Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 05, 2013

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥ: ΟΤΙ ΞΕΦΥΤΡΩΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΜΕ – ΘΑ ΞΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Στα έμπειρα χέρια των πρώην (;) κομμουνιστών (όπως ο σπουδαγμένος στη Μόσχα επί «υπαρκτού») Κεδίκογλου, έχει αφήσει η κατοχική κυβέρνηση του Αντωνάκη Σαμαρά την καταστολή της Χρυσής Αυγής και του εθνικισμού. Που δεν κρύβουν καθόλου τις σταλινικές τους προθέσεις, προαναγγέλλοντας διώξεις φρονήματος, για την κατατρομοκράτηση των εθνικιστών.

Έτσι, εμφανισθείς στον τηλεοπτικό σταθμό των Βαρδινογιάννηδων, ο πρώην (;) κομμουνιστής κυβερνητικός εκπρόσωπος Κεδίκογλου δήλωσε με σταλινικό ζήλο –ως νέος αρχιεισαγγελέας Βιζίνσκι των περιβόητων «Δικών της Μόσχας»- πως «Ότι ξεφυτρώνει θα το ξεριζώνουμε», προσθέτοντας:...
«Είναι για το καλό της αστυνομίας πρώτα από όλα που πρέπει να ξηλώσουμε κάθε συμπαθούντα της Χρυσής Αυγής». Προσέξτε, όχι κάθε «παρανομούντα», αλλά κάθε «συμπαθούντα»!

Εδώ, δηλαδή, ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει διώξεις αστυνομικών (προφανώς και στρατιωτικών και λοιπών ενστόλων) όχι με βάση παραβατικές πράξεις αλλά μόνο και μόνο βάσει του φρονήματός τους! Κι εδώ είναι όλη η πεμπτουσία του σταλινισμού!

Τίμιοι πατριώτες, αυτή είναι η ΝΔ, των ορφανών του Στάλιν! Θαυμάστε την!

(ΥΓ): Ποιες θα είναι οι συνέπειες των διώξεων αστυνομικών που προαναγγέλλει ο Κεδίκογλου; Αναφέρει σχετικά ο δημοσιογράφος κ. Ιορδανίδης της «Καθημερινής», ένας από τους τρεις-τέσσερις μη αριστερούς που διαθέτει η εφημερίδα:

«Παράλληλα και πέραν των διώξεων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, που φέρεται να συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή, τα κόμματα της Αριστεράς θα ασκήσουν πίεση για πλήρη «κάθαρση» των Σωμάτων Ασφαλείας, με τη διατύπωση βασίμων ή αβασίμων κατηγοριών. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κανείς τις συνέπειες μιας πιέσεως, που θα ασκείται διαρκώς σε ένα κλειστό σώμα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως συμβαίνει με τις αστυνομικές δυνάμεις, σε όλες τις χώρες, σε όλες τις εποχές».

πηγή

10 σχόλια:

  1. Τα τσοντοκάναλα συνεχίζουν τις συκοφαντίες τους εναντίον των στελεχών της ΧΑ. Αμετανόητοι ψεύτες και αλήτες, κατάπτυστοι υπάνθρωποι και βάρος της Γης. Πάνε να περισώσουν ό,τι μπορούν από τον εξευτελισμό τους, αλλά έχουν φτάσει στο τελευταίο σκαλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δίνει φιλάκια στις γραματείς του.

      Διαγραφή
    2. Τον φυλανε, γιατι οι ψοφοδεξιοι της Ν.Δ. τετοιους θελουν που τους αγαπανε τα καναλια, και δεν στενοχωρουν την "αριστερη"... Και βεβαια χτυπανε τον κακο Εθνικισμο !... Ουστ σαλιγκαρακια της Ν.Δ....

      Διαγραφή
  3. Είμαστε χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες,
    είμαστε η λεγεώνα των αγγέλων της χώρας και ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
    Έσσεται Ήμαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΔΕΝΔΙΑ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ...ΠΑΡΑΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορθώνω . ΡΕ ΣΙΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ...ΠΑΡΑΠΗΡΕΣ ΦΟΡΑ ..???

      Διαγραφή
  5. τα στελέχη της Χ.Α. πρέπει να αντιληφθούν ότι όλοι οι Κνίτες έχουν εισοδίσει στα αστικά κόμματα και τα ελέγχουν , προς όφελος αποκλειστικά της Ρωσίας . Ξέρουν καλά , γιατί το έπαθαν το 41-49, πως μόνο η ακροδεξιά - εθνικιστές πολεμάνε για την Ελλάδα. Μόλις η Χ.Α. κτύπησε την ζώνη ελέγχου του ΚΚΕ - ΠΑΜΕ στα ναυπηγεία, έδωσε εντολή στους εισοδιστές να γίνει η αντεπίθεση του Δένδια. Το μόνο κακό για τη Χ.Α. είναι το αντιδυτικό μένος της. Δεν φταίνε οι Δυτικοί που μας κρατάνε στη ζωή με τα δανεικά αλλά οι αριστεροί της Μόσχας που λεηλάτησαν την χώρα. Αν γίνει αντιρωσική , η Δύση θα την στηρίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγγνωμη πρωι-πρωι, αλλα θα μας κλασει τα αρχιδια ο Κεδικογλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6 Οκτωβρίου 2013 - 4:24 π.μ.
    Δεν υπάρχει περίπτωση η ελεγχόμενη απ΄τους σιωνιστές δύση να υποστηρίξει τους Έλληνες εθνικιστές που επιδιώκουν την εθνική ανεξαρτησία γιατί μας θέλουν υπόδουλους. Μάλλον δεν θα άκουσες ποτέ τον αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο να ομιλεί για προσέγγιση με την ηπειρωτική δύναμη την Ρωσία που με τον Πούτιν είναι πλέον ορθόδοξη και όχι κομμουνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών