους τους Έλληνες, εκτός από τους πολιτικούς απατεώνες και τους δημοσιογραφικούς λακέδες, οι οποίοι επιδιώκουν με κάθε τρόπο να πείσουν πως η πολιτική βία στην Ελλάδα, είναι προιόν της Χρυσής Αυγής. Εκείνο όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το γεγονός πως οι εγκληματικές συμμορίες της Αριστεράς, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία, συνομιλούν με αξιωματικούς της αστυνομίας του Δένδια, μπροστά στα μάτια των οποίων, οι αριστεροί «δημοκράτες», επιδεικνύουν τα εγκληματικά τους σύνεργα δίχως καμία απολύτως αντίδραση!
Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός οτι ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για αξιωματικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Εύβοιας, διότι κατά την έρευνα στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα, σημειώθηκαν «παραλείψεις». Ποιες ήταν αυτές; Ότι δεν ταυτοποιήθηκαν κοντάρια με Ελληνικές Σημαίες, κράνη μηχανής και ξύλινες ασπίδες με τους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές, προκειμένου εκείνοι να συλληφθούν!
Στην περίπτωση των παρακρατικών της Χίου, διακρίνονται ολοκάθαρα σε χέρια εγκληματιών του μαρξιστικού παρακράτους, κοντάρια δίχως σημαία, κοντάρια με σημαία, κράνη αλλά και κουκούλες. Σύλληψη; Καμία! Και φυσικά όχι μόνο δεν υπήρξε καμία σύλληψη(στην «δημοκρατική» Ελλάδα, για να χαρακτηριστείς εγκληματίας πρέπει να είσαι Εθνικιστής), αλλά αντίθετα, αξιωματικοί της αστυνομίας δίνουν οδηγίες στους παρακρατικούς πραίτορες για το πώς πρέπει να επιτεθούν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης. Ή μήπως οι αστυνομικοί του Δένδια δίνουν στα παρακρατικά τέκνα της μπουρζουαζίας τα ακριβή στοιχεία και τις διευθύνσεις των φίλων της Χρυσής Αυγής, προκειμένου τα δολοφονικά χτυπήματα να είναι πιο επαγγελματικά;
Σε κάθε περίπτωση, καταρρίπτονται τα παραμύθια των πολιτικών απατεώνων και των αργυρώνητων δημοσιογράφων που διακηρύσσουν θρασύτατα πως «θα ταράξουν τη Χρυσή Αυγή στη νομιμότητα». Κράτος και παρακράτος δρουν έκνομα, με στόχο να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό. Εκείνος όμως γνωρίζει πως οι εγκληματικές οργανώσεις στην Ελλάδα είναι η πολιτικοοικονομική κλίκα των μνημονίων που εξουσιάζει και το μαρξιστικό παρακράτος που αναλαμβάνει δράση, όπου το αντεθνικό κράτος αδυνατεί να το πράξει.


πηγή

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών