Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2013

Ο Χρήστος Παππάς σε μια συγκλονιστική συνέντευξη καταρρίπτει κάθε επιχείρημα του καθεστώτος: "Ο Αγώνας μας θα δικαιωθεί παρά τις διώξεις...Δε μετανιώνουμε γιατί έχουμε Ελλάδα μέσα μας"

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έδωσε από τις φυλακές του Κορυδαλλού μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό CRASH.

Τι σας λείπει από τη ζωή σας όταν ήσασταν ελεύθερος;

Ο Ελληνικός λαός βιώνει στο σύνολό του τα δεσμά ενός ανήθικου και ανθελληνικού καθεστώτος. Ο ελληνικός λαός είναι έγκλειστος στη φυλακή των διεφθαρμένων, των τοκογλύφων, των εθνοπροδοτών. Όμοια ανελευθερία υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Προσωπικά, μου λείπει η οικογένειά μου, τα συγγενικά και φιλικά μου πρόσωπα.

- Γελοίες είναι ακριβώς οι κατηγορίες που σας αποδίδουν;
Γελοίες, ψευδείς, κακόβουλες και ανύπαρκτες.

Ο Χρήστος Παππάς συνομιλεί τακτικά με τον δικηγόρο του. Όπως συνηθίζει να λέει, η φυλάκισή του δεν είναι θέμα μόνο δικαστικό, είναι και πολιτικό. Αφού προσθέτει πως.......
υπάρχουν έντιμοι δικαστές που σέβονται και τιμούν το λειτούργημα και τον όρκο τους, αφήνει να εννοηθεί πως πίσω από τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής υπάρχει μια μεγάλη συνωμοσία εναντίον τους, φωτογραφίζοντας το εβραϊκό λόμπι: «Σας παραπέμπω στη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε πρόσφατα η Χρυσή Αυγή, και στα όσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματός μας, Ηλιας Κασιδιάρης, καθώς και ένας μη Χρυσαυγίτης, ο δηλωμένος πολιτικός αντίπαλος της Χρυσής Αυγής, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης» λέει χαρακτηριστικά.
- Με ποιο τρόπο σκοπεύετε να ασκήσετε τα βουλευτικά σας καθήκοντα;
Όπως και πριν. Πήγαινα στο γραφείο μου στη Βουλή το πρωί και έφευγα το βράδυ. Η επιμέλεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής που μου έχει ανατεθεί, αποτελεί και τώρα προτεραιότητά μου. Τόσο εγώ όσο και ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός παραμένουμε έγκλειστοι με την άρνηση των εισαγγελικών αρχών, δηλαδή της εισαγγελέως των φυλακών, να επιτρέψουν τη μεταγωγή μας στη Βουλή σε κρίσιμες ψηφοφορίες. Και από την άλλη, το προεδρείο της Βουλής αρνείται να εκφωνήσει τα ονόματά μας κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στη Βουλή. Η εμμονή τους να αρνούνται τη μεταγωγή μας στη Βουλή είναι παράνομη και αντισυνταγματική, αλλοιώνει το πολίτευμα και την αρχή της δεδηλωμένης. Εμείς θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας για να εκπροσωπήσουμε επάξια τον ελληνικό λαό που μας εξέλεξε.
- Μέσα από τη φυλακή μπορεί να ασκεί πολιτική η Χρυσή Αυγή και με ποιους τρόπους;
Υπονοείτε ότι θα φυλακίσουν ολόκληρη την κοινοβουλευτικής μας ομάδα, ίσως;
- Ποια είναι τα λάθη που έγιναν μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και τα οποία έδωσαν το δικαίωμα να σας οδηγήσουν στις φυλακές;
Κανένα δικαίωμα δεν εδόθη για τον εγκλεισμό μας στη φυλακή. Όσοι δεν αντέχουν  τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, δεν θα έπρεπε να είναι ούτε στη Βουλή ούτε στην κυβέρνηση.
- Πώς δικαιολογείτε τις φωτογραφίες που σας απεικονίζουν να φέρετε περιβραχιόνιο με τη σβάστικα και να χαιρετάτε ναζιστικά μπροστά από μια σημαία με τον αγκυλωτό σταυρό;
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές του είμαστε Έλληνες εθνικιστές που διεξάγουμε έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα. Το να μελετά κανείς τα πολιτικά συστήματα στο διάβα του χρόνου, ιδιαίτερα όταν ενδιαφέρεται για την Ιστορία και την Πολιτική, είναι θεμιτό και επιβεβλημένο. Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες μου, αποτελούν μέρος της εποχής των αναζητήσεών μου σε πολιτικό και ιδεολογικό επίπεδο. Πάντως ούτε μολότοφ πετούσα, ούτε καταστήματα έσπαζα, ούτε “απαλλοτριώσεις” τραπεζών έκανα, ούτε τσεκούρια κράδαινα.
- Ακόμη, την ώρα που απαρνιέστε δημόσια τον ναζισμό, βρέθηκαν και κάδρα με τις φωτογραφίες του ίδιου του Χίτλερ μέσα στο σπίτι σας, στα Γιάννενα. Είστε οπαδός του ηγέτη του τρίτου Γερμανικού Ράιχ;
Είμαι μελετητής της Ιστορίας και συλλέκτης βιβλίων και αναμνηστικών του Α΄ και Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ένας περίπατος στο Μοναστηράκι είναι ενδεικτικός του τι μπορεί κανείς να βρει γι’ αυτές τις ιστορικές περιόδους.
- Ο Χίτλερ δεν ήταν μεγάλος εγκληματίας, δεν οδήγησε σε βίαιο θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους;
Ο Τρούμαν, με τις ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, δεν ήτο; Ο Στάλιν δεν ήτο ομοίως; Ο πόλεμος είναι πολύ σκληρό πράγμα και εκτός από εντιεπιστημονικό είναι και πολύ επικίνδυνο να ξεχωρίζεις την Ιστορία σε άσπρο και μαύρο. Η Ιστορία, η Διπλωματία και η Πολιτική έχουν πολλές αποχρώσεις του γκρι για όσους γνωρίζουν και δεν θέλουν απλώς να κάνουν προπαγάνδα.
- Πώς σχολιάζετε το γεγονός πως ένας Έλληνας βουλευτής έχει σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι του τα χιτλερικά σύμβολα, τα οποία έφεραν οι Γερμανοί που κατέσφαξαν τους Έλληνες κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής;
Είμαι συλλέκτης και διατηρώ τη συλλογή μου στον ιδιωτικό μου χώρο, χωρίς να προκαλώ ή να ενοχλώ κανέναν. Ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου είχαμε συναλλαγές με τα στρατεύματα κατοχής, σε αντίθεση με περιφανείς οικογένειες της σημερινής πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ. Σε ό,τι αφορά την ιταλογερμανική εισβολή, θα πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι αυτοί που υποκριτικά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, τότε καταδίκαζαν την αντίσταση κατά των εισβολέων ως “μοναρχοφασιστικό πόλεμο”, επειδή αυτή ήταν η γραμμή των Σοβιετικών που είχαν συνάψει σύμφωνο με τον Άξονα. Να υπενθυμίσω ακόμη ότι το ΟΧΙ στους φασίστες το είπε ένας Εθνικιστής ο οποίος χαιρετούσε όμοια με αυτούς.
- Έχουν δει το φως της δημοσιότητας κείμενα που υπογράφετε και τα οποία υμνούν τον ναζισμό και τον Χίτλερ. Είστε εθνικοσοσιαλιστής;
Η διαρκής αναφορά στο παρελθόν χρησιμοποιείται για να ξεχαστούν οι τωρινοί δολοφόνοι των Ελλήνων, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών λαών. Δεν είναι ψέμα αυτό που είπα στον κ. Τατσόπουλο, δηλαδή ότι μου θύμισε γραπτά της νιότης μου. Άλλο όμως είναι η πολιτική του 2013, απέναντι στη ζοφερή κατάσταση που βιώνει σήμερα ο λαός μας, που για την αλλαγή της και την ανόρθωση της πατρίδας μας αγωνιζόμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες και αυτό είναι που ενοχλεί.
- Όπως επισημαίνουν στελέχη της Χρυσής Αυγής, είχατε και έχετε άριστη και πολλές φορές πολύ στενή σχέση με πολλά «χαμηλόβαθμα» και «απλά» μέλη της οργάνωσης. Επομένως γνωρίζετε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στη βάση της Χρυσής Αυγής και πως λειτουργούν οι ομάδες που αποτελούνται από  «απλά» μέλη. Πώς είναι δυνατόν να μην γνωρίζετε τον δολοφόνο του Φύσσα;
Λάθος σας έχουν πληροφορήσει. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Τιμώ τους γενναίους και έντιμους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, τα μέλη, τους ψηφοφόρους μας και, βεβαίως, τους συναγωνιστές μου στην κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά τα καθήκοντά μου ως βουλευτού Επικρατείας δεν έχουν να κάνουν με τις τοπικές οργανώσεις.
- Έχετε ήσυχη τη συνείδησή σας μετά την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα;
Απολύτως
- Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στην μητέρα του Παύλου Φύσσα;
Η Χρυσή Αυγή και εγώ προσωπικά με δηλώσεις μας καταδικάσαμε εξαρχής το γεγονός. Η Χρυσή Αυγή κάνει έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να παρηγορήσει τους οικείους του.
- Σε συνέντευξή του ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι έγιναν λάθη, ότι επετράπη να οργανώνονται ομάδες εντός Χρυσής Αυγής ομοιόμορφα ντυμένες με στρατιωτικά ρούχα κλπ. Ποια είναι η δική σας άποψη;
Δεν συμμετείχα στην οργάνωση τέτοιων ομάδων, επομένως εάν ο Γενικός Γραμματέας διαπιστώνει ότι ήταν λάθος, αρκεί.
- Ποιες ενέργειες δεν θα ξανακάνετε;
Υπάρχουν ενέργειες που θα έπρεπε να είχα κάνει.
- Τώρα που ο Αρχηγός και εσείς, που θεωρείστε υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, βρίσκεστε στη φυλακή, ποιος ηγείται του κόμματος;
Θέση “υπαρχηγού” δεν υπήρχε ποτέ στη Χρυσή Αυγή, και δεν υπάρχει, ούτε προβλέπεται, ούτε εθιμικά ούτε άτυπα. Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
- Ποιος είναι πλέον ο ρόλος της κ. Ζαρούλια και του κ. Ηλία Κασιδιάρη;
Είναι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.
- Δεν είδαμε μεγάλες κινητοποιήσεις από οπαδούς σας μετά τις συλλήψεις σας. Πού το αποδίδετε αυτό;
Σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι η εθνική ενότητα. Οπαδικές συμπεριφορές, όπως τις εννοείτε, δεν αρμόζουν στους εθνικιστές και μάλιστα στις κρίσιμες στιγμές που ζει ο τόπος. Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της 26ης Οκτωβρίου, έξω από τα γραφεία μας στο Σταθμό Λαρίσης, δυναμική και ειρηνική, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε εχθρούς και φίλους. Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί και αποφασισμένοι να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας. Και να είστε βέβαιοι ότι με τη βοήθεια του Θεού θα πράξουμε το καθήκον μας για το οποίο μας εξέλεξε ο ελληνικός λαός.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών