Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2013

Μια αριστερή δικηγόρος ξεβρακώνει ένα ολόκληρο δημοσιογραφικό-πολιτικό σύστημα: "Η Χρυσή Αυγή διώκεται για τις ιδέες της"


Όλη η αλήθεια για τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής από μία αριστερή δικηγόρο - ΒΙΝΤΕΟ

Τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες μας δίνουν, συν τοις άλλοις, την ευκαιρία να μπορέσουμε να κρίνουμε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, για την όλη τους συμπεριφορά στο απαράδεκτο, απ΄όλες τις απόψεις σκηνικό που παίζεται γύρω από την άδικη και ανέντιμη προφυλάκιση του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, καθώς και των άλλων Συναγωνιστών. Ήταν η ευκαιρία να έχουμε θετικές εκπλήξεις από ανθρώπους που δεν το περιμέναμε και αρνητική αντιμετώπιση από άλλους, από τους οποίους αναμέναμε μια διαφορετική στάση.
Θα σταθούμε σε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μέσα από την αντίθετη αντιμετώπιση που είχαν προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε τηλεοπτική εκπομπή, δύο πρόσωπα με εντελώς ανόμοιες κομματικές προτιμήσεις.  Η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, η οποία είναι.....
αριστερή (σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είχε συνταχθεί με το Φώτη Κουβέλη στις προηγούμενες εκλογές..) αλλά έχει εντιμότητα και θάρρος γνώμης, και ο «πολύς» Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος ανήκει στη  ΝΔ και δηλώνει «εθνικιστής». Η Μαρούπα μιλώντας εμπεριστατωμένα είπε ξεκάθαρα ότι η διαδικασία δίωξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έγινε με πολιτική εντολή του Σαμαρά στον υπάλληλό του Δένδια και αυτός με την σειρά του στον αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη.
Χωρίς να διστάσει είπε ότι ο Σαμαράς στις ΗΠΑ θα βρισκόταν με την αμερικανοεβραϊκή επιτροπή και δεν μπορούσε να πάει με άδεια χέρια, δηλαδή την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη φυλακή. Στο άκουσμα αυτής της θέσης ο Κρανιδιώτης εξεμάνη, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για περιθωριακές απόψεις και στην απάντηση της Μαρούπα ότι οι τράπεζες των δανειστών μας είναι σε εβραϊκά χέρια ο συνήθως λαλίστατος Κρανιδιώτης το μόνο που ψέλλισε ήταν ότι αυτή η άποψη έχει «μπόλικο αντισημιτισμό» και ότι «δεν απαντά».
Μια αριστερή είχε το σθένος να πει φωναχτά αυτό που κάποιος «εθνικιστής» δεν τολμά να πει, ίσως για λόγους που αυτός ξέρει. Τονίζουμε το περιστατικό αυτό, όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί τέτοιου είδους «εθνικιστές» δρουν παραπλανητικά επειδή καλλιεργούν την ψευδαίσθηση ότι τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν «από μέσα», από την ενσωμάτωση δηλαδή σε συστημικούς φορείς.
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ

4 σχόλια:

  1. Τελικά οι αριστεροί έχουν περισσότερη τσίπα πάνω τους από τους κυβερνώντες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά αριστερη; την Μαρούμπα; την γυναίκα του πασόκου Ταουξή !.... Ρε πως αλλάζουν τα πράγματα!
    http://ieroslochos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3110.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσελση, μην τραβεσταρεσαι αδικα, βγες προς αγραν πουτσου καλυτερα....

      Διαγραφή
  3. XEXEXEXEXEXEXEXEXEEX.....ΠΑΝΤΑ ΣΥΧΑΙΝΟΜΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΛΗΔΕΣ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών