Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η αποδόμηση των ανωνύμων ψευδομαρτύρων στην απολογία του Ηλία Κασιδιάρη (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η αποδόμηση των ανωνύμων ψευδομαρτύρων στην απολογία του Ηλία Κασιδιάρη

Για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά της χώρας, ένας επ' αμοιβή ψευδομάρτυρας τηλεοπτικού σταθμού, χρησιμοποιείται από τον Άρειο Πάγο και επάνω του στήνεται ένα άθλιο κατηγορητήριο κατά ενός πολιτικού κόμματος. Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης αποδόμησε με άρτια επιχειρήματα το σκεπτικό του κατηγορητηρίου, αποδεικνύοντας πως ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν πέσει θύματα μίας κακοστημένης σκευωρίας. Το κείμενο που ακολουθεί είναι ....
απόσπασμα της απολογίας του, που διήρκεσε έξι και πλέον ώρες. Ασφαλώς και υπάρχουν ακόμη περισσότερα στοιχεία για τον εν λόγω ψευδομάρτυρα, όπως το χρηματικό ποσό που έλαβε για την κατάθεσή του, αλλά και οι λοιπές διευκολύνσεις που απολαμβάνει. Πολύ σοβαρά στοιχεία υπάρχουν επίσης για το ποινικό μητρώο και την εν γένει εικόνα του ατόμου αυτού. Τα στοιχεία αυτά θα δημοσιοποιηθούν την κατάλληλη χρονική στιγμή. Ακολουθεί το απόσπασμα της απολογίας του Ηλία Κασιδιάρη:

Όσα άλλα αναφέρουν οι ανώνυμοι μάρτυρες είναι ψευδέστατα και συκοφαντικά, και εντάσσονται στο πλαίσιο της στοχοποίησης του νομίμου κόμματός μας. Εκφέρω συγκεκριμένα στοιχεία για έναν εκ των δύο «ανώνυμων» μαρτύρων που αποδεικνύουν το κατασκευασμένο της κατηγορίας. Προ ημερών δεχτήκαμε καταγγελία για ένα πρόσωπο φερόμενο ως μέλος της Χρυσής Αυγής, που διέδιδε ακατάσχετα ψευδολογίες επ' αμοιβή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στη δημοσιογράφο κ. Κουβελιώτη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο σύμφωνα με την καταγγελία ονομάζεται Γεωργακόπουλος Σωτήριος. Με βάση πληροφορίες που συνέλεξα, ο συγκεκριμένος προσέγγισε την Χρυσή Αυγή, παρέστη ελάχιστες φορές σε γραφεία μας και απεπέμφθη άμεσα λόγω αμφιβόλου ηθικής και ποιότητας ανθρώπου και διότι ζητούσε χρήματα από πολίτες που συγκεντρώνονταν στα γραφεία μας.

Μελετώντας τη δικογραφία εντόπισα ταύτιση των λεγομένων του στο δελτίο του Alpha, όπου μιλούσε με την πλάτη στην κάμερα, με τα λεγόμενα ενός εκ των ανωνύμων μαρτύρων. Αποδεικνύεται πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και από ιδιόγραφη σημείωση του κ. Βουρλιώτη, που περιέχεται στη δικογραφία όπου πάνω από το όνομα Γεωργακόπουλος Σωτήριος είναι σβησμένο με ευθεία γραμμή το όνομα Κουβελιώτη, της δημοσιογράφου του Alpha που επιμελήθηκε το ψευδορεπορτάζ. Σας βεβαιώνω ότι το συγκεκριμένο άτομο ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή, έχει οπωσδήποτε χρηματιστεί από τον τηλεοπτικό σταθμό για τις ψευδείς του δηλώσεις και θεωρώ λυπηρό το φαινόμενο να απολογούμαι για τα ψέματα και τις αθλιότητες που καταθέτει ο συγκεκριμένος ψευδομάρτυρας. Ζητώ να διερευνηθεί η περίπτωση αυτή καθώς και η αξιοπιστία του έτερου ανώνυμου ψευδομάρτυρα ώστε να λάμψει η αλήθεια. Απτή απόδειξη ότι ο συγκεκριμένος μάρτυς ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή είναι πως όταν αναφέρεται σε δήθεν γνωστά σε αυτόν στελέχη κάνει λόγο αόριστα για κάποιον Μάκη και κάποιον Περικλή. Δεν αναφέρει κανένα άλλο στοιχείο πέρα από αθλιότητες, ψεύδη και ανακρίβειες.  


Ακολουθεί το βίντεο με τον ψευδομάρτυρα επί το έργον:

5 σχόλια:

  1. ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΙΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΙ ΨΕΥΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΗΤΑΝ.
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΟ ΔΕΞΙΑ.ΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ,ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΜΩΣ. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ , ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΗΜΙΤΟΣΚΥΛΟ ΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΕΞΑΣΕΛΙΔΟ (ΟΥΑΟΥ) ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΑ.(ΟΥΑΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΥΑΟΥ) ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΤΑΙΟ ΓΥΦΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ .ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑ Π.Χ ΑΛΛΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ;
    Υ.Γ. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΑ 100 ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Νο 97 .ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΘΕΣΕΙΣ , ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 250 ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ 700 ΥΠΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΜΠΟΛΟΦΥΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΑ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά τη γνώμη μου, απλώς δεν είχαν τι να γράψουν. Ακόμη και το 6-σέλιδο είναι γεμάτο ψεύδη. Σε ένα μεγαλύτερο κείμενο, θα ήταν περισσότερο εμφανής η ψευδομαρτυρία τους.
      Επίσης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ήθελαν απλώς να δυσφημίσουν τη ΧΑ μέσω των ΜΜΕ, δηλαδή να χτυπήσουν την εν δυνάμει εκλογική της βάση. Όταν ο ΓΓ και βουλευτές της ΧΑ είναι ακόμη προφυλακισμένοι, οι ψεύτες των ΜΜΕ συνεχίζουν αδιάκοπα το έργο τους, φροντίζοντας να πατούν συνεχώς στο γεγονός αυτό και να προσθέτουν και τη γνωστή "σάλτσα" τους. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον.

      Διαγραφή
    2. 12:14 π.μ. Ωραιο ποστ, φιλε, και εξαιρετικα σημαντικη η πληροφορια σου,για την τρομερη ανοδο του σαιτ !!

      Διαγραφή
  3. Θελει επιμονη και υπομονη απο ολους, μεχρι να ξεβρακωθει το συστημα...Τοτε τα γεγονοτα θα ειναι κατακλυσμιαια...Ο κοσμος ,σε ενα σημαντικο ποσοστο, ειναι πια πονηρεμενος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών