Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2013

Τρομοκρατική επίθεση με 2 εκρήξεις έξω από τα γραφεία του defencenet.gr... Το παρακράτος σε έξαρση..

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία ειδησεογραφικής ιστοσελίδας στην όδο Μέρλιν, στο Κολωνάκι. Οπως αναφέρει το defencenet η πρώτη έκρηξη έξω από τα γραφεία του σημειώθηκε στις 02.20 και αμέσως ο δρόμος γέμισε καπνούς.

Οι δημοσιογράφοι της βάρδιας στα γραφεία του site που εργάζονταν εκείνη την στιγμή ταρακουνήθηκαν αρχικά και εν συνεχεία πετάχθηκαν έξω, ενώ αστυνομικές δυνάμεις από την Βουλή που απέχει περίπου 150 μέτρα από το σημείο της έκρηξης έφτασαν στο σημείο.

Λίγη ώρα αργότερα μια.....
δεύτερη έκρηξη, όχι εξίσου δυνατή με την πρώτη έκρηξη συνέβη περίπου 20 μέτρα δίπλα από τα γραφεία.

Αμέσως αποκλείστηκε ο δρόμος και αναμένεται η άφιξη του κλιμακίου της αντιτρομοκρατικής μαζί με ειδικούς πυροτεχνουργούς και οι αστυνομικοί είχαν φτάσει.

Για το γεγονός ότι το παρακράτος επέλεξε να... χτυπήσει το defencenet.gr και όχι, ας πούμε, το "NewsIt" δε χρειάζεται να το αναλύσουμε ιδιαίτερα...

Το καθεστώς, χρησιμοποιώντας τον εκτελεστικό του βραχίωνα έχει μόνο ένα στόχο..Να φιμώσει κάθε εθνική φωνή στο δημόσιο και ιντερνετικό "διάλογο" και να καταστήσει σαφές πώς οι.... παραβάτες θα έχουν συνέπειες...αίματος!

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ


5 σχόλια:

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - ΔΕΝΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ , ΑΦΟΥ Η ΕΛ.ΑΣ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To defencenet έχει στοχοποιηθεί εδώ και καιρό ως "χρυσαυγίτικη" ιστοσελίδα, διότι συχνά βάζει άρθρα υπέρ του Λα'ι'κού Συνδέσμου.

    Φυσικό λοιπόν ήταν να υποστεί τις συνέπειες από τα σκυλιά του συστήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το defencenet "πληρώνει" την λογική και συνετή στάση που έδειξε στο θέμα Φύσσα όταν όλα τα άλλα ΜΜΕ κανιβάλιζαν τη Χρυσή Αυγή...
    Και η εν γένει ορθή στάση έναντι της Χρυσής Αυγής μιας ιστοσελίδας με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από το παρακράτος...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε σε μια εμπόλεμη κατάσταση από ένα ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που δεν λέει να πάει στο διάολο έχοντας ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.,Καταπάτησαν τους Νόμους, καταπάτησαν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ξεφτυλίζονται καθημερινά, ο πουστόγερος του προεδρικού μεγάρου, ο αληταράς ξεπουλένος πρωθυπουργός, το ΣΙΧΑΜΕΝΟ παρα-συνταγματικό τόξο και τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ που για τις ψηφιακές άδειες, την άρση του αγγελειόσημου και τις χορηγίες ΟΠΑΠ κ.λ.π. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ και λειτουργούν ως το ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ της βρώμικης ΧΟΥΝΤΑΣ!! Δυστυχώς να είμαστε έτοιμοι γα χειρότερα πράγματα.. Νιώθουν την ήττα και την εξαφάνισή τους και θέλουν να φύγουν ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...16 Νοεμβρίου 2013 στις 3:31 μ.μ.

    Επειδή το defencenet.gr ανεβάζει μερικές φορές άρθρα τα οποία λένε αλήθειες υπέρ της ΧΑ γι' αυτό ήθελαν να κάνουν τρομοκρατική επίθεση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών