Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2013

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

papasa__article

Πανικός έχει ξεσπάσει σ’ όλα τα επιτελεία των κομμάτων της ξενόδουλης αστικής δημοκρατίας, καθώς και της δωσίλογης αριστεράς, μετά την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του Ηγέτη του Κινήματος μας, για την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όσον αφορά τον Δήμο Αθηναίων.
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, γνωστός για....
την μαχητικότητα, την ακεραιότητα και την ρητορική του δεινότητα, αποτελεί για το συνονθύλευμα των ριψάσπιδων και προδοτών, των μουσουλμανολάγνων και των υπέρμαχων των λαθρομεταναστών εγκληματιών,  ηχηρό ράπισμα στο πρόσωπο,  γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος που  αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον της Ελληνικής πρωτεύουσας. Της πρωτεύουσας που σε άσματα της δεκαετίας του εξήντα υμνείτο ως “μικρό γαλάζιο κρίνο” και σήμερα εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητας των τελευταίων κυβερνήσεων και των δημοτικών αρχόντων, κατάντησε γκέτο πορνείας και ναρκωτικών, κέντρο συμμοριών αλλοδαπών δολοφόνων, ληστών και βιαστών, καθώς και ορμητήριο ακροαριστερών τρομοκρατικών ομάδων. Μια λαμπρή πόλη κέντρο εμπορίου και ζωής, που μετατράπηκε σε κέντρο λαθρεμπορίου και παραεμπορίου, παρακμής και σήψης με χιλιάδες σφαλισμένα καταστήματα και επιχειρήσεις, που άλλοτε συγκέντρωναν πλήθη αγοραστών και ξένων επισκεπτών.
Μετά μάλιστα και την κατάργηση της Δημοτικής αστυνομίας, η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο, οι εμπορικοί οδοί του κέντρου γέμισαν εκ νέου ποικιλόχρωμους  λαθρεμπόρους, οι οποίοι προκλητικά και με περίσσεια θράσους διαλαλούν την παράνομη και πιθανότατα προϊόν κλοπής πραμάτεια τους, δίνοντας έτσι την χαριστική βολή στα λιγοστά εναπομείναντα εμπορικά καταστήματα.
Ήδη λοιπόν στους κύκλους των καταστηματαρχών και επιχειρηματιών του κέντρου, καθώς και των κατοίκων των περιοχών που πλήττονται και ταλανίζονται από την αλλοδαπή λαίλαπα, βιώνοντας μια καθημερινότητα τρόμου, η αγανάκτηση και η αηδία των οποίων, λόγω της παντελούς αδιαφορίας, ανικανότητας και προκλητικότητας των προγενέστερων δημοτικών αρχόντων, μέχρι και της βασιλείας του λαθροδήμαρχου και μουσουλμανολάγνου Καμίνη έχει φθάσει στα όρια, το όνομα του υποψήφιου Συναγωνιστή μας, ταυτίζεται με την μοναδική ελπίδα εκκαθάρισης της Πρωτεύουσας από την διαφθορά, την βρωμιά, την παρακμή και όλο τον επαπειλούμενο κοινωνικό μεσαίωνα. Η δε εκλογή του αποτελεί την μοναδική προοπτική πολιτιστικής αναγέννησης και οικονομικής αναβίωσης.
Να λοιπόν γιατί, όπως προαναφέραμε ο πανικός στα διάφορα κομματικά επιτελεία, έχει χτυπήσει κόκκινο, όσον αφορά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Γιατί η προοπτική της εκλογής του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη θα αποδείξει στους πάντες, σε εχθρούς και φίλους, σε δεξιούς και αριστερούς, σε πλούσιους και φτωχούς, το σθένος, την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία η Χρυσή Αυγή επιλύει δαιδαλώδη προβλήματα και αντίξοες καταστάσεις δεκαετιών και πώς κόβει τους Γόρδιους δεσμούς, πάντα προς όφελος της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού. Κατόπιν τούτου ο θρίαμβος του Εθνικιστικού Κινήματος, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι απόλυτα βέβαιος.
Πως λοιπόν το διεφθαρμένο και σαθρό κατεστημένο θα μπορέσει να αποτρέψει την προοπτική νίκης της Χρυσής Αυγής στον δήμο Αθηναίων;
Φυσικά σε καμία περίπτωση με τους υποψηφίους των αστικών και αριστερών κομμάτων. Με τον κύριο Δένδια που η θητεία του ως υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ χαρακτηρίζεται από την αποτυχία και την ολιγωρία;
Με την κυρά Λιάνα (κατά κόσμον Γαρουφαλλιά); Μα μόνο και μόνο να φθάσει από την “μακρινή” και “εξωτική” Εκάλη που μένει, στο Αθηναϊκό κέντρο και στα προβλήματα των δημοτών, θα περνάει η μισή ημέρα.
Με την κυρία Δούρου, που το πολιτικό της προφίλ και η δραστηριότητα, εκτός φυσικά από τους ακροαριστερούς τρομοκράτες, δολοφόνους αθώων πολιτών φίλους της στο fb, ταυτίζεται με αυτή του βουλευτού Καλοχαιρέτα στην Ελληνική ταινία “Στουρνάρα 288″;
Ποιος λοιπόν θα είναι αυτός που έχει πιθανότητες να αποτρέψει την Νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος;
Μόνο ένα πρόσωπο που αφ ενός μεν θα χαίρει γενικής αποδοχής, τόσο από τα κόμματα του μνημονίου, όσο και από το κόμμα της  δήθεν αξιωματικής αντιπολίτευσης και φυσικά εννοούμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αφ ετέρου δε θα προέρχεται και θα στηρίζεται από το βαρύ κεφάλαιο.
Ενα πρόσωπο προερχόμενο από την μεγαλοαστική τάξη που θα συνασπίσει μαζί με τα προσωπικά του συμφέροντα και τις φιλοδοξίες, τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις, των γυρολόγων και πραματευτάδων της πολιτικής.
Έτσι λοιπόν ανθέλληνες, ριψάσπιδες και δωσίλογοι, όλοι ενωμένοι ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα, ενάντια στον Πατριώτη υποψήφιο μας, θα στηρίξουν παραμερίζοντας τις δήθεν ιδεολογικές και θεωρητικές διαφορές τους, τον υποψήφιο έκπληξη, ο οποίος μετά την νίκη του θα τους “στηρίξει” με την σειρά του. Ποιος είναι αυτός;
Ποιο είναι το απαστράπτον πρόσωπο που ανήκει στον μεγαλοαστικό χώρο των βιομηχάνων και φωτογραφίζεται με πλατιά, σαν την πλατεία Συντάγματος χαμόγελα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, που διατηρεί με άπαντες εξ αυτών άριστες σχέσεις, ακόμη και μα τον “πολέμιο” της κεφαλαιοκρατίας, προλετάριο των Βορείων προαστίων κύριο Τσίπρα;
Μα φυσικά η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Η κυρία που συνετέλεσε τα πλείστα στο μακροβούτι που έκανε η Πατρίδα μας το 2004 με την ανάληψη της Ολυμπιάδας και που αποτέλεσε έναν από τους κύριους λόγους που σήμερα έχουμε φθάσει στον βυθό.
Μόνο αυτή με το διεθνές προφίλ, με την υποστήριξη όλου του σαθρού πολιτικού κατεστημένου και με το ισχυρό οικονομικό back ground θα μπορέσει να σταθεί “επάξια” και φυσικά όχι με ιδεολογικά κριτήρια , όχι στο πεδίο των αξιών και των ιδανικών, απέναντι στον Συναγωνιστή μας.
Εδώ μας έρχεται στο μυαλό η ατάκα από μια άλλη Ελληνική ταινία, με τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα. Την ταινία “Υπάρχει και φιλότιμο”.
Τι λέει αυτή η ατάκα, που θεωρούμε ότι αντιπροσωπεύει το κύριο πολιτικό και κοινωνικό επιχείρημα πάνω στο οποίο θα στηριχθεί και θα προπαγανδιστεί η αναμενόμενη υποψηφιότητα της κυρίας Αγγελοπούλου;
“Ψηφίστε Μαυρογιαλούρο το μεγαλύτερο τζάκι του τόπου σας και σε δυο μήνες θα το έχετε το γιοφύρι”. Αυτό τα λέει όλα και εμπεριέχει το απόλυτο νόημα.
Τώρα τι έγινε τελικά με το “γιοφύρι”; ‘Όποιος δεν γνωρίζει, ας δει την ταινία, που εκτός από αρκετά έξυπνη και ευχάριστη, είναι και πολλή διδακτική.
Το Εθνικιστικό Κίνημα όμως συνεχίζει απτόητο. Μόνο το γεγονός του ότι αγωνιζόμαστε για την Πατρίδα, τον Λαό και το δίκαιο, μας δίνει ανυπέρβλητο σθένος και αποφασιστικότητα.
Είμαστε ήδη καταξιωμένοι στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού, του Λαού που μέσα από τα μαρτύρια και την εξαθλίωση του, έχει πλέον συνειδητοποιήσει ότι από τούδε και στο εξής οι εκλεγμένοι πρέπει να είναι παιδιά του, όχι μεγαλοαστοί κεφαλαιοκράτες, όχι γόνοι οικογενειών επαγγελματιών πολιτικών, όχι ισοπεδωτές και προδότες αριστεροί. Αλλά παιδιά του Λαού, μεγαλωμένα και γαλουχημένα με τους πόνους και τις αγωνίες του, καθώς και με την αίσθηση του περί δικαίου. Μόνο αυτά τα παιδιά  αγωνίζονται με όλες τις δυνάμεις τους, με όλο τους το είναι, για την απελευθέρωση της Πατρίδας και την αναγέννηση του Ελληνισμού. Τέτοια παιδιά είναι όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές του Κινήματος μας.
Ο Αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική Νίκη!

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών