Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ: Η ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΟΥΤΕ ΜΟΝΙΜΗ!

1375798_221530244679099_187226021_n
Παρά το κλίμα θριαμβολογίας που καλλιεργούν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των καναλιών (που τα βλέπει όλος ο κόσμος) με τις στημένες «δημοσκοπήσεις», ότι «καταρρέει η Χρυσή Αυγή», «συντρίβεται» κ.τ.λ., η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Γεγονός που προκαλεί έκδηλο εκνευρισμό σε κάποιους από τους υπηρέτες της εξουσίας που γράφουν στις καθεστωτικές εφημερίδες (που τις διαβάζουν λίγοι και συγκεκριμένοι), που ομολογούν ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό. Σας παραθέτουμε απόσπασμα από το χθεσινό κύριο άρθρο των «Νέων», για να μη σας δουλεύουν οι καναλόβιοι:

«ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ NEOΝΑΖΙ
Μία εβδομάδα μετά τις.....
συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής και την προφυλάκιση τριών ηγετικών στελεχών, είναι προφανές ότι η συμμορία των νεοναζιστών έχει δεχθεί ισχυρό χτύπημα από τη Δικαιοσύνη… Στο κομματικό επίπεδο, είναι σαφές ότι η εμφανιζόμενη δημοσκοπική πτώση της Χρυσής Αυγής είναι μεν υπαρκτή, αλλά όχι αρκετή, και χωρίς την παραμικρή ένδειξη ότι θα γίνει μόνιμη…».

2 σχόλια:

  1. Σημασία δεν έχει τι γράφουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ...
    Σημασία έχει το πως αντιλαμβάνεται ο απλός κόσμος την καθημερινότητα του, το πως σταχυολογεί τα προβλήματα του λόγω του μνημονίου και το πως τοποθετεί από τη μία τη Χρυσή Αυγή και από την άλλη όλα τα υπόλοιπα κόμματα του "δημοκρατικού τόξου" σε σχέση με αυτά τα καθημερινά προσωπικά του προβλήματα και αυτούς που του τα δημιούργησαν...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συμβολή της ΧΑ στην αναγέννηση των πολιτικών πραγμάτων της χώρας μας και στη ευνοϊκή τροπή τους, υπέρ του χειμαζόμενου Ελληνικού λαού, είναι ορατή. Οι διώξεις απεκάλυψαν το αληθινό προσωπείο όλων των λεγομένων πολιτικών δυνάμεων του.... "συνταγματικού τόξου" και ότι όλοι τους είναι αδίστακτοι αντιδημοκράτες και παράνομοι. Ηδη ο κόσμος χωρίστηκε σε φίλους της ΧΑ και σε αντίθετους προς τη ΧΑ. Οι πρώτοι διώκονται, οι περισσότεροι δεύτεροι απολαύουν της εύνοιας της πολιτικής εξουσίας. Με αυτήν την έννοια, είμαστε ήδη οι φίλοι της ΧΑ η ουσιαστική μειοψηφική αντιπολίτευση της δημοκρατίας, το πραγματικό δίπολο που κατοχυρώνει την ελευθερία της δημοκρατίας. Οι συλλήψεις περισσότερων λαθρομεταναστών, η αποκάλυψη του ρόλου ΟΛΩΝ των καθεστωτικών ΜΜΕ, το καθολικό αίτημα για μια πιο ανεξάρτητη και πολιτικώς ακηδεμόνευτη λειτουργία της πολιτικά χειραγωγούμενης ανώτατης δικαιοσύνης, το κτύπημα της "δημοκρατικής" υποκρισίας που είχε παγιωθεί στους κοινοβουλευτικούς και πολιτικούς μας θεσμούς εδώ και 40 χρόνια, το ξεβράκωμα της "ομόνοιας" του σαθρού πολιτικού και δημοσιογραφικού καστεστημένου ειδικά εναντίον της ΧΑ, ο βαθύτατος και παράνομος-πειθαναγκαστικός όσο και μονοπωλιακός έλεγχός τους επί του φρονήματος των ενστόλων, όλα αυτά αποκαλύφθηκαν και είναι, ουσιαστικά, επιτεύγματα της παρουσίας της ΧΑ στη Βουλή και σε αυτήν πρέπει θετικά, ωε τέτοια, να καταλογισθούν. Ο κόσμος ήδη εμφανώς προβληματίζεται, κατά πόσον αυτό που βιώνει με τις επιλεκτικές συλλήψεις και προφυλακίσεις -χωρίς κάποια νομική και πραγματική θεμελίωση- βουλευτών και στελεχών ενός εκλεγμένου δημοκρατικά κόμματος μπορεί να λέγεται αληθινή δημοκρατία και ότι ο τόπος χρειάζεται κάτι άλλο πιο δραστικό, πιο ουσιαστικό, πιο αληθινό, πέρα από ψεύτικα λόγια, προεκλογικές υποσχέσεις και λαϊκίστικες δημοκοπίες, προπαγανδιζόμενες μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ τους. Ο λαός θέλει αγωνιστικά πρότυπα, νέους και ηγέτες που να αγωνίζονται πρασγματικά για τις εθνικές ιδέες τους, να πάσχουν και να θυσιάζονται γι' αυτές. Αρκετοί ίσως να επηρεάστηκαν από την προπαγάνδα της κατασκευασμένης εικόνας (με τις χειροπέδες, τις κουκούλες των αστυνομικών, τη λάσπη των ΜΜΕ περί "εγκληματικής οργάνωσης κλπ"), αλλά όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια". Η αλήθεια, όσο κι αν αργήσει, κάποτε θα λάμψει. Σύντομα η πίστη των Ελλήνων στη ΧΑ ως μοναδικής, πραγματικής και αναγεννητικής ελπίδας του έθνους θα επανέλθει και εκείνη τη φορά κανείς δεν θα μπορέσει να την άρει ξανά, όσες πρόστυχες σκευωρίες και προβοκάτσιες να σκεφτούν και να πράξουν, όσα ατυχή πτώματα κι αν σκυλεύσουν οι πολιτικοί αληταράδες για τη θρασύτατη κομματική εκμετάλλευση των πτωμάτων αυτών.....
    Η ΧΑ πρέπει και θα περάσει στην αντεπίθεση, πιο δυνατή, πιο ώριμη, πιο εκπαιδευμένη στο να αντιμετωπίζει τις αδίστακτες μεθόδους των πολιτικών και δημοσιογραφικών ρεμαλιών του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών