Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2013

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 19:00


Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο στις 19:00 η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος, παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους!

Η Χρυσή Αυγή...
διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική και δικαστική σκευωρία και τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, του βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ.

Με κεντρικό σύνθημα: "Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Η Ελλάδα θα νικήσει" απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών! Είναι χρέος όλων των Ελλήνων να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.

Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Πλατεία Συντάγματος, Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.

ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Από τις 15:00 θα είναι κλειστοί αύριο οι σταθμοί του Μετρό "Σύνταγμα" και "Πανεπιστήμιο". Οι πιο κοντινοί σταθμοί του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος που θα είναι ανοικτοί για την προσέλευση στον χώρο της Συγκέντρωσης είναι οι σταθμοί "Ακρόπολη" και "Ευαγγελισμός".



πηγή

6 σχόλια:

  1. Μεγαλη προσοχη αυριο να μη συμβει τπτ προβοκατορικο και να μη κινδυνευσει κανενας εθνικιστης....απο κρατος και παρακρατος που παραμονευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι σιγουρο οτι "τοξοτες" θα προσπσθησουν καποα προβοκατσια !! Προσοχη, να μην φαμε μπλοφες !!

      Διαγραφή
  2. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/11/1500_30.html

    Κλείνουν απο τις 3 το μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Μοναστηράκι (εκεί ας το κλείσουν...)
    Οπότε όποιος σκέφτεται να κατέβει με το Μετρό να έχει το νού του πως θα κινηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη όλα αυτά που κάνει ο προστατης των άπλυτων και των τραβεστί, Δένδιας, τα ήξεραν και τα περίμεναν ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ στη Χρυσή Αυγή, ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ με δεκάδες τρόπους.. Το σχέδιο πάει περίφημα και οι ΠΡΟΒΛΕΨΗΜΟΙ πλέον αρχιμαλάκες του σάπιου κατεστημένου θα πάθουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ!! ι άντε μετά να δούμε ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος, δώσε πόνο!
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

      Διαγραφή
    2. Οι μπλε αριστεροι, Σαμαρελος Δενδιας και Αθανασιου, πρεπει να παθουν ταρακουλο !! Οι Τσελσες της πολιτικης !!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών