Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

Καταρρέει η προπαγάνδα: 43.000 Έλληνες βγάζουν τη Χρυσή Αυγή 2ο κόμμα

Ένα ακόμα ηχηρό ράπισμα δέχθηκε το πολιτικό σύστημα και οι πολέμιοι της Χρυσής Αυγής. Ο ελληνικός λαός στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα στους κυβερνώντες και τα κανάλια της διαπλοκής πως δεν τρώει κουτόχορτο. Στην δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα tromaktiko η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται δεύτερο κόμμα με 18,9%, καταρρίπτοντας έτσι τις θεωρίες επιστημονικής φαντασίας για πτώση της εκλογικής μας δύναμης.
Αυτή που πατώνει είναι η ΝΔ, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αντιληφθεί την σκευωρία που έστησαν εις βάρος μας οι υπάλληλοι των τοκογλύφων. Να σημειώσουμε πως η δημοσκόπηση του tromaktiko ήταν η μόνη που πλησίαζε τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012.
Συγκεκριμένα, στο αστάθμιστο δείγμα με βάση 43.564 συμμετεχόντων τα κόμματα λαμβάνουν:
Σύριζα 29,7%
Χρυσή Αυγή 18,9%
Νέα Δημοκρατία 18%
Πασόκ 8,7%
ΚΚΕ 6,6%
ΑΝΕΛ 5%
Δημάρ 3%
Από εκεί και πέρα, στο....
σταθμισμένο δείγμα που λαμβάνει υπόψη γεωγραφικά και ηλικιακά χαρακτηριστικά, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη. Συγκεκριμένα τα κόμματα λαμβάνουν:
Σύριζα 26,6%
Νέα Δημοκρατία 25,7%
Χρυσή Αυγή 14,4%
Πασόκ 7,1%
ΚΚΕ 6,3%
ΑΝΕΛ 6,1%
Δημάρ 3,9%
Τέλος, παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο της ιστοσελίδας για την Χρυσή Αυγή που καταρρίπτει όλους τους μύθους των καναλιών: "Η δημοσκόπικη εικόνα που έχουμε για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που θα σας παρουσιάσει απόψε στην Mega Ανατροπή ο πάντα "αξιόπιστος" και "αντικειμενικός" John Πρετεντέρης. Αυξάνουν τα ποσοστά τους κατά 100% σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, ενώ οι τάσεις είναι ΑΝΟΔΙΚΕΣ, κυρίως τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτό φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο ο συντονισμένος mediakos κανιβαλισμός που δέχονται από το σύνολο των συστημικών εκδοτικών οίκων και καναλιών μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα".
Έπονται κι άλλες δημοσκοπήσεις που θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους σχεδιαστές του βρώμικου πόλεμου προπαγάνδας κατά της Χρυσής Αυγής και σύντομα που η Αλήθεια θα λάμψει όλοι αυτοί που τώρα χύνουν δηλητήριο και οχετούς ψεύδους, θα αντιμετωπίσουν την απαξίωση και την αποδοκιμασία του ελληνικού Λαού.
ΠΗΓΗ

11 σχόλια:

  1. Η Πουτσα , για τους "συνταγματικους τοξοτες" αχισε να μορφοποιειται... Πλακα εχουν και διαφορα "δημοκρατικα" που κλαιγονται, "για το πεισμα" του Ελληνικου λαου !!! Και η ΠΟΥΤΣΑ μολις αρχισε να μπαινει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" ΚΩΛΟΙ....α,ΡΕ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμημενοι σταλινικοι φασιστες τον εθνικισμο του Ελληνα δεν θα τον καμψετε θα ψοφησετε ολοι σας οταν σας κανουμε εξαγωγη μαζι με τους φιλους σας τους πακιστανους παρεα στο Πακισταν ,γουρουνια ανθελληνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μπουμεραγκ υπο μορφην ΠΕΟΥΣ, οι καναλαρχες και οι πολιτικοι της "αριστερης" ( κοκκινης πρασινης και μπλε) το βλεπουν πια ολοζωντανο !!! Και θα μεγαλωσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι εμφανές ότι το παραμύθι και η προπαγάνδα της "καταρρεύουσας" Χρυσής Αυγής δεν έχουν απήχηση στον ελληνικό λαό...
    Αυτό που κατάφεραν τελικά να κάνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και η κυβέρνηση είναι να επιβεβαιώσουν στον κόσμο την αίσθηση ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται για πολιτικούς λόγους ως αντισυστημικό κόμμα επομένως να την καταστήσουν και το μοναδικό αντίπαλο δέος απέναντι στο διεφθαρμένο μεταπολιτευτικό μνημονιακό σύστημα...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΕΧΕΧΕΧΕ, γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος !!! Και τελευταία θα γελάσει η Χρυσή Αυγή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χε Χε Χε Χε , Πρετεντέρη ακούς;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας ετοιμαζονται σιγα σιγα για τον κορυδαλο. Και η αρχη θα γινει απο τους δημαρχους. Αυτα ειναι που Τρεμουν.
    Οι Ελληνες ειναι μαζι σας.
    Αξ/κος Εμπορικου Ναυτικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ!!!!!!! Α Α Α!!!!!! ΤΕΡΨΙΠΡΩΚΤΟΙ!!!!!!*ΕΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ καλε τι πουτσος ητανε αυτος ! Ποναει, αλλα μ'αρεσει !

    Πρετεντερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών