Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2013

Δημοσκόπηση Defencenet: Το 70% υποστηρίζει ότι ξένα κέντρα βρίσκονται πίσω από τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Πάνω από 70% εκείνοι που υποστηρίζουν πως η κυβέρνηση εκτελεί διαταγές ξένων

Σε διαδικτυακή δημοσκόπηση, την οποία διενεργεί η ιστοσελίδα Defencenet και αφορά τα κίνητρα που ώθησαν την κυβέρνηση στο ποργκρόμ κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και στις πολιτικές διώξεις του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, πάνω από το 70% των ερωτηθέντων απαντά ευθαρσώς πως το κυνήγι μαγισσών της κυβέρνησης πηγάζει από εντολές ξένων κέντρων, που επιδιώκουν την εξάλειψη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!

Όπου τα μέσα ενημέρωσης δίνουν βήμα στον Ελληνικό Λαό, εκεί και καταδεικνύεται η...
αποτυχία της πολυήμερης συκοφαντικής εκστρατείας ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Εν μέσω μιας πρωτοφανούς τρομοκράτησης των πολιτικών ελευθεριών των Ελλήνων, από κόμματα και δημοσιογραφικούς οργανισμούς που υβρίζουν και απειλούν τους Εθνικιστές, ο Ελληνικός Λαός δηλώνει εμπράκτως την στήριξή του στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αποδοκιμάζοντας μετά βδελυγμίας τις αντισυνταγματικές και παράνομες, πολιτικές διώξεις των Συναγωνιστών μας.
Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση και σε ένα δείγμα 10.500 περίπου ατόμων, το 70,37% απαντά πως οι διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, είναι προϊόν εντολών στη κυβέρνηση από κέντρα εκτός Ελλάδος. Το 17,68% θεωρεί επίσης πως πρόκειται περί πολιτικών διώξεων οι οποίες όμως οφείλονται σε εσωτερική πολιτική συνωμοσία, ενώ μόλις το 8,92% υπήρξε θύμα της προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης(είτε ιδεοληψιών και δογματισμών), θεωρώντας πως οι διώξεις απορρέουν εκ των «εγκληματικών» πράξεων του κόμματος.

Καθίσταται σαφές, πως η αντιεθνικιστική (αντιχρυσαυγίτικη για την ακρίβεια) υστερία των εργολάβων της ενημέρωσης του Ελληνικού Λαού, δεν έχει βρει ανταπόκριση στις μεγάλες λαϊκές μάζες, οι οποίες και είναι πια δύσκολο να εξαπατηθούν από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις εις βάρος του Κινήματός μας. Επιπρόσθετα όμως, αποδεικνύεται πως το ένστικτο του Ελληνικού Λαού έχει εντοπίσει και την πηγή εκ της οποίας και εξαπολύθηκε ο ανήθικος και παράνομος πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής: είναι εκείνα τα ξένα κέντρα τα οποία διακρίνουν στη Χρυσή Αυγή τη μοναδική θανάσιμη απειλή για τα συμφέροντά τους!

Την ορθότητα της πεποίθησης του Ελληνικού Λαού, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Ρουπακιώτης, ο οποίος αποκάλυψε ένα κοινό μυστικό: πως ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση και εβραϊκές οργανώσεις, πίεζαν έντονα και ασφυκτικά την κυβέρνηση να κινηθεί με κάθε τρόπο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!

Προς τούτο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Κασιδιάρης, εξέφρασε και την πεποίθηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού λέγοντας πως: «Οι προφυλακίσεις είναι άδικες, δεν υπάρχει κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο για τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Είμαστε μάρτυρες του μεγαλύτερου πολιτικού εγκλήματος στα νεότερα ελληνικά χρονικά. Αντί να είναι στη φυλακή οι κλέφτες, οι απατεώνες με τις off-shore εταιρίες και τα σκάνδαλα, οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος παραμένουν μέσα στην βουλή και οδηγούνται στον Κορυδαλλό άνθρωποι που μοναδικό τους έγκλημα είναι πως είπαν την αλήθεια, απαίτησαν πολιτική κάθαρση, διεκδίκησαν μια ανεξάρτητη Ελλάδα».

Εν κατακλείδι, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακατάπαυστα τον Πολιτικό Αγώνα εκφράζοντας εκατομμύρια Έλληνες οι οποίοι αρνήθηκαν να υποκύψουν στην τρομοκρατία μιας κυβέρνησης η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων. Η θέληση του Λαού μας να απαλλαγεί από τους κλέφτες και τους απατεώνες της πολιτικής ζωής, είναι εκείνη που θα ανοίξει τον δρόμο προς την αλήθεια, σε μια περίοδο σκότους και ψευδών, από εκείνους που εξαθλίωσαν τους Έλληνες και ξεπουλούν την Ελλάδα.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Τέσσερες πρεσβείες Διοικούν τήν Ελλάδα πάντα . Μία από αυτές έχει τό 90 % τού φόρτου τών ευθυνών διοίκησης .....
    Η εκάστοτε ..Ελληνική κυβέρνηση είναι τό εκτελεστικό τους όργανο (αυτό μάς τό δίνουν καί τό επιλέγουμε εμείς μά εκλογές...).
    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών