Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 13, 2013

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ παραδέχονται: "Η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη παρά τις διώξεις"


Αυτό που αντιλαμβάνεται κάθε Έλληνας που παρακολουθεί στοιχειωδώς τις εξελίξεις με την υπόθεση της πολιτική δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής, επιβεβαίωσε με δημοσκόπηση η οικονομική ιστοσελίδα «Banking news».
Σε δημοσκόπηση που ξεκίνησε λίγο μετά παράνομες προφυλακίσεις του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Μιχαλολιάκου, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγού και ολοκληρώθηκε πρόσφατα, αποδείχθηκε περίτρανα πως.....
ο Ελληνικός Λαός έχει πλήρη αντίληψη της σκευωρίας. Οι συμμετέχοντες με συντριπτικό ποσοστό της τάξης του 70% δηλώνουν πως η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί περαιτέρω μετά τις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις.
Το σαθρό κατηγορητήριο έχει ήδη καταπέσει πλήρως και αυτό έχει δώσει εκ νέου ώθηση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Είναι κοινό μυστικό στα πολιτικά και στα δημοσιογραφικά γραφεία πως αυτήν την στιγμή η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις και η Νέα Δημοκρατία παραπαίει στην τρίτη θέση, έχοντας χρεωθεί ακέραια την ευθύνη για το στήσιμο της βρώμικης σκευωρίας. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν διενεργείται ή έστω δημοσιοποιείται καμία δημοσκόπηση εδώ και αρκετές εβδομάδες.

8 σχόλια:

  1. Κάτσε, κάτσε, και αύριο θα έχουμε χαστούκα απο τα ποσοστά της ΧΑ στον ζούγκλα.
    Κανά 25% χαλαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θανάσης Βέγγος σε παλιά ταινία (Θεός σχωρέστον)
    Για την Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι

    http://www.youtube.com/watch?v=6hka7-G6oWk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σε τέτοιο πανικό που θα κατηγορήσουν για το φόνο του Φυσσα ακόμη και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής στην Φλώρινα και την Δράμα!! Πόσοι μετείχαν τελικά σ' αυτό;; Ένας;; Δύο ή πεντακόσια άτομα;; Για τη σύλληψη και το θάνατο (;;) του Μπιν Λάντεν λένε πως μετείχε κάτι λιγότερο από μια διμοιρία (6-7 άτομα).. ΗΜΑΡΤΟΝ με τους πανικόβλητους καταχραστές της εξουσίας τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφορικά με τη ΦΙΜΩΣΗ της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ, πέραν των Πανελλήνιας εμβέλειας καναλιών που πήραν ΤΣΑΜΠΑ ψηφιακές άδειες ΧΑΝΟΝΤΑΣ το κράτος 300 εκατομμύρια Ευρώ, πέραν της προκλητικής στάσης εκδοτικών συγκροτημάτων με χορηγίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο καθένα από διάφορους οργανισμους του Δημοσίου σε Κυριακάτικες εφημερίδες, δείτε και το τι γινεται στα μικρότερα κανάλια.. Στο EXTRA για παράδειγμα πήγε μια ΓΕΝΝΑΙΑ χορηγία από τον ΟΠΑΠ κι αυτό φαίνεται στο φινάλε διαφόρων ενημερωτικών εκπομπών όπου στην κάρτα των χορηγών υπάρχει η ΟΠΑΠ ΑΕ η οποία υποτίθεται πως έχει περιορίσει ΑΙΣΘΗΤΑ και παντού (;;) την καμπάνια της. Για να ξέρετε πως πάντα υπάρχει ένα αντίτιμο στο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μόνο πήραν τσάμπα τις συχνότητες αλλά καρπώνονται ακόμα και απο την πώληση τους, όπως το ΚΚΕ στην offshore που έχει πια την συχνότητα του 902.
      Το ίδιο είχε γίνει με τον Λεβέντη, με το κανάλι των οικολόγων παλιότερα και σταματημό δεν έχει.

      Διαγραφή
    2. Το πιο "ωραίο" ΔΩΡΟ το ετοιμάζει η κυβέρνηση τώρα με την κατάργηση του Αγγελειόσημου! Τι σημαίνει αυτό;; Κατά πολύ μικρότερη φορολογία στις διαφημίσεις.. Το αγγελειόσημο πήγαινε προς το ασφαλιστικό ταμείο των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στον Τύπο (ΕΔΟΕΑΠ) το οποίο ήταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια (πριν τα μνημόνια) το πιο εύρωστο και τώρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ!!! Κατά τ' άλλα οι δημοσιογράφοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία μαζί με την ΕΣΗΕΑ (χρόνια τώρα δέσμια των αριστερών και ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ στα μεγάλα ΑΦΕΝΤΙΚΑ των ΜΜΕ) το μόνο που τους νοιάζει και τους "καίει" είναι η Χρυσή Αυγή!! Ας φάνε τώρα την ΠΟΥΤΣΑ να συνέλθουν!! Κρίμα στις οικογένειές τους και τα παιδιά τους που μένουν ανασφάλιστα.. Άλλο ένα success story της συγκυβέρνησης των ξεφτυλισμένων!!

      Διαγραφή
    3. Το αγγελειόσημο δεν είναι φορολογία, αλλά εισφορά στο ταμείο της ΕΣΗΕΑ, η οποία ΕΣΗΕΑ έχει ένα κλάσμα απο τους δημοσιογράφους που εργάζονται εγγεγραμένους, είναι η άτυπη ελίτ του δημοσιογραφικού κόσμου.

      Διαγραφή
    4. ¨Οντως δεν είναι φορολογία αλλά,ΣΑΦΩΣ είναι άλλη μια ΕΛΆΦΡΥΝΣΗ των ΜΜΕ σε μια εισφορά βάση της οποίας άρχισαν να παίρνουν άδειες λειτουργίας (!!!) Τεράστιο σκάνδαλο.. Και δεν είναι η ελίτ του δημοσιογραφικού κόσμου.. Ήδη η ΕΣΗΕΑ μετράει περίπου 2 χιλιάδες ανέργους!! Η ελίτ επειδή καταπάτα τον νόμο περί διαφημίσεων δεν ασχολείται με την ΕΣΗΕΑ αλλά κακώς η Ένωση δεν τους διαγράφει ΟΛΟΥΣ αυτούς.. Ο Υπουργός Εσωτερικών και άλλη τέσσερις βουλευτες της Νου-Δούλας (Ντινόπουλος, Βούλτεψη, Καραμανλή, Πιπιλή) εξακολουθούν να είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ.. Αυτοί κι άλλοι τόσοι στο ΠΑΣΟΚ παραμένουν και ΚΑΚΩΣ δεν διαγράφησαν όταν ψήφισαν πέρυσι τροπολογίες για τα Ασφαλιστικά Ταμεία.. Η αριστεροκρατουμενη και ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ Ένωση Συντατών ΦΤΑΕΙ και τώρα θα την πληρώσουν οι απλοί εργαζόμενοι μέλη της αφού τα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ - ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ κάπουν θα βρούνε να χωθούν μέσω των κομματικών τους επιτελείων!!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών