Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2013

Le Figaro: Ηρωοποιούν τον Ν. Μιχαλολιάκο με τις διώξεις - "Υπέρ των εθνικιστών γυρίζει το παιχνίδι"

Την ανατροπή του πολιτικού κλίματος υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή καταγράφει η γαλλική Le Figaro, η οποία αναφερόμενη στις αποφυλακίσεις κάνει λόγο για απόφαση- έκπληξη  η οποία δείχνει τους πολιτικού κινδύνους τελικά η υπόθεση να αποβεί υπέρ των εθνικιστών.

Σε δημοσίευμα της, η γαλλική εφημερίδα επισημαίνει πως «η Χρυσή Αυγή διαφεύγει από τους κριτές της» και σχολιάζει: «Θα βγει ενισχυμένη τελικά η ΧΑ μετά τη σύλληψη 6 βουλευτών της; Η απόφαση του ανακριτή...
προκαλεί, το λιγότερο, έκπληξη. Μετά από μια θεαματική σύλληψη και ανακρίσεις 14 ωρών τεσσάρων βουλευτών της νεοναζιστικής οργάνωσης, τους απαγγέλθηκε η κατηγορία σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Όμως τρεις εξ αυτών αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους, αλλά ελεύθεροι μέχρι την έναρξη της δίκης».

Στη συνέχεια, η Le Figaro παραθέτει και σχόλια αναλυτών της, οι οποίοι μη ενημερωμένοι για την δικογραφία και κρίνοντας από αυτά που μετέδιδαν τα (ενημερωμένα, αλλά με ποιόν τρόπο αναρωτιόμαστε) ελληνικά ΜΜΕ “εκφράζουν την έκπληξη τους για την αποφυλάκιση τους και θεωρούν ότι πλέον η εξέλιξη συνιστά  ηρωοποίηση του ηγέτη του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου. «Σήμερα επικρατεί αμηχανία στις τάξεις της κυβέρνησης αλλά και στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου» επισημαίνει Γάλλος σχολιαστής.

Κλείνοντας, η Figaro δηλώνει πως «ολόκληρη η πολιτική τάξη φοβάται ότι θα αποκτήσει και πάλι δύναμη η ακροδεξιά οργάνωση, που κατάφερε (παρά τους πολιτικούς διωγμούς) να γίνει η τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών