Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2013

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από τη μία οι ανθέλληνες υποτακτικοί των τοκογλύφων και από την άλλη το ενιαίο μέτωπο του Ελληνισμού με μπροστάρη τη Χρυσή Αυγή. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη προέβη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Ερωτώμενος από τον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί η κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο που έδειξε για την Χρυσή Αυγή και στην περίπτωση των φονιάδων της Μαρφίν, απάντησε ως εξής:

«Σε ότι αφορά την Μαρφίν...
έχουν συλληφθεί οι 3 δράστες, έχουν αναγνωριστεί από μάρτυρες, έχουν ταυτοποιηθεί, κι έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι. Αυτή την πληροφόρηση έχω, από επίσημες πηγές…».

Γιατί τους έχουν αφήσει «προσωρινά» (ουδέν μονιμότερον του προσωρινού…) ελεύθερους; Προφανώς, για «να είναι ενιαίο το μέτωπο απέναντι στους νεοναζί» (όπως ήταν και ο τίτλος της παρουσίας του στο κανάλι)!!!

(ΥΓ) 1: Που τα έμαθε τα ρωσσικά ο Σίμος; Στην (αλήστου μνήμης) Σοβιετική Ένωση, όπου σπούδαζε ως κνίτης!

(ΥΓ) 2: Υπάρχει έστω και ένας τίμιος πατριώτης που μπορεί να χωνέψει αυτό το (ομολογούμενο κιόλας…) αίσχος του Σαμαρά;
πηγή

2 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . ΣΑΝ ΤΥΦΛΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ...ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πάει να πει για τους δολοφόνους της Marfin "...έχουν συλληφθεί οι 3 δράστες, έχουν αναγνωριστεί από μάρτυρες, έχουν ταυτοποιηθεί, κι έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι...";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ελεύθεροι για τι;;;;;;; Για να ξανακάψουν ανθρώπους στην επόμενη πορεία που θα πραγματοποιηθεί;;;;;
    Έσσεται Ήμαρ!! (που όλοι σας δεν θα αφεθείτε "ελεύθεροι" αλλά θα απολογηθείτε ενώπιον της Δικαιοσύνης και της Ιστορίας...)

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών