Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 07, 2013

Πολιτικός αναλυτής: "Ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή είναι ο ... τρόμος του συστήματος"




σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και είναι άστοχος ο τίτλος περί "αντι-Τσίπρα" που αποδίδεται στον Ηλία Κασιδιάρη ωστόσο αντικατοπτρίζει με τον πιο γλαφυρό τρόπο το άγχος του συστήματος από την απήχηση του Κασιδιάρη και κατ' επέκταση της Εθνικιστικής Ιδέας στην ελληνική νεολαία...

Δεν πέρασαν δέκα μέρες από το άρθρο, στο οποίο σας έλεγα, ότι η υπόθεση της δίωξης της Χρυσής Αυγής έχει υπαγορευθεί από το βαθύ κράτος των Βρυξελλών και τα λεφτά των Αράβων και ότι η Δικαστική Εξουσία υποκαθιστά πλέον την Πολιτική και ήρθαν δύο δηλώσεις να επιβεβαιώσουν την ανάλυσή μας.
Πρόκειται για.....
τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αντώνη Ρουπακιώτη και του μέλους της 17 Νοέμβρη Χριστόδουλου Ξηρού. Η αντικειμενική προσέγγιση της αλήθειας, όταν δεν έχει κομματικές ταμπέλες, όπως αυτή που προσπαθούμε να σας παρουσιάσουμε απ' αυτό το φιλόξενο site, υιοθετείται από την άκρα Αριστερά μέχρι την άκρα Δεξιά του πολιτικού μας συστήματος.
Η Κοινοβουλευτική διαδρομή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και του αρχηγού του Αλέξη Τσίπρα, παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτή της Χρυσής Αυγής και του Ηλία Κασιδιάρη. Πρόκειται για δύο κόμματα, τα οποία έχουν έντονο πολιτικό ακτιβισμό, κινούνταν στις παρυφές του πολιτικού συστήματος και της νομιμότητας και γνώρισαν, λόγω των συνθηκών, αλματώδη αύξηση της εκλογικής τους δύναμης. Τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Κασιδιάρης εντάχθηκαν σε νεαρή ηλικία στους πολιτικούς σχηματισμούς, που ανήκουν, είναι και οι δύο νέοι (αν και ο Αλέξης Τσίπρας για 40άρης ενίοτε μπεμπεκίζει επικοινωνιακά ως άλλη Ζωζώ Σαπουντζάκη), γράφουν καλά στο φακό και προβάλλουν επαρκώς τον ριζοσπαστισμό τους.
Οι δύο πολιτικοί τους μέντορες, ο Αλέκος Αλαβάνος και ο Νίκος Μιχαλολιάκος, βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού και κόμματος εν μία νυκτί, αφήνοντας χώρο στο νέο αίμα... Στον κ. Τσίπρα χρειάστηκαν χρόνια για να αποκτήσει ουσιαστικό πολιτικό λόγο, άρα δεν μπορούμε να απαιτήσουμε εμείς και τα ΜΜΕ από τον Ηλία Κασιδιάρη να πράξει το ίδιο εντός ολίγων ημερών και να ηγηθεί του κόμματος της Χρυσής Αυγής, χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες διεργασίες, που θα τον αναδείξουν στην ηγεσία της. Προς το παρόν, έχει τον ρόλο του «Ανθυποζαρούλια». Όσο εμφανίζονται στα ΜΜΕ η κυρία Ζαρούλια με την κόρη της, πέρα από την αίσθηση της οικογενειοκρατίας που δίνουν στους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που τους τίμησαν, αποδομούν και γελοιοποιούν την πορεία και την υπόσταση της Χρυσής Αυγής. Ίσως και αυτό να εξηγεί την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλιάκου και του Χρήστου Παππά, αφού το σύστημα γνώριζε, ότι η Χρυσή Αυγή θα λειτουργήσει ως οικογενειακό μαγαζί, με τις δύο κυρίες να αναλαμβάνουν ρόλους που δεν θα έπρεπε.
Από την άλλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης, σαφώς καλύτερος από τις δύο γυναίκες, ο οποίος ωστόσο, εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί ακόμα να σηκώσει το επικοινωνιακό και πολιτικό βάρος του τρίτου σε ποσοστά κόμματος της χώρας!!!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης πρέπει να δείξει τεράστια πνευματική αυτοπειθαρχία και να δουλέψει πάνω σε βασικές πολιτικές έννοιες, ξεκινώντας από τον Χέγκελ και τον Ρουσσώ μέχρι τον Καντ και τον Ρωλς.
Η προοπτική της πνευματικής και πολιτικής ανελίξεως του Ηλία Κασιδιάρη, είναι ο εφιάλτης της ΝΔ και των ΑΝ.ΕΛ. Θα μπορούσε η Χρυσή Αυγή διά του μπολιάσματός της με ανθρώπους, οι οποίοι θα αποτελούσαν το δικό της Sinn Fein, να καταπιεί ολόκληρη τη ΝΔ!!!
Παρ' όλο που ένα τέτοιο σενάριο αποτελεί οδοδείκτη για την αυτονόμηση της Χρυσής Αυγής, είναι εντός των σεναρίων της αυριανής μέρας και αυτό γιατί η κατάσταση στην Ελλάδα προβλέπεται να εξελίσσεται σε... εφιάλτη!
Το ξήλωμα της ΕΥΠ και οι Μουτζαχεντίν της Ελλάδας
Σύμφωνα με εκθέσεις πολλών ξένων μυστικών υπηρεσιών, αλλά και ιδρυμάτων που ασχολούνται ευρύτερα με την Γεωπολιτική, υπάρχουν στην Ελλάδα κρυμμένα 500.000 Καλάσνικοφ και μερικές δεκάδες χιλιάδες Μουτζαχεντίν, οι οποίοι είναι έτοιμοι μετά από εντολές, να επιτεθούν κατά της Εθνικής υποστάσεως. Κυκλοφορούν αρκετά βίντεο στο youtube, όπου εκατοντάδες Μουσουλμάνοι κάνουν συγκεντρώσεις στο κέντρο των Αθηνών και εκτοξεύουν απειλές κατά των Ελλήνων.
Εδώ θα πρέπει να θέσουμε και ένα ερώτημα. Γιατί ο Νίκος Μιχαλολιάκος είπε στα ΜΜΕ, ότι η Κυβέρνηση ξήλωσε την μισή ΕΥΠ; Γιατί τέτοιο πογκρόμ εναντίον αστυνομικών και στρατιωτικών; Η ιστορική εμπειρία έχει δείξει, ότι ο ακρωτηριασμός των υπηρεσιών ασφαλείας του κράτους, είναι προάγγελος ακρωτηριασμού Εθνικού εδάφους. Τι είδους παιχνίδι παίζουν; Γιατί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Μιχαλολιάκου, εξουδετερώνουν ανθρώπους, που έχουν ταχθεί να δώσουν τη ζωή τους για την πατρίδα μας; Προσωπικά πιστεύω, ότι ένας πράκτορας της ΕΥΠ είναι προτιμότερο να είναι «Εθνικιστής» παρά αεθνιστής... Από τους αεθνιστές μπορεί η χώρα μας να χάσει μέρος της Εθνικής της Επικράτειας, αν όχι όλη, από τους «Εθνικιστές» όχι.
Τους Μουτζαχεντίν εντός της Ελλάδας και τους πολιτικούς τους φίλους δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει ένα γιαλαντζί εθνικιστικό κίνημα. Ποιος θα τους αντιμετωπίσει; Ο Βαΐτσης Αποστολάτος με τις γυριστές βλεφαρίδες ή ο Άδωνις Γεωργιάδης, που και οι δύο έχουν προέλθει από το γνωστό «Λαϊκό Ορθόδοξο» συστημικό φυτώριο; Γιατί, εάν το ελληνικό υπερόπλο είναι να κάνουμε τους Μουτζαχεντίν να πεθάνουν από τα γέλια, τότε είμαστε σε καλό δρόμο!!!
Για το σύστημα, όπως αναλύσαμε, μέγιστο κίνδυνο αποτελεί ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ηλία Κασιδιάρη είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης...
Δημήτρης Τζώρας - Πολιτικός αναλυτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών