Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ: Κλειδώθηκε ο Σαμαράς, καταρρέει η ΝΔ και ολόκληρη η κλεπτοκρατία

Τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπησης του zougla.gr που βγάζουν την Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα τα είδαμε. Το γεγονός πως η συγκεκριμένη ομάδα δημοσκοπήσεων είναι η πλέον αξιόπιστη σημαίνει ότι προσεγγίζει τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που φτάνουν στα πολιτικά γραφεία των κομμάτων, που αντί να επιστρέφουν τα χρήματα του Λαού στον Λαό, όπως η Χρυσή Αυγή, τα «τρώνε» σε δημοσκοπήσεις, βίλες και κότερα. Συνεπώς, τα αποτελέσματα που είδε ο Ελληνικός Λαός χθες το βράδυ, βρίσκονται στο γραφείο του Σαμαρά εδώ και πολύ καιρό. Ενδεχομένως να βρίσκονται εκεί πριν την έναρξη των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες το πολιτικό σύστημα λειτουργεί διπολικά - δικομματικά. Πάντα υπήρχαν δύο κόμματα που...
εξέφραζαν αντίθετες πολιτικά απόψεις και χώριζαν τις ψήφους μεταξύ τους, αναγκάζοντας σε συρρίκνωση όλα τα μικρότερα κόμματα. Αυτό, βέβαια, δεν είναι ελληνική εφεύρεση, αλλά ένα καθαρά αμερικανικό σύστημα, το οποίο γνωρίζουν καλά οι πολιτικάντηδες. Ο τρόπος λειτουργίας του πολιτεύματος προς συμφέρον του συστήματος ήταν εφικτός δια μέσω του ελέγχου αυτών των δύο κομμάτων.

Αυτό που αποκαλύφθηκε από την δημοσκόπηση της zougla ήταν η οριστική και αμετάκλητη κατάρρευση του δικομματισμού, αφού ένα μη ελεγχόμενο κόμμα πέρασε στην πρώτη θέση των δημοσκοπήσεων, αφήνοντας την ΝΔ τρίτη και καταϊδρωμένη, με εμφανείς τάσεις διαλύσεως. Οπότε αυτή τη στιγμή διαταράσσονται οι βασικοί  κανόνες λειτουργίας του δικομματικού κατεστημένου και οι πολιτικάντηδες βρίσκονται σε σύγχυση.

Τα δημοκρατικά θέσφατα θα επέβαλλαν την διενέργεια εκλογών, εδώ και τώρα, αφού η μνημονιακή συγκυβέρνηση, αυτή τη στιγμή, δεν εκφράζει ούτε το 25% των Ελλήνων. Όμως αυτό θα σήμαινε και τον οριστικό θάνατο του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, γεγονός το οποίο θεωρείται αδιανόητο για τους πολιτικάντηδες και τα ξένα κέντρα εξουσίας. Ιδιαιτέρως αφού μία βουλή με κυβέρνηση την Χρυσή Αυγή και αξιωματική αντιπολίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ως αποτέλεσμα την αποκάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ ως μίας μνημονιακής δύναμης και το οριστικό πολιτικό κατήφορο του.

Παράλληλα με όλα αυτά ο Σαμαράς έχει να αντιμετωπίσει και ένα εσωκομματικό μέτωπο, αφού δεν έχουν κοπάσει ακόμα τα στυλό των αναλυτών της ΝΔ σχετικά με τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη για επάνοδο της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Η δήλωση αυτή υπονόησε την επιλογή ενός πρωθυπουργού άλλου, «κοινής αποδοχής» από τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης. Ο Σαμαράς έσπευσε να ανταπαντήσει λέγοντας «εγώ δεν θα γίνω Παπανδρέου ούτε η ΝΔ θα γίνει ΠΑΣΟΚ».

Τι εννοούσε ο πρωθυπουργός με αυτή την φράση; Διττή η ερμηνεία πραγματικά, αφού μπορεί μεν να εννοεί ότι η ΝΔ δεν θα καταρρεύσει όπως το ΠΑΣΟΚ, αλλά μπορεί και να εννοεί κάτι άλλο. Η πρώτη ερμηνεία, βέβαια, κρίνεται ως όνειρο θερινή νυκτός από τον πρωθυπουργό, αφού η κατάρρευση είναι βεβαία, όμως όπως προείπαμε υπάρχει και άλλη μία ερμηνεία. Ότι δηλαδή δεν πρόκειται να δώσει την σκυτάλη σε έναν μεταβατικό πρωθυπουργό, όπως έπραξε ο Παπανδρέου με τον Λουκά Παπαδήμο. Θυμίζουμε, ότι τότε ο Γ.Α. Παπανδρέου εν μέσω σφοδρών κοινωνικών αντιδράσεων είχε παραδώσει την σκυτάλη στον Παπαδήμο, προκειμένου να περάσει το Μνημόνιο ΙΙ που δεν μπορούσε μόνος του ο Παπανδρέου. Τώρα ο Σαμαράς δηλώνει ότι δεν θα παραδώσει σε υπηρεσιακό πρωθυπουργό, αλλά θα τα περάσει μόνος του.

Το πρώτο επικοινωνιακό κόλπο στην φαρέτρα του, το οποίο ήδη χρησιμοποιούν τα παπαγαλάκια του, είναι η απειλή εκλογών. Δύο σενάρια μπορεί να γίνουν πράξη στην προσεχή περίοδο: Είτε ο Σαμαράς θα προετοιμάσει μία «ηρωική έξοδο» δια μέσω των εκλογών, είτε θα εφαρμόσει κάποιο σχέδιο σκοτεινών κέντρων εξουσίας, προκειμένου να παραμείνει στην διακυβέρνηση της χώρας. Ήδη με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει αποδείξει ότι προτίθεται να εφαρμόσει την τακτική ΣΟΚ και ΔΕΟΣ των Αμερικανών εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Γνωρίζει, όμως, ο Σαμαράς και το επιτελείο του, ότι τίποτε δεν τρομάζει, ούτε πτοεί, τους Εθνικιστές και τους Έλληνες, οι οποίοι είναι έτοιμοι για όλα, προκειμένου να φυλάξουν την Πατρίδα μας από τα σχέδια των ξένων. Άμα δεν το ήξερε δε, το ξέρει σίγουρα τώρα, οπότε γνωρίζει κιόλας ότι οποιοδήποτε σχέδιο του είναι καταδικασμένο να αποτύχει.

πηγή

4 σχόλια:

  1. Επειδή από τα καθίκια του μνημονίου όλα τα περιμένω, πιστεύω οτι θα προσπαθήσουν να απαγορεύσουν την κάθοδο της ΧΑ στις ευρωεκλογές καταρχάς (που είναι και πιο "εύκολο" γιατί έχουν την δικαιολογία οτι μπορεί να το "απαιτήσει" η ΕΕ) και μετά, στις εθνικές εκλογές ίσως χρησιμοποιώντας την "προϊστορία" της απαγόρευσης των ευρωεκλογών (με την σουπερ δικαιολογία οτι πρέπει να "εναρμονιστούμε" με τα "δημοκρατικά κελεύσματα της ΕΕ'') και φτιάχνοντας έναν φωτογραφικό νόμο, όπως αυτόν με τον οποίο απαγόρευσαν την κρατική χρηματοδότηση.

    Όσοι γνωρίζουμε βέβαια, ξέρουμε οτι και "εκτός νόμου" ή "εκτός εκλογών" η Χρυσή Αυγή θα είναι εδώ, και πιο δυνατή από ποτέ.

    Ελπίζω όμως στην ΧΑ να τα έχουν υπόψη όλα αυτά και να έχουν σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων "δημοκρατικών" ενεργειών από την χούντα του μνημονίου. Γιατί ο πολύς ο κόσμος περιμένει να εκφράσει την οργή του δημοκρατικά, στις κάλπες - έχει ανάγκη να ψηφίσει την ΧΑ, έστω και για "εκτόνωση". Αν του το στερήσουν και αυτό οι "δημοκράτες" τα πράγματα στην κοινωνία θα είναι πολύ άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΑΠ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι θεμα εκτονωσης, είναι επιλογή συνειδητή η χρυσή αυγή!
    ολοι οι αλλοι ειναι ιδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, και μακάρι να είναι ΟΛΟΙ συνειδητοί ψηφοφόροι. Αυτό θα σημαίνει πολλά για την εσωτερική αλλαγή του λαού μας.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών