Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2013

Και η Μαρί Λεπέν εναντίον της Χρυσής Αυγής....(Να τα ακούν κάτι...εθνικιστές/πατριώτες αυτά που θέλουν να γίνουμε...Γαλλία)

Ο χαιρετισμός πάντως δε μοιάζει και τόσο....εθνικιστικός!
«∆εν είµαστε σε καµιά περίπτωση ένα κόµµα της άκρας δεξιάς, όσοι το νοµίζουν αυτό κάνουν εντελώς λάθος ανάλυση», δήλωσε η κόρη του Ζαν-Μαρί Λεπέν, η οποία εδώ και µερικά χρόνια προσπαθεί να µετατρέψει το FN σε κόµµα εξουσίας και τόνισε ότι «στο ίδιο τσουβάλι βάζουν τον Μπρέιβικ και τη Χρυσή Αυγή»

Ε, λοιπόν εις απάντηση στην κυρία Λεπέν, κουμπάρας του Βορίδη για τον οποιό έχει δηλώσει ότι "ξεπουλήθηκε" (αυτό σημαίνει Μάκη-Μαυρούδη σεβασμός από πρώην...συντρόφους) θα αναφέρουμε απλά ότι σαφώς και η Χρυσή Αυγή και το Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί να έχει τίποτα κοινό με ανθρώπους που δηλώνουν ότι "Το ΛΑΟΣ και οι ΑΝ.ΕΛ. είναι πιο κοντά στις θέσεις μας" και "η Δημοκρατία είναι.....
το υπέρτατο αγαθό".

Ούτε φυσικά με νόθους υπερασπιστές της Ευρώπης των Εθνών που υποστηρίζουν πως "να σταματήσει η λαθρομετανάστευση...από εδώ και πέρα!Ότι βάλαμε, βάλαμε στην Ευρώπη".

Το δυστύχημα για τους παγκόσμιους εξουσιαστές είναι πώς η Χρυσή Αυγή δεν είναι και δ θα γίνει ΠΟΤΕ...."Εθνικό Μέτωπο" που άγεται και φέρεται υπό το φως της...μενόρα!

5 σχόλια:

  1. Ναι μεν αλλά, να έχουμε υπόψιν μας οτι εκεί έχει προλάβει η σιών και έχει περάσει δρακόντιους νόμους "δημοκρατικούς".
    Τι να πει και αυτή; Την επόμενη μέρα θα την κλείσουν, εγώ προσωπικά τείνω να στηρίζω την στρατηγική που λέει οτι πρέπει να υπάρχει ευελιξία, τα στοιχήματα πια είναι τεράστια και ο στόχος είναι πάντα ένας.
    Λευθεριά στον τόπο μας, ελεύθερη Ελλάς.
    Έσσεται Ήμαρ λοιπόν...
    Θα νικήσουμε γιατί έχουμε πίστη και δίκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λεπέν έχει υποψηφίους μαύρους, τι άλλο να πούμε...
      Μια γυναίκα που βαρύνεται με δυο διαζύγια..
      Η πολιτική χρειἀζεται δυνατούς άνδρες για να ηγηθούν και όχι γύναια που κληρονόμησαν ένα κόμμα απο τον πατέρα τους.

      Διαγραφή
    2. Ομολογώ οτι αυτό με τους μαύρους δεν το ήξερα, πάω πάσο τότε.

      Διαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Wtmc0plEMCw#t=270

    Δημοσκόπηση του zougla με 50.000 ψήφους, δείτε το video απο το 4:30 και πέρα, επίσης παρατηρήστε αφού ο Τριανταφυλλόπουλος ανακοινώνει τα συντριπτικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής οι καλεσμένοι (τουλάχιστον δύο απο αυτούς) είναι κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EKTAKTO!! Αυτό είδε και η κυβέρνηση, μαζί με κάτι άλλες μυστικές ψηφοφορίες και την ανοδική τάση που είδαν στην δημοσκόπηση του Πάνα (με αποτέλεσμα να ΦΙΜΩΣΟΥΝ και να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ την περασμένη Δευτέρα την σχετική εκπομπή του EXTRA) και από το πρωί στο MEGA (που αλλού;;) παρήγγειλαν τάχα δημοσκόπηση από "δικιά" τους εταιρία τα αποτελέσματα ("ΑΛΗΘΙΝΑ" πέρα ως πέρα) θα σπεύσει να τα μεταδόσει η Πρετεντέρω το βράδυ της Δευτέρας!! ΜΟΥΦΑ 100% αφού μέχρι χθες δεν είχαν προγραμματίσει αυτήν την εκπομπή και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τα άλλαξαν ΟΛΑ.. Αυτό το μάθαμε ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών