Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2013

Η Τζάκρη ως... προπομπός των μελλοντικών εξελίξεων : "Το Μάϊο έρχεται αριστερή κυβέρνηση με....γαλάζιες/παρδαλές αποχρώσεις"

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τζάκρη και για το... μπαϊράκι που σήκωσε έναντι της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.
 
Η κυρία Τζάκρη εν μέσω σχολίων για τις γόβες και τις τρίχες της, (αυτό άλλωστε είναι και το πολιτικό ύφος-ήθος των "δημοκρατών" του "συνταγματικού τόξου") προσέφερε απλόχερα μέσω της αρθρογραφίας της στην "Εφημερίδα των Συντακτών" ή φωτομοντάζ τη στήριξή της σε μια μελλοντική "αριστερή" κυβέρνηση...συνεργασίας.
 
Γραφει χαρακττηριστικά: 
«Αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά  επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό...Γι΄ αυτό και θεωρώ πως ακολουθεί πλέον την πολιτική της καμένης γης», συμπληρώνει.
 
Έτσι η Τζάκρη θεωρεί πως....
«ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει τον  Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας με στρογγυλεμένα νούμερα».

Ουσιαστικά η κυρία Τζάκρη λειτουργεί προπαγανδιστικά από το καθεστώς που προετοιμάζει το εκλογικό σώμα για μια μελλοντική συγκυβέρνηση του "συνταγματικού τόξου" με....άλλο μείγμα πολιτικής και ταυτοχρόνως πιο ουσιαστικά προδιαθέτει τη μάζα για ενδεχόμενες πολιτικές ανωμαλίες την Άνοιξη...

Τι έχουμε εκείνη την... περίοδο;!
Αυτοδιοικητικές και Ευρωεκλογές και με τα σημερινά δεδομένα η..Χρυσή Αυγή θα σαρώσει τα πάντα..

Είναι λογικό λοιπόν το καθεστώς υπό τον φόβο οι μεγάλοι Δήμοι να διοικηθούν από Εθνικιστές και το Ευρωκοινοβούλιο να αποκτήσει ξανά...ελληνοπρεπή αίγλη να επιδιώκει να σωθεί...μέσω τρίτων εκλογών - εθνικών - εξασφαλίζοντας με κάθε τίμημα (συγκυβέρνηση όλου του "συνταγματικού τόξου") την ανθελληνική διαιώνισή του.

Υ.Γ.
Στη φωτογραφία θα δείτε το...."έργο" της Τζάκρη κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΓΑΠ - Jeffrey έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή ιδέα ποιά αναγορεύεται σήμερα από την πλειοψηφία των...αριστερο-κομμουνιστικών φυλλαδίων ως μια νέα προλετάρια του συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

3 σχόλια:

  1. Νεοδημοκράτης βολευτής ρωτάει το υπ. εργασίας και το ΠΡΟΠΟ πως μπορούν να παρακάμψουν οι κοτζαμπάσηδες ελαιοπαραγωγοί το γεγονός οτι οι λάθρο υπάλληλοί τους δεν έχουν ΑΦΜ και ΑΜΚΑ ώστε να μην πληρώσουν πρόστιμο και να "βγει και η δουλειά"

    http://filiatranet.blogspot.gr/2013/11/blog-post_1401.html

    Ψηφίστε πρόβατα νουδού, για να μειωθεί η ανεργία και να παταχθει η λαθρομετανάστευση! Ζάππειο 3476538568!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν θέλετε πραγματικά να γελάστε, δείτε την αυριανή δημοσκόπηση του Ελεύθερου τύπου.. Τέτοια κωμωδία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. Για να την παίζουν (με κάθε σημειολογία της έκφρασης) τα κανάλια όλο το σαββατοκύριακο!! ΜΥΘΟΣ!! (Με κάθε σημειολογία της λέξης)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με την αστυνομία, η επιχείρηση διεξήχθη με την παρουσία εκπροσώπου των δικαστικών αρχών ύστερα από καταγγελίες για τη διαμονή παράνομων μεταναστών και χρήση των χώρων του Πολυτεχνείου για την κατασκευή εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανισμών, όπως και για αποθήκευση μέσων που χρησιμοποιούνται σε επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.

    Στο πλαίσιο των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του πανεπιστήμιου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν εξήντα κοντάρια, βαριοπούλα με ξύλινο κοντάρι, ένας κάλυκας όλμου, δοχείο με ποσότητα εύφλεκτου υγρού, επτά σπρέι πιπεριού, αντιασφυξιογόνες μάσκες και μάσκα του σκι, οκτώ κράνη, μία ταυτότητα ελληνικών αρχών για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια, μία ταυτότητα Ισραήλ και μία γαλλική άδεια οδήγησης.

    Από την αστυνομία επισημαίνεται ότι παραδόθηκαν προς χρήση στην Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου χώροι οι οποίοι τελούσαν υπό κατάληψη εδώ και τριάντα χρόνια.

    Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

    Αναλυτικά τα ευρήματα:

    7 σπρέι πιπεριού
    αντιασφυξιογόνες μάσκες και μάσκα του σκι
    160 κοντάρια και πλήθος από σημαίες
    βαριοπούλα με ξύλινο κοντάρι μήκους 77 εκατοστών στο οποίο ήταν προσαρμοσμένο με μονωτική ταινία καλώδιο 85 εκατοστών
    8 κράνη
    δοχείο με ποσότητα εύφλεκτου υγρού
    κάλυκας όλμου
    Επίσης, βρέθηκαν 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 σκληρός δίσκος και μία 1 φορητή συσκευή αποθήκευσης ( USB - stick), μία ταυτότητα Ελληνικών αρχών για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια, μία ταυτότητα Ισραήλ και μία άδεια οδήγησης εκδοθείσα από Γαλλικές Αρχές.

    Αγρια κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ
    Η επιχείρηση της αστυνομίας πυροδότησε νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης μίλησε για εισβολή της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο, «χωρίς να έχουν προηγηθεί επεισόδια» ενώ αναρωτήθηκε εάν υπήρχε έγκριση των πρυτανικών αρχών.



    -------------------------------------

    Προσοχή στις ταυτότητες που βρέθηκαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών